View Full Version : Момичета и дискотеки ..
тук е мястото да си признаете, че като ходите в компания по 3-4-8 ВЪОБЩЕ НЕ Е ПРОСТО ДА СИ СЕ ПОКЕФИТЕ НА МУЗИКАТА, а всъщност сте излезли на ЛОВ ! :D
аджеба, контят ли се жените по 1012739027 часа да ходя на диско в групичка, 'просто за да се позабавляват' или всъщност нямат нищо против мъжки зарибявки, даже си ги и просят ; P
DisappointedDreamer
06-25-2012, 08:54
Уау, откри топлата вода.
mimsssssss
06-25-2012, 08:56
Зависи дали съм обвързана или не. Ако не съм, естествено че е ЛОВ! Да танцувам с приятелка предизвикателно пред мъжките погледи, да и пускам ръка по гърба и кръста, еми тва са си номера, за да дойде още някой при нас.
Иначе откакто съм обвързана не съм спряла да излизам, просто го правя с цел кеф - да речем да разпуснем по женски и т.н., излизам и с приятеля си, излизам и с негови познати и така. В зависимост от положението...
Уау, откри топлата вода.
az съм я открил отдавна, ама вчера една шматка се опита да ме опровергае и ми стана смешно )
BarcaGirl17
06-25-2012, 09:16
Ама много ясно.
ShtrudeL
06-25-2012, 09:48
100% съм сигурна, че колкото и да се наконтя, ако ида на дискотека, няма да си харесам никой от там.
ledenakrasota
06-25-2012, 10:10
100% съм сигурна, че колкото и да се наконтя, ако ида на дискотека, няма да си харесам никой от там.
Аз не бих и търсила там. :lol: Отивам за да се раздвижа и разтоваря с компания, дори да са само момичета. Най-неприятното е някой пор да ти се лепне и да ти убие кефа. Да не говорим какви грубияни има и колко неприлично се държат. :cry:
ShtrudeL
06-25-2012, 10:27
Аз не бих и търсила там. :lol: Отивам за да се раздвижа и разтоваря с компания, дори да са само момичета. Най-неприятното е някой пор да ти се лепне и да ти убие кефа. Да не говорим какви грубияни има и колко неприлично се държат. :cry:
that's right
Сега се сетих колко ного съм спорила на темата за дискотеките с един познат
той: ti prosto ne moje da funkcionirash w club
той: twa sam na 100% siguren;]
той: ti daje sam siguren 4e ne moje da se zabawlqwash :)
аз: az ne izpitwam i nujda :> ama kak po dqwolite da ti go obqsnq :>
shmatarok
06-25-2012, 10:29
През лятото, стига да съм необвързана, е лов, през останалото време - само се забавлявам, без да оглеждам присъстващите с търсещ поглед. :lol:
ledenakrasota
06-25-2012, 10:40
that's right
Сега се сетих колко ного съм спорила на темата за дискотеките с един познат
той: ti prosto ne moje da funkcionirash w club
той: twa sam na 100% siguren;]
той: ti daje sam siguren 4e ne moje da se zabawlqwash :)
аз: az ne izpitwam i nujda :> ama kak po dqwolite da ti go obqsnq :>
Зле за него, ако мисли, че само ходенето на дискотека е забавление. ;D
ShtrudeL
06-25-2012, 10:43
а ако си обвързан/а и някой/я ного готин/а ти се лепне?
DisappointedDreamer
06-25-2012, 10:43
Така една приятелка си хвана гаджето. На морето, дискотека, оказа се после че са от един град и квартал, и тръгнаха. Бяха заедно около 8-9 месеца.
Едит: сега видях че говориш за обвързаните. Сорри, стори ми се че пишеше необвързан/а
ledenakrasota
06-25-2012, 10:47
Ако съм обвързана, няма как да ме пусне момченцитУоО на диско сама в женска компания. Ще дойде с мен.
shmatarok
06-25-2012, 11:12
Ако съм обвързана, няма как да ме пусне момченцитУоО на диско сама в женска компания. Ще дойде с мен.
