View Full Version : Скарах се с най-добрата си приятелка ;хх
eminka_love
06-23-2012, 18:49
Зпознахме се д/г преди 1 година... тя ми писа..защото аз харресвах едно момче което и е като брат.. ии отначало не бяхме много близки ... но после с времето аз започнах МНОГО да държа на нея....Първите месеци си бяхме много добри фр ноо когато отидох да се събирам с нея и другите и фр горе на балик ..всъщност тя ме помоли да отида там защото тя живее там и там се събира.. ии аз като отидох там ... се влюбих в едно друго момче което тя познава... ии след което .. на другия ден не помня за какво но се скарахме ЗА ПЪРВИ ПЪТ... ииии тя казала на това момче че го харесвам и тои се зарадвал... и на 13 май той си призна че ме харесва ... но после пък ми казаха че не е било вярно и аз си мисля че тя е знаела но не ми е казала....но нищо не и казах.. но веднъж след няколко дена... излязах с нея и се разбрахме за другия ден пак да излезем ... но на другия ден не ме пуснаха да изляза.. ии от там почнаха караниците... тя се расърди че не съм отишла а аз и написах есемес че не ме пускат... и после в скайпа ... се скарахме много жестоко .. ;ххх и после ... се сдобрихме за малко ... но неините приятели ме намразиха.. и ... сега две от приятелките и ... не искат тя да е фр с мен... и тя ги слуша и от .. 21 май сме скарани ;хх искам да се сдобрим но ако се сдобря с нея приятелите и ще и се расърдят и незнам как да постъпя..а тя беше и още е най-добрата ми приятелка ;хххх
petinkataaa
06-23-2012, 19:56
на колко си?
http://media.tumblr.com/tumblr_m43hy0OWWx1qczizeo1_500.jpg
SunnyWinter
06-23-2012, 20:44
Защо само в скайп се карате? Не може ли и навън? :D
bubbbi :)
06-23-2012, 22:58
Според мен ако ти беше много добра приятелка нямаше да слуша другите си приятелки кво й казват ! А и мнг тъпо е постъпила като е казала на тва момче , че го харесваш след като сте се скарали ..
mirko1997
06-23-2012, 23:03
Защо само в скайп се карате? Не може ли и навън? :D
Женски бой! :D
dreamwalker
06-23-2012, 23:05
Фиуу... отне ми 10 минути да се ориентирам в "буламача". И такааа... съветът ми е да не се занимаваш с хора, които не заслужават твоето приятелство. Ако все още искаш да се сдобриш с въпросната приятелка - давай. Честно казано, обаче, здравото приятелство се крепи на стабилни основи, които не могат да бъдат сринати заради някакви глупости.
П.П. Това са бебешки истории. Такива манджи не са ми по вкуса. ;]]
eminka_love
06-24-2012, 06:16
petinkataaa
на колко си?
na 15 sum : ))
SmilezZz
06-24-2012, 13:16
Вие не сте най - добри приятелки и никога не сте били. Фактът, че тя е издала кого харесваш, веднага след като сте се скарали - говори много. Още повече, че щом се съобразява с мнението на околните относно теб - не те има за такава, каквато си мислиш ти, че сте.
petinkataaa
06-24-2012, 14:27
ми като сте на 15,не би следвало да се държите така,все едно сте на 10...не са те пуснали-тя се разсърдила,скарали сте се-тя те издала..явно само ти си вислиш,че сте най-добри приятелки..не си губи времето с хора,които не го заслужават..
Bloody-girl
06-24-2012, 14:38
Не мога да го прочета...ии.. не мога да вникна в съдържанието .. иии.. все пак не трябва да се държите като малки деца..иии... трябва да си оправите ''проблема''като нормални хора.
Me4encety
06-24-2012, 22:51
Оооо и аз помня моментите в които с приятелките се притеснявахме момчето което харесваме да не рабере ... ехх спомени ... колко сме били глупави :D Мацка ти сигурна ли си,че си на 15 ? Щот така кат гледам "и те се расърдиха и се скарахе и ся тя се расърди и ако тва ония ш са расърдят пък аз ш са расърдя" ми звучи,като реплика на 10-11 годишна ...
Фиуу... отне ми 10 минути да се ориентирам в "буламача". И такааа... съветът ми е да не се занимаваш с хора, които не заслужават твоето приятелство. Ако все още искаш да се сдобриш с въпросната приятелка - давай. Честно казано, обаче, здравото приятелство се крепи на стабилни основи, които не могат да бъдат сринати заради някакви глупости.
моят съвет е да се срещнете някъде и да си поговорите само двете. но не и по Skype! :D
Вярно, по нейния Скайп може да е писал някой друг. По-добре поговорете.
eminka_love
06-28-2012, 20:02
blagodarq na vsichki..!
~sweeettt~
12-08-2012, 18:31
Няма смисъл да се сдобрявате тя не се държи с теб като приятелка тов акоето еказала на момчето и това че слуша другите , но ако толкова държиш на нея обсъдете проблемите си заедно...дано съм ти помогнала
dandelion24
12-08-2012, 18:48
Вярно е, че тя е постъпила много глупаво като е казала на момчето, че го харесваш, и ти се е разсърдила за простотия.. И общо взето поведението й говори, че тя не е добра приятелка.
НО щом ти държиш на нея, обади й се, излезте, поговорете. Ако не се сдобрите, то поне ще знаеш, че не заслужава да я търсиш повече.
По това което чета тя не ти е никаква приятелка щом та порти наляво и надясно