View Full Version : Помощ?
blaaabla123
06-21-2012, 15:49
Здравейте. Девствена съм, ще започна от това. С приятеля ми си "играхме" така да го кажа - не се е опитвал да ме отвори и той леко си го беше вкарал (сигурно само началото на главичката) без презерватив, но след това ме заболя и спря, малко след това свърши извън мен. После нещо се притеснявах (аз съм си параноичка) да не би да съм отворена и да се е отделила предякулационна течност и някви такива. Та бръкнах си с пръст и голяма част от него успях да вкарам, обаче по-натам ме заболя доста, чак ми се догади. Обаче все пак нали химената е в началото на вагината, това, че съм си вкарала част от пръста ме притеснява. Да не би наистина да съм отворена и да има шанс да е влезнала предеякулационна течност? Има ли защо да ме е страх, доста се филмирах?
Ида е влязала такава течност шансовете за това,което си мислиш ти са малки.Нормално е да те боли.Е как няма да си отворена след като сте правили секс не ми е ясно :D
ПС - На колко си?
blaaabla123
06-21-2012, 16:10
На 16 съм. Не сме правили секс, той не ме е отварял и не ми е вкарвал пръсти и тн. Само леко главичката и ме заболя. Нали няма как да е влезнала течност ии ..да?
Няма как да е влязала,тя не скача като скъпия Mario в/у гъбите..Както и да е.Еми трябва да се видиш дали не те е отворил,дори и да е леко има възможност леко да се е разкъсала.Вземай едно огледало и гледай.
blaaabla123
06-28-2012, 23:22
Мина една седмица от случката.
Опитвах се сама да проверя дали съм девствена, и установих, че съм - ципата си е там, мога да си бръкна с пръст, понеже имам много тънки пръсти, но мога да вкарам само един, но след това чувствам болка и чак ми се гади. Значи предполагам, че това, където си вкарвам пръста е отвора, през който излиза цикъла етц. Останалото, което чувствам е ципата...
Тааа... Днес обаче кихах цял ден и незнайно как ми потече кръв от носа, а никога преди не ми е... не се стреснах особено много, а просто реших да проверя защо се случи така и потърсих в Google. Естествено, ми излезе резултат, че това се среща при ранна бременност и е симптом...
Аз, разбира се, яко се филмирах, както винаги. Да не би да не съм проверила както трябва, да съм отворена, да съм бременна.... блабла.
Моля ви помогнете ми....
Е как няма да си отворена след като сте правили секс не ми е ясно :D
Мен ме отвориха чак след третия път. Първия и втория даже не ме болеше...
П.С: Ти може да забременееш дори ако не си отворена.
П.С2: ТИ НЕ СИ БРЕМЕННА ! След като си такава параноичка защо не си купиш един тест, аз така правя. Поне ще се успокоиш и ще спреш да търсиш в Гуугъл разни простотии и да се филмираш.
Мацка, успокой се! След всичко, което прочетох няма как да си бременна, а това че ти е потекло кръв от носа може да е от 10000 други неща. Не се филмирай и btw "химен" е дума от мъжки род. Дума "химена" няма, има такова собствено име на жена (Химена) в испаноезичните държави. Научете се, моля ви...
Не се филмирай и btw "химен" е дума от мъжки род. Дума "химена" няма, има такова собствено име на жена (Химена) в испаноезичните държави. Научете се, моля ви...
Ами ако думата е членувана?
Ако е играел подлог в изречението се членува с пълен член a.k.a хименЪТ,но аз никъде не виждам да е написана думата. Редактирано ли е мнението?
. Обаче все пак нали химената ....
Членувано е с пълен член, но думата е от мъжки род и трябва да е хименЪТ!!!
SmilezZz
06-29-2012, 15:05
Спокойно.
Независимо от това колко го е вкарал, щом не е било много - спокойно, дишай. Нормално е и да те заболи, ако си се стискала, ако , ако.
Това с кръвта от носа може да е по безброй много причини, така че най - добре се консултирай със специалист. И щом толкова се притесняваш - след като минат 14 дни от този "опит" - отиваш и си купуваш тест за бременност, и дишаш спокойно вече.
blaaabla123
06-29-2012, 18:32
Добре, хименът*. Извинявам се за грешката. :D
Също така, до колкото сметнах не съм била в овулация, когато това се е случило. Тогава шансът е невъзможен, нали така? о.О
И все пак, колко дни трябва да минат за да си купя тест? Защото до колкото съм чувала, трябва да минат 14 дена, а толкова няма още.
autumn666
07-01-2012, 12:41
Ох, не си бременна. И аз преди бях параноичка като тебе :D И все пак, отиди и си направи тест.
SureCheck струваше около 3 лева май и можеш да го вземеш една седмица след рисковия полов акт... въпреки, че в твоя случай това дори и така не може да се нарече. Ама отивай, че да не продължаваш да се вкарваш във филми.