Влез

View Full Version : Странна връзка ??!?! според Вас ?

conyay
06-19-2012, 20:39
Значи ходя с едно момиче от седмица и нещо и аз съм по малък от нея , но не съм девствен , а тя е , но това не е важно... и така седим си ние на едни стълби и си говорим и по едно време без да искам така с пръсти и погалих коляното отпред и тя : "ооООООО нненен" и се отдръпна , и се чудя защо реагира чак така , като се има в предвид че това докосване беше съвсем неволно , и дори да не е кво лошо има да се пофлиртува малко ??? според вас нормална реакция ли е тва ?
ПС: аз съм на 15 тя на 16

valdesbg
06-19-2012, 20:46
Ем... нещо си оакал картинката. Не почваш добре а това хич не е добре.

tuzaro
06-19-2012, 21:09
уж ходиш с нея пък малко флиртуваш.... няма такъв филм майна

TotallySexy
06-19-2012, 21:12
Нещо я плаши :) Изчакай :)

DragonLady
06-19-2012, 21:27
+1
Може още да се стеснява пред тебе :)

heartshapedbox
06-20-2012, 01:31
Шашка се, че и намекваш за секс, даже всъщност да не е било така.

blaaablaaablaaa
06-20-2012, 04:44
Обясни и, че не си имал нищо предвид и че е било неволно.

bootyboy
06-20-2012, 04:53
пич следващия път и бръкни с два пръста между краката и ще има ооООООО ддададаа

Hilary_
06-20-2012, 05:35
Обясни и, че не си имал нищо предвид и че е било неволно.

Съгласна съм.

LadyDi
06-20-2012, 06:08
А тя... знае ли, че ходите?
И какво правите като ходите?

sweetlifesweet
06-20-2012, 06:35
Кирилицата в нашия форум е задължителна!
:LadyDi:

anonymous708973
06-20-2012, 10:27

Не чакай. Говори с нея, защото не е нормално да подскача от най-невинното движение. Ако ще стиска краката, по-добре да знаеш отсега и да не си губиш времето в убеждаване на някоя, която след 5-6 месеца връзка ще ти заяви, че има нужда от време, за да й спечелиш доверието.

пич следващия път и бръкни с два пръста между краката и ще има ооООООО ддададаа

Мда, и това става :D :D :D

jghgh
06-20-2012, 10:42
Нищо красиво не е постигнато с нетърпение, изискване, грубост, арогантност, пресмятане ...
Момичето се е притеснило, 'щото може би като ходите от малко време и тя се чуди до колко са ти сериозни намеренията. Или й се струваш напорист и досаден. Аз напр. мразя натегачи, въпреки че съм по-скоро частен случай ("в секса няма нищо лошо и бла-бла" не важи за мен.). Бях спечелена с много толерантност и разбиране от настоящия ми приятел. Той, за разлика от бившия, не ми се натягаше непрекъснато, с досадни малоумни намеци, прозря, че имам проблеми с минали преживявания и просто не беше такава свиня. В крайна сметка нещата се случиха почти веднага, именно заради това добро отношение.

Дръж си се нормално с нея и не й натрапвай толкова сексуалността си, може и да станат нещата. ; ) Стига ти да си готов да експериментираш с по-различно поведение - по-търпящо, любящо и етц. Не е казано, че ще станат нещата, но може да пробваш, ако ти се занимава, ако искаш да опиташ да си нежен и внимателен с девойчето. Щом е девствена, сигурно е много притеснена.

Ако си с Пантериното отношение - откъде-накъде ще чакам, аз трябва да знам дали ще ми се пусне скоро, не се занимавай.
Т'ва не те прави/няма да те направи лош човек.
Просто за съответното отношение към нещата получаваш съответните връзки и обратно. Ако не си готов да чакаш или да проявяваш разбиране, просто не се занимавай - т'ва не те прави лош човек. Нали всеки си гледа интереса.
Ако не можеш да я търпиш ошашавена и психирана (както е реагирала тя :Д и както и аз в някакви ситуации съм реагирала) наистина не се занимавай.

SmilezZz
06-20-2012, 11:32
Напълно съгласна съм с jghgh
Или говори направо с нея, или изчакай просто, за да свикне с теб и да се отпусне. Нормално е да се притеснява, особено когато е девствена, ходите от седмица и ти , несъзнателно й правиш намеци за секс.

AnzaRe
06-20-2012, 12:07
ХАХАХа погалил по коляното тя се стреснала горката... еее,кой знае тя сигурно сънува кошмари тцтц

IseeDEADbodies
06-20-2012, 14:45
Шашка се, че и намекваш за секс, даже всъщност да не е било така.

Намек за секс от неволно докосване по капачката ? DAAAAAAAMN girl... srsly ?!? :lol:

dimityr.radostinov
06-20-2012, 15:57
Значи ходя с едно момиче от седмица и нещо и аз съм по малък от нея , но не съм девствен , а тя е , но това не е важно... и така седим си ние на едни стълби и си говорим и по едно време без да искам така с пръсти и погалих коляното отпред и тя : "ооООООО нненен" и се отдръпна , и се чудя защо реагира чак така , като се има в предвид че това докосване беше съвсем неволно , и дори да не е кво лошо има да се пофлиртува малко ??? според вас нормална реакция ли е тва ?
ПС: аз съм на 15 тя на 16

кажи и това всичко на нея ще те разбере

heartshapedbox
06-20-2012, 16:52
Намек за секс от неволно докосване по капачката ? DAAAAAAAMN girl... srsly ?!? :lol:

Уточних, че всъщност не е било така.
12 годишните момиченца имат други разбирания, повярвай.

anonymous708973
06-20-2012, 19:37
Съгласна съм с теб за притискането. Не ме разбирай погрешно, далеч не съм на мнение, че ако не му "пусне" на първия ден, трябва да я зареже.
НО
Нне й натрапвай толкова сексуалността си, може и да станат нещата. ; )

Какво натрапване на сексуалност? Пипнал я е по коляното.

conyay
06-20-2012, 21:11
даа WTF?? :Д:Д и аз тва си мисля какъв намек е това ? ама няма значение ... аз не бързам да ми пусне , даже мога да си изчакам месеци ама ми стана много тъпо като реагира така ...

magita
06-20-2012, 21:37
Аз пън не разбрах защо да е странна връзката!?

jghgh
06-21-2012, 12:04
Съгласна съм с теб за притискането. Не ме разбирай погрешно, далеч не съм на мнение, че ако не му "пусне" на първия ден, трябва да я зареже.
НО

Какво натрапване на сексуалност? Пипнал я е по коляното.

Той не е направил НИЩО ЛОШО, но тя е шашната просто.