View Full Version : здравейте , тарся си приятелка
tarsqsipriqtelka
06-20-2012, 08:15
здравейте , тарся си приятелка , за предпочитане девствено момиче , да ми пишат момичета от Варна , ако някое момиче желае да се запознаем да ми пише на лично съобщение
Oy7ofCon7roL
06-20-2012, 08:19
Нз да се смея ли да плача ли.
Що не влезнеш в някое сайтче за запознанства или да излезнеш малко навън с приятели през ваканцията, а и сега започва морския сезон, малко ли туристки ще има ?
dream1707
06-20-2012, 08:28
Тука няма да си я намериш
за предпочитане девствено момиче
Не търпиш критика ли, кво? :D:D:D:D:D:D
Объркал си сайта пич, не е тука мястото.
IseeDEADbodies
06-20-2012, 09:36
Олеле Боже, олеле майчицеееееее... да му се смееш ли, да го оплакваш ли ? О, Ожас !! :lol:
Еми пич, к'во да ти кажа... който тАрси - нЪмира ... :lol: :lol:
едит - И що така ми се струва, че не си търсиш приятелка, ми просто искаш да топнеш чушляка :lol:
тАрси речник по Български език!
Аман. тва не е сайт за запознанства за девствени пишлемета,които си нямат друга работа. Барай меча и се изнасяй!
Доктор Кой
06-20-2012, 09:54
Момчето е на 19 и пита тук- явно става все по- отчаяно. Момичетата пък си търсят грамотни- особено във възрастта в която навлизаш.
Какъв гръб, какво нещо.. Сигурно тренираш от много време, а? :D
Айде спрете да пишете тука, няма да ви излезе късмета, не го ли разбрахте?
www.gepime.com - май така се пишеше. Тука ще си намериш бързо, бързо "приятелка".
plamenna00
06-20-2012, 10:19
АЗ НЯМАМ ДУМИ ! Чуй сега ... има сайтове за запознанства като facebook , tusense и мнг др .. защо по дяволите търсиш ТУК ?? обясни ми .. :D :D :D
ForzaFelipe
06-20-2012, 10:34
здравейте , тарся си приятелка , за предпочитане девствено момиче , да ми пишат момичета от Варна , ако някое момиче желае да се запознаем да ми пише на лично съобщение
Ааа и аз тAрся гадже от Варна,ама аз не съм толкова претенциозен и може и да не е девствена :D xD
DragonLady
06-20-2012, 12:56
И що девствена бре? Щото не струваш у леглото ли :D
Това не е форум за запознанства.