PDA

View Full Version : Какво е това ?

agressiwna
06-21-2012, 14:20
Здравейте,от много години влизам и чета форума ,но не ми се е налагало да пиша,но най-вече искам да споделя.Преди няколко години като бях още в гимназията излизах с доста момчета,в продължение на 2-3 години както всички,тогава ходех много по дискотеки и се забавлявах,нямах нищо сериозно,но си намерих момче и бях с него повече от година.Но никога не бях напълно щастлива,но продължих да бъда с него,защото ми беше добре.След време се запознах с едно момиче,започнахме да излизаме доста,няколко месеца бяхме неразделни приятелки и една вечер бяхме в тях и се оказа,че не се приемаме само като приятелки.Беше ми интересно ,никога не бях пробвала с момиче ,както и тя,мислех си че просто се забавляваме ,но минаха месеци ,после година аз бях с нея и с приятеля си,никой не знаеше за мен и това момиче.Не знам как се случи започнахме да имаме чувства една към друга ,доста силни ,но не можех да го разбера явно,все едно живеех в 2 различни свята,един с нея и един с приятеля ми и приятелите ми.Тя започна да се сърди,че съм с него и аз се разделих с него,но продължавах да се виждам с него заради секса,беше ми приятно ,беше ми забавно.Това продължи 2години с това момиче,когато един ден просто се спрях и се замислих,че не може да харесвам момичета,няма как харесвам момчета и то доста,не можех да си представя унижението ако някой разбере и прекратих всичко с това момиче ,преди няколко месеца.Доста съм объркана какво се случи,момичето си има приятел сега ,което е хубаво,аз си имах приятел до скоро,но все още мисля за нея ,понякога се виждаме ,но е много объркано всичко и нямам представа как да постъпя ..

nymphadora
06-21-2012, 14:59
Ами явно си би сексуална,или просто са те хванали пубертетските хормони тогава.Сама трябва да решиш какво искаш,аз не виждам как можем да ти помогнем.

marilyn
06-21-2012, 15:22
Какво лошо има да харесваш момичета? Нормално е и да не си сигурна дали си хетеро или не. Изясни се пред себе си, това е най-важното, не да си мислиш как ли може еди си какво и дали е редно. Ако си с момиче и си щастлива, какъв е проблема?!

heartshapedbox
06-21-2012, 15:25
Споделям мнението на Мерилин.

agressiwna
06-21-2012, 15:26
Ами например как ще кажа на приятелите си,на семейството си .. пък и не съм си представяла,че ще харесвам момичета..

AnzaRe
06-21-2012, 15:26
Камикадзе?

valdesbg
06-21-2012, 18:19
Бисексуалността е оправданието на повечето за курвенския начин на живот.

tattoobitch19
06-22-2012, 14:15
еми родителите ти ще трябва да те приемат такава, каквато си, ако те обичат истински!
отиди при момичето и я попитай дали тя се чувства объркана и по същия начин, какво чувства към сегашния си приятел и дали искате да опитате, защото в днешно време е доста нормално да си би-сексуален, само явно в България всички мижави комплексарчета гледат на хората с такава сексуална ориентация като на изроди..
какви отношения имаш със семейството си, разбирате ли се?

kalito126
06-23-2012, 13:50
еми родителите ти ще трябва да те приемат такава, каквато си, ако те обичат истински

+1 Това напоследък е някаква мода: "Как да кажа на нашите?Ами ако не одобрят." Ехоооооо...Това си е твоят живот.Кого го е грижа какво ще кажат останалите за теб.Важното е ти да си щастлива.

Hayashi
06-23-2012, 16:10
Ти сериозно ли си на 21? Защото по това, което си написала акълът ти е на не повече от 15.
Изясни пред себе си дали я харесваш или не.

SisiStrange
06-23-2012, 17:19
Преценявай по това как се чувстваш към хората. Веднъж питах един бисексуален с кой пол му е по-хубаво и кой би предпочел за гадже. Отговори ми: "Не си избирам гаджетата по половите органи. Важен е човекът." Ако с нея си щастлива - няма лошо и е доста глупаво да си прецакваш щастието заради нечие мнение. Ако с момче се чувстваш като цяло по-добре, търси си такова. Огромна рядкост са бисексуалните, които са 50 на 50 спрямо женско/мъжко. Винаги ще имаш една идея по-силно влечение към единия пол.

agressiwna
06-25-2012, 13:09
не просто е странно не съм си представяла живота така ,но не мисля въобще да се занимавам с момичета,благодаря на всички,но аз не съм такава и няма и да бъда :)