Влез

View Full Version : Прекалена възбуда .. ?!

love it
06-19-2012, 19:31
Здравейте ..
наскоро казах на приятеля си , че не искам да го правиме често а той каза , че много се въбужда и един вид ще сме на принципа или - или .. Ако не сме го били правили , той нямало да може да ме целува по връта или някъде другаде, защото още повече му се приисквало така и му ставало тъпо , а не мен пък ми харесват този вид целувки ;x
Ако може да ми дадете някакви съвети ще съм Ви много благодарна !

DragonLady
06-19-2012, 20:02
И защо не искаш да го правите често?
Иначе поведението му е детинско тип: ти не ми даваш играчката, аз пък няма да ти дам твоята ...

love it
06-19-2012, 20:12
еми не съм от тоя тип за да го правиме често.. на това ли ще се основава връзката ?

DragonLady
06-19-2012, 20:14
еми не съм от тоя тип за да го правиме често.. на това ли ще се основава връзката ?

Секса е важна част от една сериозна връзка, и ако той не върви нищо не върви ( от опит ти го казвам ). Сигурна съм, че ако се съгласиш да го правите по-често няма да съжаляваш, но все пак това си е твое решение.

djipsito
06-19-2012, 21:56
Не му е детинско поведението, а мъжко. Свиквай.
Един приятел казва "Вие жените се оплаквате от две неща: много секс и малко секс. Ако го правим всеки ден, ама то много.. Ако го правим през седмица, ама ти не ме желаеш..." Та, така де, хем сърби, хем боли.

Харесва им, желаят ви. Аз мисля, че като не те кефи да си желана проблема си е единствено и изцяло твой. Аз само веднъж съм правила грешката да съм с някой, който не ме привлича чак толкова много и съм се оплаквала от голямото му желание. И проблема си беше мой. Друг, с който съм била съм го искала и съм искала да ме иска. И ме е искал.. и не съм се оплаквала.

DarkTemplar
06-19-2012, 22:01
Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?

granger
06-19-2012, 22:04
Не е въпроса да ви се основава, а да ви се скрепи. Лошият секс или липсата на такъв провалят връзки.
Учудвам се на такова мислене,честно.Секса е едно от най-важните неща в една връзка.Ако има проблеми в леглото, несъмнено ще започнат и караници.

love it
06-20-2012, 03:59
Абе ти да не си на 10? Или си от онея фригидните, за които сексът е някаква "екстра", която партньорът получава само при "специални заслуги"?

не съм на 10 не съм и на 30 ;) под често имам предвит всеки ден или нещо такова .. и какво вместо да се видиме трябва да скачам в леглото ли ?

magita
06-20-2012, 08:33
Тва, че някой обичат секса по -малко от други , че са на 10.
Защо трябва да го правят всеки ден. Има милион други неща които можеш да правиш с половинката си.
Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос

marilyn
06-20-2012, 09:29
Ами нормално е да иска, аз не разбирам защо ти не искаш. Сексуалните проблеми разрушават връзката. Ако той не искаше да правите секс, повярвай ми и на теб нямаше да ти е хубаво. Сексът е неделима част от една връзка.

IseeDEADbodies
06-20-2012, 09:40
К'во разбираш под често ? 2-3 пъти седмично (което е нормално) ? Ако за теб нормално е 2 пъти в месеца... миииии, съжалявам го пича. И аз да съм и аз няма да искам да ми синеят топките *disagree*

love it
06-20-2012, 10:00
или аз съм написала проблема си грешно или почти никой не ме е разбрал хаха .. не е проблема в това , че не го правиме ( нито е много , нито малкоо пък ии когато времето го позволява ) самото нещо е , че аз не мога да го целувам или той мене без някаква доза притеснения , защото по неговите думи ще трябва да го направиме .. е аз акто не искам тогава , но искам да ме целува ??

п.п не е нужно да има нападки , защото всеки е с проблемите си и пита , а пък ии разбирачите също са ги ималии :)

jghgh
06-20-2012, 10:12
м, аз пък те разбирам. да те желаят непрекъснато става досадно.
имам предвид .. не е виновно момчето, не си виновна и ти. може би просто той има по-високо либидо, ти по-малко и оттам неразбирателствата...

