PDA

View Full Version : Кандидат-студентска дилема...

NightKiller
06-18-2012, 19:34
Здравейте, тийнове! Кандидат-студентка съм, при това много объркана относно специалността, която да запиша, затова реших да потърся КОМПЕТЕНТНОТО ви мнение! :) решила съм да запиша икономическа специалност, но колебанията каква точно не спират да ме преследват... Та, ще се радвам да чуя вие какво мислите по въпроса: МИО, финанси, СК???? Коя считате за най-перспективна, най-доходоносна и с най-голяма възможност за реализация? Много ще се радвам някой завършил някоя от тези специалности да коментира. Пуснах същата тема и в "Пълнолетник"-а, но реших да публикувам и тук (може пък да има по-голяма аудитория в този раздел - нова съм :Д). Благодара ви предварително за отделеното време, в очакване съм на помощта ви!

mrazqkindergarten
06-18-2012, 22:41
Ако ще кандидатстваш в УНСС си ми конкурентка, но все пак ще кажа. :D Според мен да завършиш финанси е най-добре.. но само ако успееш да си уредиш работа в някоя банка след това, както направи братовчедка ми.Ако имаш собствена счетоводна къща, също ще си доста добре с парите.Но всичко е въпрос и на късмет в тоя живот, а и връзки трябват. :/ Все пак успех, дано направиш правилния избо

anonymous546178
06-19-2012, 11:25
Сигурна ли си, че искаш да станеш икономистка? Не че нещо но страната бъка от икономисти и съществува математическата вероятност да има такива, които ще учат по-добре от теб. Дори смея да твърдя, че и ти да учиш отлично пак няма да се реализираш, отново поради простата причина, че всеки втори е икономист.. no offense

slicky
06-19-2012, 14:20
^ Наистина е така. Пиши финанси, ако искаш, но знай, че без връзки е почети невъзможно да намериш добра работа/

NightKiller
06-19-2012, 17:25
Съгласна, но при високия ни праг на безработица с кое не така? Икономисти, прависти, педагози - бол...