View Full Version : Какво е това ?
agressiwna
06-21-2012, 14:20
Здравейте,от много години влизам и чета форума ,но не ми се е налагало да пиша,но най-вече искам да споделя.Преди няколко години като бях още в гимназията излизах с доста момчета,в продължение на 2-3 години както всички,тогава ходех много по дискотеки и се забавлявах,нямах нищо сериозно,но си намерих момче и бях с него повече от година.Но никога не бях напълно щастлива,но продължих да бъда с него,защото ми беше добре.След време се запознах с едно момиче,започнахме да излизаме доста,няколко месеца бяхме неразделни приятелки и една вечер бяхме в тях и се оказа,че не се приемаме само като приятелки.Беше ми интересно ,никога не бях пробвала с момиче ,както и тя,мислех си че просто се забавляваме ,но минаха месеци ,после година аз бях с нея и с приятеля си,никой не знаеше за мен и това момиче.Не знам как се случи започнахме да имаме чувства една към друга ,доста силни ,но не можех да го разбера явно,все едно живеех в 2 различни свята,един с нея и един с приятеля ми и приятелите ми.Тя започна да се сърди,че съм с него и аз се разделих с него,но продължавах да се виждам с него заради секса,беше ми приятно ,беше ми забавно.Това продължи 2години с това момиче,когато един ден просто се спрях и се замислих,че не може да харесвам момичета,няма как харесвам момчета и то доста,не можех да си представя унижението ако някой разбере и прекратих всичко с това момиче ,преди няколко месеца.Доста съм объркана какво се случи,момичето си има приятел сега ,което е хубаво,аз си имах приятел до скоро,но все още мисля за нея ,понякога се виждаме ,но е много объркано всичко и нямам представа как да постъпя ..
nymphadora
06-21-2012, 14:59
Ами явно си би сексуална,или просто са те хванали пубертетските хормони тогава.Сама трябва да решиш какво искаш,аз не виждам как можем да ти помогнем.
Какво лошо има да харесваш момичета? Нормално е и да не си сигурна дали си хетеро или не. Изясни се пред себе си, това е най-важното, не да си мислиш как ли може еди си какво и дали е редно. Ако си с момиче и си щастлива, какъв е проблема?!
heartshapedbox
06-21-2012, 15:25
Споделям мнението на Мерилин.
agressiwna
06-21-2012, 15:26
Ами например как ще кажа на приятелите си,на семейството си .. пък и не съм си представяла,че ще харесвам момичета..
valdesbg
06-21-2012, 18:19
Бисексуалността е оправданието на повечето за курвенския начин на живот.
tattoobitch19
06-22-2012, 14:15
еми родителите ти ще трябва да те приемат такава, каквато си, ако те обичат истински!
отиди при момичето и я попитай дали тя се чувства объркана и по същия начин, какво чувства към сегашния си приятел и дали искате да опитате, защото в днешно време е доста нормално да си би-сексуален, само явно в България всички мижави комплексарчета гледат на хората с такава сексуална ориентация като на изроди..
какви отношения имаш със семейството си, разбирате ли се?
kalito126
06-23-2012, 13:50
еми родителите ти ще трябва да те приемат такава, каквато си, ако те обичат истински
+1 Това напоследък е някаква мода: "Как да кажа на нашите?Ами ако не одобрят." Ехоооооо...Това си е твоят живот.Кого го е грижа какво ще кажат останалите за теб.Важното е ти да си щастлива.
Ти сериозно ли си на 21? Защото по това, което си написала акълът ти е на не повече от 15.
Изясни пред себе си дали я харесваш или не.
SisiStrange
06-23-2012, 17:19
Преценявай по това как се чувстваш към хората. Веднъж питах един бисексуален с кой пол му е по-хубаво и кой би предпочел за гадже. Отговори ми: "Не си избирам гаджетата по половите органи. Важен е човекът." Ако с нея си щастлива - няма лошо и е доста глупаво да си прецакваш щастието заради нечие мнение. Ако с момче се чувстваш като цяло по-добре, търси си такова. Огромна рядкост са бисексуалните, които са 50 на 50 спрямо женско/мъжко. Винаги ще имаш една идея по-силно влечение към единия пол.
agressiwna
06-25-2012, 13:09
не просто е странно не съм си представяла живота така ,но не мисля въобще да се занимавам с момичета,благодаря на всички,но аз не съм такава и няма и да бъда :)