Мда. Но дори да съм отишла само с момичета, някак си като съм обвързана не ми се занимава с други момчета. 8-)
ledenakrasota
06-25-2012, 11:14
Мда. Но дори да съм отишла само с момичета, някак си като съм обвързана не ми се занимава с други момчета. 8-)
Просто няма други. :oops:
Това са пълни простотии...да не ме е купил от баща ми, че ще ме пуска...ако ми каже нещо на въпреки след "Излизам с приятелки. Отиваме еди къде си. Ще се прибера много късно." няма и да се върна.
Аз на дискотека ходя, за да се забавлявам. Не ми е най-любимото преживяване така или иначе, затова не го правя често. Никога не ми се е случвало да си тръгна с непознат от дискотека. Или съм си отишла с мъжа, или ме е извикал младеж, който ще става такъв, или си тръгвам с приятелките. Другото са смешни истории.
ledenakrasota
06-25-2012, 12:05
Това са пълни простотии...да не ме е купил от баща ми, че ще ме пуска...ако ми каже нещо на въпреки след "Излизам с приятелки. Отиваме еди къде си. Ще се прибера много късно." няма и да се върна.
Не са простотии. Зависи в какви отношения сте. ;) Особено, ако живеете заедно и сте по цял ден неразделни.
Furious?
06-25-2012, 12:09
Неприятният момент е , че когато излизат по женски имат гадния навик да се правят пред другите си приятелки.Обаче открих как да се оправи итоя проблем
Your.Passion
06-25-2012, 12:10
+1 :)
Не са простотии. Зависи в какви отношения сте. ;) Особено, ако живеете заедно и сте по цял ден неразделни.
Особено, ако живеем заедно, директно си събирам багажа, ако получа такова отношение. Аз съм възпитана, като получа покана за нещо и искам да отида, предлагам на другия човек, ако той не иска - да си стои у дома. Ебаси, знае ме каква съм като си прекарва цялото време с мене, знае, че няма да се чекна на някакви непознати. Предполага се, че ми има доверие, не, че ще ме разхожда на каишка, всеки път като реша да изляза.
Много ясно, майна. Аз закво рИва да си дойде моето момиче? 'Щото аз винаги мога да си изляза и с момчетата, ама просто тогава шанса да забия нещо извън компанията е.... 'ми почти отрицателен.
ledenakrasota
06-25-2012, 12:30
Особено, ако живеем заедно, директно си събирам багажа, ако получа такова отношение. Аз съм възпитана, като получа покана за нещо и искам да отида, предлагам на другия човек, ако той не иска - да си стои у дома. Ебаси, знае ме каква съм като си прекарва цялото време с мене, знае, че няма да се чекна на някакви непознати. Предполага се, че ми има доверие, не, че ще ме разхожда на каишка, всеки път като реша да изляза.
Не става въпрос да няма доверие на теб, а на хората около теб. ;) Когато си изпатиш яко, няма как да върнеш времето назад, нито той. :)
От к'во да ме пази мъжО ми? И то когато съм излезнала по женски. Винаги едната остава трезва в ролята на съвест, обикновено тази, която шофира или не може да пие по други причини. :D
ledenakrasota
06-25-2012, 12:35
От к'во да ме пази мъжО ми? И то когато съм излезнала по женски. Винаги едната остава трезва в ролята на съвест, обикновено тази, която шофира или не може да пие по други причини. :D
Аз говоря за насилие, но всичко все пак има доста гледни точки. Всеки си избира коя да гледа. :)
DarkTemplar
06-25-2012, 12:38
Че то в дискотеките и други подобни сборища винаги има риск от насилие. Затова си има охрана и т.н. При положение, че момичето е пълнолетно и е в компанията на други пълнолетни (които се предполага, че могат да се грижат както за себе си, така и една за друга) защо й е надзорник?
ledenakrasota
06-25-2012, 12:41
Че то в дискотеките и други подобни сборища винаги има риск от насилие. Затова си има охрана и т.н. При положение, че момичето е пълнолетно и е в компанията на други пълнолетни (които се предполага, че могат да се грижат както за себе си, така и една за друга) защо й е надзорник?
Защото не е надзорник, както го изкарваш. Охраната много често не е такава каквато трябва да бъде.