Meoww
06-20-2012, 10:15
Още не сте дорасли и двамата :D... След време като пораснеш няма да следиш и броиш пътите, когато си правила секс ;)

love it
06-20-2012, 17:28
м, аз пък те разбирам. да те желаят непрекъснато става досадно.
имам предвид .. не е виновно момчето, не си виновна и ти. може би просто той има по-високо либидо, ти по-малко и оттам неразбирателствата...

адмирации :)

ZaicheNaXeroin
06-22-2012, 00:35
Вие луди ли сте 2 пъти в седмицата да е често??Често е ако сте на 60 години :D с бившия ми приятел го правехме по 2-3 пъти на ден,че и до 10 пъти се е стигало...прави го когато ти се прави,а не когато ''трябва'' и като по разписание

Tvoita lelq Gosho
06-23-2012, 12:00
или аз съм написала проблема си грешно или почти никой не ме е разбрал хаха .. не е проблема в това , че не го правиме ( нито е много , нито малкоо пък ии когато времето го позволява ) самото нещо е , че аз не мога да го целувам или той мене без някаква доза притеснения , защото по неговите думи ще трябва да го направиме .. е аз акто не искам тогава , но искам да ме целува ??

п.п не е нужно да има нападки , защото всеки е с проблемите си и пита , а пък ии разбирачите също са ги ималии :)
One does not simply търка лампата без да се появи джина.
А и .... до момента не ми се е случвало приятелката ми да ми каже: оправи ме, пък аз да се правя, че не разбирам.

Вие луди ли сте 2 пъти в седмицата да е често??Често е ако сте на 60 години :D с бившия ми приятел го правехме по 2-3 пъти на ден,че и до 10 пъти се е стигало...прави го когато ти се прави,а не когато ''трябва'' и като по разписание
РИспект! На те та това му се вига 'убава връзка!

love it
06-23-2012, 19:08
One does not simply търка лампата без да се появи джина.
А и .... до момента не ми се е случвало приятелката ми да ми каже: оправи ме, пък аз да се правя, че не разбирам.

РИспект! На те та това му се вига 'убава връзка!

нещо не разбрах накъде биеш :)

granger
06-23-2012, 19:12
той сам не се разбра.

tesitooo
06-24-2012, 09:49
Ти не си добре момиче аз давам всичко за да го правим по често не съм го правила от миналата събота и откачам като имаш възможности прави го кефете се и двамата

Disasterpiece
06-24-2012, 09:54
И аз съм имала такъв приятел който е 24/7 настроен за секс. Изпробвах го веднъж колко му трябва да се изтощи.. няма братко, БИК! Ами кво да ти кажа... особено като са си в 20-те години са така... Кефи се по-добре!

anonymous708973
06-24-2012, 10:05
Омг, омг. Накъде отива тоя свят...Не била такъв тип. Какъв?

Аз честно казано не си представям секс 1-2 в седмицата ама тва е др въпрос
Мда. Много е малко.

Маце, това е положението. Като не искаш секс, няма да те целува по врата. Не само не е детинско, ами си е напълно разбираемо. От какъв зор човекът трябва да се възбужда и да стои надървен и незадоволен, щото ти си решила да си стискаш краката? Намери си някакъв с по-ниско либидо (желание за секс, тоест) и всички ще са доволни.

chukipuki
06-24-2012, 10:24
Много си приличаме с твоя приятел, обаче с приятелката ми също :П

love it
06-24-2012, 12:40
Омг, омг. Накъде отива тоя свят...Не била такъв тип. Какъв?

Мда. Много е малко.

Маце, това е положението. Като не искаш секс, няма да те целува по врата. Не само не е детинско, ами си е напълно разбираемо. От какъв зор човекът трябва да се възбужда и да стои надървен и незадоволен, щото ти си решила да си стискаш краката? Намери си някакъв с по-ниско либидо (желание за секс, тоест) и всички ще са доволни.

а накъде да отива към нимфоманство ли ? хаха

granger
06-24-2012, 13:16
Ти въобще знаеш ли какво е нимфоманство!? Знаеш ли ,че е болестно състояние?! А знаеш ли,че да правиш редовен секс не е заболяване?! Баси и консервативните простотии. Дай да не правим секс,че ще иска постоянно, дай да му даваме по малко, за да го цени?! Кви са тия шитове?

