View Full Version : Има ли ли сте ?!
Сега се сетих, като бях по малък около 13-15 годишен, имах едно гадже с което правихме всичко освен вагинален секс, тъй като тя беше малка 1 година по-малка от мен и мислеше, че и е рано... макар че сред всички работи които правихме... не знам как лично да го тълкувам това) и не искаше.. но за сметка на това ръчни, френски, анален на всичко беше съгласна :)
Беше много яко :)
Мисълта ми беше... дали и Вие, които четете, сте имали такива отношения и какво Ви е мнението за тях ?
PLEYGIRL
06-24-2012, 12:47
ами .. Не ... сорри ама тая е била пълно куку ... поне според мен лишила се е от удоволствие защото и е рано?? Ако ти е рано за секс то не правиш никакъв секс ебаси ... :D
За щастие не съм имала ... ии моето мнение е е ,че е тъпоо .. :D
Абе да ти кажа беше забавно :) Останаха ми хубави спомени :) Надявам се, че и на нея също... все пак около година и нещо това беше почети ежедневие, така че не вярвам да е недоволна и да съжалява :)
SmilezZz
06-24-2012, 13:28
^ Всеки сам за себе си решава какво да прави. Решила е, че й е рано - момчето няма какво да направи. Тя си живее своя живот и си има глава на рамене , за да решава какво да прави.
Не искам да съм гадна, но мацката туркиня ли беше?
DragonLady
06-24-2012, 20:18
Аз лично не, но познавам приятел, който до 21вата си година не беше правил вагинален секс. Само отзад е оправял мацките и свирки + ръчни.
Scarface_
06-24-2012, 20:59
хаха изключително тъпо според мен е едно момиче да прави анален и после да си мисли,че е девствена ... за мен не е ...даже аналния е нещо по-специално...
Аз имах една такава съученичка,българка,която беше с нейния 2 години (т'ва става след 8 клас,т.е. не е била много малка) и беше същата - не искаше да правят вагинален секс,защото техните можели да я проверят :D :D :D Намирам го за глупаво,честно казано,но в крайна сметка щом и за двойката няма проблем - нека си го прави.
jghgh - ами не, не беше туркиня... чистокръвна нашенка :)
Yesika - мисля, че при вас е било по-скоро друго нещо, просто му е харесвало да ч*ка задн*к :) или поне така си мисля :)
Имала съм такива отношения, да и беше с т р а х о т н о !
Хем си правиш густу, хем няма да се чудиш дали е бременна :) / или да се притесняваш дали си бременна / :)