PDA

View Full Version : Толкова са еднакви.......

aleks07
06-22-2012, 10:15
Не веднъж съм писала теми тук и съм получавала компетентни съвети, за това и този път искам помощта ви.
Момиче на 15 съм,тази година съм в ново училище.в новото училище не се чувствах добро, докато в еидн момент не видях едно момче.на пръв поглед изглеждаше доста по-голям, а се оказа колкото мен.Вглеждах се в него и виждах, че той също ме гледа, но не съм от хората, които вярват на погледите.не мина дълго и една моя прителка ме предаде (отиде при него - той е от класа и и му каза..) той дойде при мен..а аз глупачката избягах ..правеше опити да ме намери..криех се... и се осъзнах, но не на време а сега като се замсиля..по-добре да не се бях осъзнавала..защото тов ами костваше много.Стана така че 2рия срок не е в същото училиещ...не мога да крия, че трудно свикнах с тази мисъл, че ми липсва все още..но някак си се поизправих на краката си ( чувствах се ужасно наистина..не знах къде се намирам..може би защото за първи път усещах толкова силни чувства.

Сега вече сме с големите на училище (8-11клас)..1вия ден както си вървях по коридора се обърнах на страни и видях едно момче..а когато фокусирах погледа си върху него..видях колко прилича на другото момчеСедяхме и се гледахме в очите, докато в един момент аз си обърнах главата защото ме повикаха след няколко секунди него го нямаше..прителките ми ме изкараха луди..до днес когато го видях..същия е..толкова си приличат..той е 10 клас...не знам какво да мисля адски съм объркана.ясно е, че надали имам шанс с десетокласника, но...просто съм объркана...не знам как во да направя..бих била благодарна ако дадете съвет.Благодаря :)

SmilezZz
06-22-2012, 12:53
Вдигни си самочувствието и недей да бягаш от евентуалното щастие, които те "преследва". Няма от какво да те е страх , да бягаш и да се криеш - повярвай в себе си.

Възможно е наистина да си приличат много, възможно е и да ти се е привидяло - не знам.

aleks07
06-22-2012, 13:08
Нямам самочувствие така е.. никога и не съм имала.
Инче наистина много си приличат, когато денс го показах на приятелката си тя без да знае, че съм, го забелязала порадди тази причина (че си приличат) ми го каза..не знам как да опиша..сякаш нещо постоянно ме набутва към него ( какво ли не ставаше..попадах случайно на снимки..какви ли не неща, а сега и това?!) не знам..

marin4itu
06-22-2012, 13:19
Не мога да разбера какъв точно съвет искаш.. Какво като си приличат?

aleks07
06-22-2012, 13:28
нищо като си приличат просто се опитах да обясня как като го видях разбрах, че никак не съм го забарвила и сякаш започнах да тая някакви напразни напразни надежди за голямото момче

tattoobitch19
06-22-2012, 14:10
голямото момче е просто заблуда..
потърси първия..в новото му училище, помоли го да поговорите, разкажи му защо си бягала и т.н.

niq17
06-22-2012, 16:42
а защо не се запознаеш с голямото момче

LadyTerrible
06-22-2012, 20:52
Бая детска работа,честно...защо си бягала?!Стегни се малко.Момиче със самочувствие(не повече от нормалното) е 100 пъти по-привлекателно.И защо си решила,че нямаш шанс със десетокласника?Просто не се филмирай толкова и действай.

aleks07
06-23-2012, 04:55
Ами и аз не знам защо реших, че нямам шанс..може би защото не го познавам..не знам нищо за него..не знам дори как се казва..а няма как да отида и да се запозная с него..прекалено срамежлива съм..иначе вчера цял ден го издирвам във фейсбук чрез оби приятели.. но уви още без никакъв успех..мислех си ако успея да го намеря да си пишем лятото да го поопозная 9колкото ев възможно чрез фейсбук) и да се запознаем есента на живо

LadyTerrible
06-23-2012, 07:21
Просто трябва да преодолееш себе си.Малко от нас са познавали гаджетата си преди да ги харесат,на повечето ни се е налагало да се запознаем с тях,така че просто действай.Нищо страшно няма.

AnzaRe
06-23-2012, 08:35
Страхувай се,ще ти изяде пръстите!!!

error92
06-23-2012, 10:51
прителките ми ме изкараха луди

и с право са те изкарали за няколко луди в едно : ))

aleks07
06-23-2012, 12:16
принципо съм от хората, които им трябва време да помислят..щеше да бъде добре ако не оставаше толкова малко време до края на годината.само ако знаех как да му намеря фейсбука..а и няма кой да попитам

и до ироничния коментар, не ме е страх че ще ми изяде пръстите, а от евентуално отхвърляне

niq17
06-24-2012, 06:47
Това малко време може да е напълно достатъчно поне да се запознаете..ако те е срам накарай някой да му взеем скайп или пък да му каже, че искаш да се запонзаето..със сигурност ще му предизвикат интереса да разбере коя си

aleks07
06-24-2012, 07:06
Ния17 звучи ми добре, но не знам как да стане?
иначе се замислям, че може би загалвието не е правилно...да те си приличат адски много..но не знам дали не съм го харесала просто защото харесвам еднотипни момчета..и тук идва въпроса бих ли го харесала, ако не приличаше на миналото момче..и аз самата не мога да си отговоря