DisappointedDreamer
06-24-2012, 13:19
Авторке, тъпа си. Дай име, адрес и телефон за връзка с гаджето ти. Да му покажем какво означава истинска жена и приятелка

Е, т'ва е!

ShtrudeL
06-24-2012, 13:20
Имате различен сексуален апетит (неговия е огромен, твоя - не)... кофти. Много кофти.
PinkPan7her, мнението ти е някак нападателно, все едно е задължително всички да сме хиперсексуални ;) Понякога не е яко да се държиш като цинично момченце, i mean... не отива на момичетата, иначе и аз съм от тея, които да има как 25098435 на ден ще си го искат ^^

Авторке, тъпа си. Дай име, адрес и телефон за връзка с гаджето ти. Да му покажем какво означава истинска жена и приятелка

твоето също

DisappointedDreamer
06-24-2012, 13:23
Трябваше отдавна да си разбрала, че въобще не спадам към групата на типичните момичета. По-мъжкарски се държа, и? Може да е нападателно, но си е чистата истина. И истината е което ме интересува.

ShtrudeL
06-24-2012, 13:31
Трябваше отдавна да си разбрала, че въобще не спадам към групата на типичните момичета. По-мъжкарски се държа, и? Може да е нападателно, но си е чистата истина. И истината е което ме интересува.

мх
ако мислиш, че следя личността зад всеки един ник, жестоко се лъжеш. Не ме интересува каква си, аз чета мнението ти, не виждам теб. А мнението ВИ (не говоря само за теб) е нападателно, леко обидно и тесногръдо. Това, че ти примерно искаш да се чукаш 24/7 не означава, че тези, които не искат са тъпи.
И нали се сещаш, че твоята истина, може да не значи нищо за някой друг, който също има своя истина?

Нищо лично.

anonymous708973
06-24-2012, 15:57
Нападам идеята, че тя не била такъв тип човек да го правели често и вместо да се видели - кво - да се търкаляли в леглото ли? Нападам идеята, че обичала да я целува по врата, ама и за миг не и минава през кухата главица, че момчето се възбужда и си иска секс, което е напълно в реда на нещата.

Иначе не съм нападателна, даже й предложих логичния вариант - мъж със сходно на нейното либидо. Това е решението.

Авторке, вземи провери какво е нимфомания. Не стига, че глупаво, ами и нагло.
И ако трябва да избирам между нимфоманка и асексуална, ако вземем предвид, че и двете са болестни състояния, познай кое бих избрала?

love it
06-24-2012, 17:08
Така..за пореден и може би за последен път ще напиша , че 98 % от коментаторите не разбират за какво става навъпрос , но са решили да се изявът със своите познания и така наречените " коментари " ..
Относно :
- знам какво е нимфоманство ( не използвам думи ако не знам значението им ) ;)
- неуместните обиди - мисля , че не е нужно да си говорим на такъв тон и да използваме крайни думи само за да покажем , че сме на "ти" с нещата .. Нито ме познавате , нито знаете как се казвам .. но решихте да ме наричате по всякакъв начин .. Не се и обижам от вас , защото никой нормален човек не би се обидил от една " картинка " ( ако мога така да го нарека ) да бяхме лице в лице можеше и да се получи , но не съвсем хаха ..
- на въпроса за проблема .. пак казвам не го лишавам от нищо ама АБСОЛЮТНО НИЩО ! Правила съм всичко , което се прави в една по сериозна връзка .. Правили сме го почти всеки път , когато сме имали възможност .. + това той ми е първия ! ( направихме го още на 3тия месец не за друго , а защото знаех , че го иска и то много ) Не съм като повечето от коментиращите на по 20-25 ( така мисля , заради вижданията им ) а съм на 18 и то в самото им начало .. Говорех , че поне една вечер искам да спя гушната в гаждето си , а не да правя секс ! Или може би и това е грешно според вас ??? Знам , че е невъзможно , но по някакъв начин да се контролира ( и не напълно ) .. Ще стане така , че да го целуна на публично място и какво и там ли ще трябва да го направиме по вашата логика ? или всеки път аз да не мога да го прегърнза поради същия проблем ?
- той много добре знае какво е истинска жена и каква приятелка има поради куп други причини ( дори и тази ) така , че не е необходимо да искаме телефони.имена и т.н ;)