Аз говоря за насилие, но всичко все пак има доста гледни точки. Всеки си избира коя да гледа. :)
Дори и да имам приятел, дори и да е с мен, не бих се скрила зад него. По дискотеките всякаква измет. Не искам няк'ви невероятните проблеми, а в най - розовия вариант побоища, 'щото не мога да разкарам един охльов или просто да си взема чантичката и да си тръгна. Случвали са ми се разни работи и горе-долу гледам се нагаждам според където духа вятъра. Ама пак ти казвам, че не бих оставила приятеля ми или някой от компанията да се меси в такива неща.
ShtrudeL
06-25-2012, 12:45
аввв от някви забивки се стигна до насилие ;О чаааакайте малко ^^
DarkTemplar
06-25-2012, 12:49
Повечето хора имат нужда от лично пространство и подобно постоянно присъствие на половинката около тях често се тълкува като обсебване и води до напрежение и скандали. Дори и на мен подобна практика ми намирисва на зле прикрита ревност "от всичко и всички" и собственическо чувство. Жената не е вещ, та да си я пазиш да не ти я откраднат. Някои може да го тълкуват като загриженост, не знам.
Ходя по барове и дискотеки от години и съм ставал свидетел на конфликти, но на насилие спрямо жени - никога. Дори от приятели и познати не съм чувал за подобно нещо.
cool_angel
06-25-2012, 13:59
За нови запознанства по- скоро
А иначе и аз съм против приятелят ме да е навсякъде с мен, особено ако сме излязли по ЖЕНСКИ, пък и той не е искал да идва да ни слуша разговорите и да скучае цяла вечер... всеки си има право на лично пространство. Като съм необвързана винаги идват по много досадници, но знам как да ги разкарам и сама.
ivanoff20V
06-25-2012, 14:44
Ходи гледай у студентски граТ кво става.Аман от селяндури и тъпи кифли пълнещи столицата ни
anonymous708973
06-25-2012, 15:41
На дискотека с цел забивка не съм ходила и нямам подобно намерение, отивам единствено с цел да се забавлявам.
Ся... относно контенето, сериозно ли очакваш някоя да отрече, че мъжкото внимание е приятно?
ivanoff20V
06-25-2012, 16:11
На дискотека,всичките ми са еднакви.Нагримирани,точкет а,полуголи..нищо ново неможеш да видиш.Пък и от години не ходя по диско.Адкската селяния е.Вход 5 леа,цела вечер ми седи на 1 кола и е големиО гЪзар от доло уйно
mrazqkindergarten
06-26-2012, 12:51
Пфф... никога не съм търсила момче точно в дискотека. :lol:
psychopath
06-26-2012, 13:06
Аз съм наясно какво искам, с кого съм, защо съм с него и не бих го рискувал заради някаква си забивка. : )
Man4estur
06-26-2012, 17:13
и ти що му позволяваш да те ограничава по такъв начин ? ? Понякога не изпитваш ли нужда да излезеш само в женска компания? Никога не бих ограничил приятелката ми по такъв начин и дори и да ми кръшне, ще рева и вайкам 1 седмица и ще осъзная, че не е за мене :)
сейм
най-много на морето нещо, лятна забивка, флирт за една вечер-както искате го наречете
но в града-Хапсурд
много рядко се е случвало да се заговарям с някого,единични случаи са били танците и целувките тука
ако съм обвързана и ми се лепят-имам си приятел, ако ми пробутат ''то и аз си имам ТВ бля бля''-ми хубаво, не съм заинтересована и се местя нанякъде
енд ъф стори
ivanoff20V
06-28-2012, 15:40
Всичките жени са еднакви
Natallie
07-03-2012, 00:40
Ахаха естествено че е ЛОВ бе хора! :D стига да съм out of relationship, всеки път правя някви изцепки по клубовете
Мисля, че всяка която казва, че не отива на лов лъже всички включително и себе си. "...ама аз отивам да си направя кефа..." - ми направи си го у вас. Пускаш си музиката даже по твой избор и готово. Ама да се лъжем сега няма смисъл. Когато отида на дискотека с приятелки закво мислите, че се контим толко време и обличаме най-предизвикателните неща от гардероба + най-високите токчета. Айде стига с тея глупости.
