Влез

View Full Version : Не мога.

fifito19
06-20-2012, 11:02
Здравейте...
Значи вчера имах рожден ден, но нищо хубаво няма да напиша, така че не оставайте с грешни впечатления...
От няколко месеца насам в училище ми е много тежко- цяла година се трудих, опитвам се да завърша само със шестици, но учителите не ме изпитват колкото и да настоявам.
Ок. Изтрий.
Наново.
Нали знаете, когато на човек му се насъберат много неща ама наистина много и все такива психически натоварвания... Колко е трудно да ги изредиш на едно място- винаги пропускаш нещо и никога не звучат толкова гадно колкото са всъщност.
Е, за това няма да ви се обяснявам...
Много ми е трудно. Най- добрият ми приятел също допринася за това. Класната ми също, предстои ми важно пътуване, нищо не е уредено, нямам пари, нито документи и всичко е на никъде и ето че пак почнах да обяснявам...
Та ето го проблема ми- в жестока депресия съм, главата ме боли непрестанно, очите ми сълзят от няколко дни насам и са червени не зная защо. В училище всички са толкова надменни и повърхностни и никой не ме разбира дори и най- добрият ми приятел. Родителите ми са влюбени в братчето ми и за мен не остава нито внимание нито време та така... Не мога повече... Вчера се загледах в едни хапчета.. Но няма значение.
Това, за което пиша е - имам спешна нужда просто някой, дори и непознат, просто някой да ми каже, че всичко ще се оправи , че всичко ще бъде наред. Две изречения, моля ви...

FoolofRemorse
06-20-2012, 11:19
Боже... Братя да бяхме нямаше да си приличаме толкова...
Еми какво да ти кажа братле :) Така е, скоро видях и грозната страна на света, и се оказа, че това не е грозната страна, а просто е РЕАЛНАТА страна на света... Надменни пикли навсякъде, мамини синченца дето мама и тати дават $ и се мисли за голям мъж, приятели които не са такива за каквито си ги мислил до сега, и брата... Естествено брат ми, който е по-малък от мен с 8 години :) Искам да ти пожелая където и да си, който и да си, какъвто и да си... Знай, че някой тук ти стиска палци да успееш в живота, и един ден след като това стане, защото ще стане да се обърнеш, да видиш тези хора попречили ти да живееш добре, да им се изсмееш, и да кажеш че си нещо повече от тях ;)
Всеки човек има падения и възходи, вероятно това е твоето падение... По принцип се занимавам с компютри и един човек който значи много за мен, е казал нещо:

" Понякога се провалях на изпитите или на някоя цел от живота ми, а моят приятел винаги успяваше...
Сега той е РАБОТНИК в MicroSoft а аз съм СОБСТВЕНИК на MicroSoft...!"
-BILL GATES

CoNviCt
06-20-2012, 11:37
Всичко ще се оправи. Винаги се оправя. :)

fifito19
06-20-2012, 12:15
Боже, благодаря Ви...

Wikito
06-20-2012, 12:41
спокойно с времето всичко ще ке оправи и ще бъде наред :д

scrooper
06-20-2012, 13:55
Тежките периоди в живота, ако човек има търпението и волята да ги изтрае, преминават и накрая се оказва, че са ти дали много. Зависи от теб как ще гледаш на нещата. Например положителното, което ти носят, са: изкореняване на наивността, укрепване на волята, изграждане на характер. Ако имаш чувството, че клониш към антонимите им, значи ще преживяваш още тежки периоди, докато не изградиш желязна психика. Впрочем, има 2 варианта: да рухнеш или да "изгрееш". И помни- тези, които ти вгорчават живота не заслужават да им позволяваш да те карат да страдаш (да да да)!

betty-dimitrova
06-20-2012, 19:56
Това да чуеш / прочетеш/, че някой е по-зле от теб не означава, че прави болката по-слаба, но понякога наистина помага.. В този смисъл ще ти кажа, че в момента и аз съм в труден период, от досегашния ми живот най-трудния и постоянно си мисля как искам просто да свърши, да мине този скапан период и да започна да се усмихвам малко по-искрено.. Предлагам ти 1/2 дни да си освободиш и да си отпочинеш, ако не психически то поне физически.. Аз така направих. Днес съм с изключен телефон, цял ден сама / само с баба ми де / и утре няма да ходя на даскало просто да си почина поне малко от напрежението.. Предлагам ти ако имаш възможност направи същото.. Събота и неделя примерно изключи телефона, остани си вкъщи, легни си, поспи, разсейвай се с нещо, но и поразмишлявай от различни страни на положението.. Аз от толкова много мислене и толкова много главоболия започнах да приемам нещата случващи се като урок, като изпитание...
Рано или късно това ще премине и всичко ще се нареди... До тогава горе главата и успех :)

scrooper
06-20-2012, 20:05
Тзапочнах да приемам нещата случващи се като урок, като изпитание...
Рано или късно това ще премине и всичко ще се нареди... До тогава горе главата и успех :)
То си е точно така. "Съдбата" ни поднася и тежки уроци, но точно те са най- важните.

perry_the_platypus
06-20-2012, 20:11
Понякога само да го споделиш с някой близък ти става по-добре, но просто ти нямаш с кой, за което много съжалявам и ти съчувствам, всеки си има труден период и съм сигурен, че ти си силна, и че няма просто ей така да си пропилееш живота. Просто понякога живота ти поднася тежката порция (както казаха по-горе, тежки уроци) и съм сигурен, че това няма да бъде за дълъг период, след няколко дни завършваш и идва лято и трябва да се отдадеш на почивка, сигурен съм, че всичко ще се оправи. Искрено ти пожелавам успех! :)

editt; още нещо, не мисли постоянно за това, както казаха по-горе, разсейвай се.. :)

heartshapedbox
06-20-2012, 22:53
Всичко ще се оправи спокойно,
всяко нещо отминава. :)

chochotwo
06-21-2012, 05:31
Игнорирай всички и за никого да не ти пука. Гледай само напред и седвай мечтите си.