от ясно по ясно няма .. ако съм написала нещо , което не е трябвало е защото човек се държи с другите , както те с него :)

granger
06-24-2012, 17:14
Явно не знаеш кво е нимфомания,но няма да споря.
Щом не сте на едни и същи секс вълни,така да се каже,няма как да го спреш той да се възбужда.А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не. Различните сексуални апетити могат яко да прецакат нещата.

DisappointedDreamer
06-24-2012, 17:15
мх
ако мислиш, че следя личността зад всеки един ник, жестоко се лъжеш. Не ме интересува каква си, аз чета мнението ти, не виждам теб. А мнението ВИ (не говоря само за теб) е нападателно, леко обидно и тесногръдо. Това, че ти примерно искаш да се чукаш 24/7 не означава, че тези, които не искат са тъпи.
И нали се сещаш, че твоята истина, може да не значи нищо за някой друг, който също има своя истина?

Нищо лично.

Ааа, не се обиждам, споко. Сега ти го казвам - такава съм. Ако ще ми четеш мненията във форума - свиквай и не им обръщай внимание. Иначе изобщо не се занимавай да ми пишеш тука някакви обяснения. Не обичам лиготии, не обичам розови очилца и захарни балончета. Представям истината такава каквато е, без увъртания.

Колкото това с всеки потребител - е, аз съм така. Мога да кажа нещо за всеки. Следя личността зад всеки ник, както ти се изрази. Чисти наблюдения идващи от мненията на потребителите. Страшно наблюдателна съм.

И както Пантерката спомена - явно авторката и приятеля и не си пасват сексуално, което означава че единствените варианти които тя има е да:

- прави повече секс с него, въпреки нежеланието и
- да го зареже, и да си хване друг който иска също толкова секс колкото и тя

love it
06-24-2012, 17:18
Явно не знаеш кво е нимфомания,но няма да споря.
Щом не сте на едни и същи секс вълни,така да се каже,няма как да го спреш той да се възбужда.А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не. Различните сексуални апетити могат яко да прецакат нещата.

А дали трябва да правите секс всеки път,когато на него му се прииска - не << затова говорех от самото начало :)

granger
06-24-2012, 17:21
Хубаво е да седнете и да си поговорите.За нуждите си и удовлетворяването им,щото си личи ,че имате проблеми.

love it
06-24-2012, 17:23
Хубаво е да седнете и да си поговорите.За нуждите си и удовлетворяването им,щото си личи ,че имате проблеми.

ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.

love it
06-24-2012, 17:27
Забравих да добавя и трябваше в още самото начало , че ми е още некомфортно и леко болезнено докато го правим .. Оттам идва всичко ..

DisappointedDreamer
06-24-2012, 17:28
ние уж говорихме и затова е този принцип или - или .. и прибегнах към този форум , но вместо съвети получих нападки и пр.

какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Забравих да добавя и трябваше в още самото начало , че ми е още некомфортно и леко болезнено докато го правим .. Оттам идва всичко ..

Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.

DarkTemplar
06-24-2012, 17:32
Не че нещо, но е наивно да очакваш тук да получиш някви велики съвети, които да ти решат цялата задачка. Проблемите в една връзка се разрешават от участниците в нея, не от трети лица. Ние не сме психолози, нито семейни консултанти. Всичко, което правим, е да дадем някакви елементарни насоки (което вече се случи). Ако очакваш нещо повече, значи си объркала мястото и аудиторията.

love it
06-24-2012, 17:58
Не че нещо, но е наивно да очакваш тук да получиш някви велики съвети, които да ти решат цялата задачка. Проблемите в една връзка се разрешават от участниците в нея, не от трети лица. Ние не сме психолози, нито семейни консултанти. Всичко, което правим, е да дадем някакви елементарни насоки (което вече се случи). Ако очакваш нещо повече, значи си объркала мястото и аудиторията.

