View Full Version : Как казахте на родителите си че ходите с турчин?
Естествено ако ходите с такъв. И какваа беше реакцията на родителите ви?
heartshapedbox
06-23-2012, 10:15
Не съм ходила с турчин, но не мисля,че нашите биха имали нещо против.
nymphadora
06-23-2012, 10:20
Сигурно бих докарала инфаркт и на двамата.Майка ми е расист.. :D
kalito126
06-23-2012, 10:25
Да,не би било проблем да им кажа(добре де,за баща ми ще е проблем каквото и гадже да си хвана.)Аз по едно време ходех с белгиец и всичко беше ок щото той си беше супер свестен. :) И нашите го приеха добре.Чак се изненадаха,че съм си хванала гадже от толкова висока класа. :?
CupcakeKitty
06-23-2012, 10:28
не бих ходила с турчин :S
да ходя аз с туркиня...че да ме потурчи в някой ъгъл :S
Никога не бих тръгнала с турчин.. И нашите не биха го приели особено добре.
Your.Passion
06-23-2012, 10:34
Сигурно бих докарала инфаркт и на двамата.Майка ми е расист.. :D
+1 Точно ! :D
heartlesandfreaky
06-23-2012, 10:58
Не съм ходила с турчин, но предполагам, че баща ми ще ни изхвърли и двамата през прозореца ;д мама нищо против няма да има, предполагам ;д
LadyTerrible
06-23-2012, 19:25
Аз лично не съм ходила и едва ли бих тръгнала с турчин,но ако като по чудо се случи,баща ми ще е доста бесен (мрази зверски турци и цигани),предполагам,че и майка ми така ще реагира,така че ако някога тръгна с турчин,изобщо няма да казвам на нашите. :D :D
ccdesigns
06-23-2012, 19:38
Аз, ако ходя с турчин ще стане страшно :D
xco0kie_
06-24-2012, 13:51
Никога не бих тръгнала с турчин.. И нашите не биха го приели особено добре.
+1
Me4encety
06-24-2012, 22:23
Е к'ви са тия родители расисти ? Не че наще ще скочат от радост,ама в крайна сметка,ако ще и с будист да ходя ще го приемат нормално,ако чвека е свестен.
^Е, може и да го приемат нормално, но ще го има онова чувство, че точно с турчин ли съм се намерила сериозно да се обвържа. Все пак различна религия. Дори не опира въпроса до османското владичество. Просто мюсюлманите са бляк. И много често, колкото и да претендират, че са модерни, европейци и т.н., си носят назадничавото, ограничено и ориенталско мислене.
Не съм се влюбвала в турчин досега. По някаква причина са ми неприятни голяма част от тях. Просто интуитивно намирам нещо лицемерно и недружелюбно в тези хора. Срещала съм и доста приятни типчета, но самият факт, че са от друга култура автоматично ме оттласква от тях да ги възприемам като любовни обекти. Така и трябва да бъде.
Неслучайно има един термин - "междукултурни различия". Обяснява явлението хората от различни култури да не могат да се разбират добре, да се погаждат за съвместно бъдеще и т.н. ; )
complicated_
06-25-2012, 05:34
Не съм ходила с турчин, но предполагам, че баща ми ще ни изхвърли и двамата през прозореца ;д мама нищо против няма да има, предполагам ;д
аз в момента ходя ;д иначе майками знае и не ми прай проблеми ама ако бащами разбере .. ;х :Д
MagicSmiles23
06-25-2012, 05:39
не бих ходил с туркиня.... >.<
ALetterFromTheSky
06-25-2012, 05:46
Баща ми за всяко гадже казва-само да го намеря ще види той ;д а пък ако е турчин просто трябва да емигрира-но няма да има нужда, тъй като едва ли бих тръгнала с такъв човек-достатъчно готини българи има все още
Не са се свършили българските мъже, така че не смятам все още да се насочвам към турските.
DarkTemplar
06-25-2012, 06:31
Съгласен съм с мнението на jghgh. Не мисля, че би се получило, а и нямам особено чести контакти с въпросния етнос.
hrisito0o
06-25-2012, 19:50
Не казвам на нашите с кого ходя,дори не съм им казвала за гаджетата си.Но какво ви дразни в турците не мога да разбера.Има едно момиче от моя клас и тази година станахме страшно добри приятелки.Мога да и споделя всичко,супер забавен човек е и като съм с нея се чувствам страшно весела.Тя искаше да ме запознае с бротовчед и,но аз отказах.Все пак предпочитам българин,но иначе нямам нищо против тях и те са хора като нас.
sweetycherry33
06-25-2012, 19:52
Не казвам на нашите с кого ходя,дори не съм им казвала за гаджетата си.Но какво ви дразни в турците не мога да разбера.Има едно момиче от моя клас и тази година станахме страшно добри приятелки.Мога да и споделя всичко,супер забавен човек е и като съм с нея се чувствам страшно весела.Тя искаше да ме запознае с бротовчед и,но аз отказах.Все пак предпочитам българин,но иначе нямам нищо против тях и те са хора като нас.
Чааааакай, чакай, чакай, чакай.Ти на колко си ?
hrisito0o
06-26-2012, 07:25
на 14.
Всеки да си знае мястото.
Всеки да си знае мястото.
+1 точно !
Не съм ходила с турчин - не се е налагало да и казвам :D
zombolovesu
06-28-2012, 20:21
Не са се свършили българските мъже, така че не смятам все още да се насочвам към турските.
хах, хареса ми
freefrog
06-29-2012, 18:15
не съм ходила с турчин, ходих с каракачанин, но родителите ми ги мразят еднакво иии колкото и да го харесвах и да се бях привързала към него нашите не го одобряваха ии искаха да скъсам с него
PyCoKoCkA93
06-29-2012, 18:52
Нямам такъв опит,няма и да имам.Но имах приятелка в такава ситуация и техните изобщо не бяха очаровани,тя се криеше от тях,докато в един слънчев ден не и дойде акълът в главата и не се разделиха...
Ако (примерно) дъщеря ми тръгне с турчин или циганин им режа главите и на двамата (на турчина и без тва вече е рязана едната)
bilqnavod
07-01-2012, 12:49
Тръгнете с турчин и не се надявайте да не станете забулени мюсюлманки. Ще ви затвори в златна клетка и ще ви бие и насилва. Пак си помислете, ако сте български момичета, се замислете Те само лъжат, че са като нас.
Това не е вярно. Прочете в нета някои неща за техния начин на съществуване, прочете за корана, за джихада и бурките и тогава пак ми говорете.
NomNomNom
07-01-2012, 12:51
Ако е атеист - не ми дреме каква кръв тече във вените му, както се казва.
Ако е мюсулманин - нееее. Ако е с патриархални разбирания - неее, независимо дали е турчин, или българин.