View Full Version : Промяна
Здравейте!Настъпи лятната ваканция...До сега всички са ме тъпчели,обиждали и т.н. Нямате си на представа ,какво означава това.Но както и да е , да не се отклонявам от темата. Има ли начин да се променя до другата година. Характер,външен вид абсолютно всичко. Сега като ме обиждат и ми се подиграват аз не отговарям ,а мълча. ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА , АКО МИ ПОМОГНЕТЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН!Извинете , че темата е в този раздел...!
една дума - цици. ще започнат не да те обиждат, а да ти се мазнят и да ти подаряват разни неща.
Има начин ако имаш и желание. За какво те обиждат?
Обиждат ме , за походката , някакви прякори и т.н.
mlakniwe
06-17-2012, 10:15
На колко си? Щом те обиждат значи имаш ниско самочувствие и си затворена, промени си външният вид като за начало-прическа и тнт-бъде малко по отворена и нахакана, да не ти пука от хорското мнение, така като си мълчиш се натоварваш психически, псувай ги, обиждай ги, като ти се подиграват да не ти пука, просто отвръщай по някакъв начин за да си по спокойна, има толкова грозни и тъпи, но като имат високо самочувствие, никой не може да им каже нещо-това е ключът-ако прдлъжиш да си мълчиш и на работа така ще те "мачкат"
Като за начало вземи порасни!!!
Вярно само на 13 си ама да позволяваш на момче да те рита,обижда и унижава (видях ти коментарите в друга темата) си е меко казано МАЛОУМНО!!!
За външния вид - смени прическата,стила на обличане ...
За характера - стани малко по-самоуверена и не бъди толкова наивна :? Отдавна си минала възрастта,в която е било нормално да си мислиш,че щом едно момче те удря,скубе,подиграва ти се и т.н. то значи те харесва :? Не,че като цяло е нормално някой да си го мисли,но съм го забелязала сред децата от детската градина и тези,които са 1-2 клас.
ForsakenFreak
06-17-2012, 17:08
owL.xd , много добре те разбирам. И мен са ме подигравали и са се закачали с мен, защото съм различен. Когато се преместих в ново училище нещата се оправиха и не съм имал проблеми, за това ти го препоръчвам горещо. Също така престани да ти пука. Колкото повече се задълбочаваш в проблема, толкова повече той ще се разраства. Препоръчвам ти да прочетеш и книгата "Тайната за тийнейджъри" - вярвам, че много ще ти помогне.
LadyTerrible
06-17-2012, 17:42
Ти на колко години си?Съжалявам,просто трябва да попитам.Иначе знам какво е,и мен са ме тормозили в училище дълго време.Ако искаш да се промениш - давай,но представи си,че като завършиш и отидеш в университет,пак не те харесват и ти се подиграват - хоп,пак се променяш,отиваш да си търсиш работа - и там същата работа...и какво ? Винаги ли ще се променяш заради мнението на другите?Ако ти си удовлетворена от себе си,няма смисъл да се променяш.Просто за малко забрави мнението на останалите и се съсредоточи върху собствената си самооценка.Помисли какво у теб ти харесва и какво не..и тогава реши какво ще променяш,защо ще го променяш и дали изобщо трябва да променяш нещо.Остани вярна на себе си,защото хората винаги ще говорят,дали от завист,от лошо възпитание или от комплекси.Важното е да си тази,която си,не тази,която се харесва на другите,а тази,която се харесва на себе си.От личен опит съм го научила.Но ти си решаваш....
Обиждат те за походката? .. Ами промени я тогава.
Не е толкова лесно ;;))
Много глупаво изказване ... :?
Да си се замисляла,че момичето може да има недъг,проблем с крака(та) по рождение ... ?!
scandalousLady
06-18-2012, 12:25
Когато има желание за промяна значи има и начин. Я горе главата мила и си вдигни малко самочувствието ! Не се оставяй да ти се подиграват, защото едва ли са нещо повече от теб. Съгласна съм със съветите на 3oPuTy и успех.