знамм.. исках съвети , защото отскоро го правя и затова.. но отначало не получих съвети,а само критики :)

love it
06-24-2012, 18:03
какви са тия условия? или-или? Пхх, разкарай го. така и двамата ще си хванете човечета, които имат същите сексуални нужди като другия.

Т'ва е щот го правите рядко. С времето и практиката, болката ще отмине.

еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това :)

anonymous708973
06-24-2012, 18:14
- знам какво е нимфоманство ( не използвам думи ако не знам значението им ) ;)

Сериозно? Значи знаеш, че нимфоманията е болестно състояние, което се характеризира с неизчерпаем сексуален апетит, с болезнено голяма любов към секса като акт без оглед на партньора? Щото далеч не говорих за това, когато казах "Накъде отива светът?"

И ти си на 18? Хвани си личната карта и я скъсай/счупи. Ако не ти се прави секс - отваряш устата и казваш. Ако не можеш да говориш за това, на кви 18 си?
А и не загрявам какъв е проблемът да правиш секс, след което да заспиш гушната до гаджето си.

YoRlz
07-02-2012, 22:12
Не се лигави и дай на момчето !

heartshapedbox
07-04-2012, 10:54
Правете повече секс, ще видиш, че с времето ще започне да ти харесва и сама ще си искаш после.

goosebumps
07-23-2012, 03:05
Ми той пък е много зле да ти поставя такива условия, защото в крайна сметка в опита си да задоволи твоите желания, може да го огрее и него, т.к. на теб ти харесват целувките и може неочаквано да те вкара в мм.. мууда за секс и така и 2мата да останете доволни.
Предполагам си му обяснила, че все още те боли, и това да ти условничи ми звучи малко егоистично. Пък ако чак толкова се възбужда винаги има начини за "щастлив край", които не включват вагинален секс.
Възможно е да сте с различни нива на либидо, но е и възможно да е така временно, докато не откриеш по-голямото удоволствие от секса. истина е, че само с практика болката ще отшуми с времето, но не е нужно да го правиш със задължение. Защото е глупаво да отказва да ти създаде малко еротично-романтични моменти, поради неспадащата си ерекция. Най-добре е може би да те целува след като е свършил по някакъв начин.

AnarchyBoy
07-23-2012, 06:14

OWNAGE! с това Темплара буквално затвори темата 8-) на доло даже и не съм чел :D

аФторке , той си е наред , нищо му няма особено ако сте в годините 15-18 :) е нормално да те желае адски много , и е доста тъпо от твоя страна да не му "пускаш" по необясними от теб прични. Просто тей не искаш ти наистина да не си фригидна?

ChuShki
07-23-2012, 17:33
Интересно мнение за секса имаш ... Не знам как изобщо сте започнали да правите подобни неща при положение, че смяташ, че ако правиш често(всъщност редовно)секс ставаш някаква си не разбрах и аз каква ... А за съвет - не мъчи момчето и си поговорете (че явно това по рано не сте го направили) и намерете положението, в което и двамата ще сте ок (и ти не си направила добре, че не си му казала преди да започнете да правите секс за какво ще става дума, и той не е направил добре, че не е намерил начин да разбере. На това дередже сте защото само ръгате и няма открити разговори)

chushkopek
07-23-2012, 18:27

Няма какво повече да се каже по темата.....авторке или сериозно се замисли или си намери друг приятел.

Amore-Mio*
07-23-2012, 19:14
И какво като иска? Желае те , а ти именно от това се оплакваш и бягаш. Няма нищо лошо в това да го правите всеки ден по 1 път примерно. Пък и ще ви остане предостатъчно време след това да се поразходите някъде. И да си поговорите. Не можеш ли просто да комбинираш двете неща? Тъпо ти е мисленето.
А той един вид по този начин е искал да ти покаже как се чувства той, когато се държиш така с него.

Amore-Mio*
07-23-2012, 19:16
еми точно самия проблем..ако не го правим няма да ме целува ( но вече го изясних ) иначе и да искам няма да го оставя , защото го обичам прекалено много и дори аз да съм лишената или потърпевшата ще търпя именно заради това :)

А замисли ли се , че не си единствената лишена и потърпевша?