TheGuardian01
07-03-2012, 09:57
I'm inlove... (h) !!! :D
Браво , Щруделче :)
ShtrudeL
07-03-2012, 10:02
Мисля, че всяка която казва, че не отива на лов лъже всички включително и себе си. "...ама аз отивам да си направя кефа..." - ми направи си го у вас. Пускаш си музиката даже по твой избор и готово. Ама да се лъжем сега няма смисъл. Когато отида на дискотека с приятелки закво мислите, че се контим толко време и обличаме най-предизвикателните неща от гардероба + най-високите токчета. Айде стига с тея глупости.
Ти пък не бъди толкова предубедена. Това, че ти се контиш толкова време, не означава автоматично, че всички други го правят заради ъъ 'лова'.
И предпочитам да ме харесат ненаконтена, от колкото да видят нещо, което не съм. = )
rusoto_baby_f
07-03-2012, 11:03
На дискотека с цел забивка не съм ходила и нямам подобно намерение, отивам единствено с цел да се забавлявам.
на същото мнение съм
Излизаме голяма компания, която е само от момичета и се забавляваме.
Не отивам да се зарибявам или да си търся приятел..Дискотеката е може би последното място, в което ще търся..
Пък и досадници в дискотеките колкото искаш, всеки път се залепва някой досадник на наща маса..
Такъв тип да излезем с приятелки и да се чекнем, да се сваляме с някой, не мерси, твърде е елементарно..
За дискотеки не мога да говоря, защото в дискотека съм влизала последно преди повече от 5 години.
Но когато излизаме с приятелки 'по женски', последната ни мисъл е да се зарибяваме с някой пич. Ходим по клубове, забавляваме се и толкова. Не се контим като за лов (що за израз), но дори и да направим нещо повече за външния си вид, то е само заради нас самите, за да се почувстваме с една идея по-секси. Не специално да привличаме вниманието на някой, който си мисли, че всяка мацка се е намазала, само заради него и такива като него.
А пък и ми е крайно странно това, че има момичета, които се поддържат само за да правят впечатление на другия пол.
Още нещо.
Когато се съберем изцяло женска компания, причината е най-често тази, че ни е омръзнало от лигьовци покрай нас и изпитваме нужда да прекараме известно време изцяло в женско обкръжение. И е смешно, когато някой се лепне за нас с мисълта, че група от няколко момичета непременно си търси мъжко.
Защо изключваш възможността просто да са излезли по женски?!
Аз с приятелки (без момчета) ходя на диско,само когато сме на тема "женско парти" и тогава въобще не ни интересуват разни лепки :? А и к'во да ловим точно там?!Повечето са потни,пияни (или в процес на напиване) и миришещи на цигари,като за капак се мислят за големите плейбои ... :lol:
На лов се ходи в бар,клуб или друго заведение,което се посещава преди дискотеката.
А и к'во?!Нима момиче не може да "ловува" ако в компанията й има момчета?!
А и к'во?!Нима момиче не може да "ловува" ако в компанията й има момчета?!
Значително по - трудно е. Ако си с прителките ти ще ти е достатъчно просто да си седиш в отсрещния ъгъл и да си красива отдалече. Когато отида на бар с момчетата никой не ме заговаря. Твърде близки сме, държанието ни е твърде свойско и пичовете по презумпция ме изкарват гаджето на някой от приятелите ми. Ако си по - активна, може, но мъжете пак ще са по - резервирани към момиче, което е с 10 момчета, отколкото компанийка от 5-6-7 момичета.
anonymous708973
07-03-2012, 18:03
Ама не ме разбирайте погрешно. Аз не съм против ходенето на лов по дискотеки, просто аз не съм го правила, защото все ми се е случвало да съм заета :д Иначе бих, струва ми се готино и е доста добър начин да различиш пичовете от... ъъ, не-пичовете :Д
ivanoff20V
07-04-2012, 11:26
Като немоеш го сготвиш,кво от тва,че е качествен?
Моята добре, че не ходи, иначе тряя ставам в 3 часа да ходя да изнасям дискотеката :lol: бъзика настрана, както казаха, никой няма да отрече, че му е неприятно да го загледат, както момчетата слагат прилепнали потници да речем така и женските се контят с малки разлики. Тук повечето е до доверие. Бих бил склонен да я пусна с някой мой добър приятел повече отколкото с женска компания. Както казах зависи от всички хора. Тъпо е да правите общи изводи, защото никога не са верни :)