View Full Version : митове и легенди
daniel10
06-26-2012, 11:50
братлета някога замисляли ли сте се,че вампири , варколаци и тем подобни се знаят от едно време като лигенди митове ....наскоро по новините даваха в българия намерени трупове с забити дървени колове в сърцето.Не съм някой вярващ в измислици или поне да го кажа в нещо което не съм го виждал с очите си.Но като се замислим има хиляди неща необясними за човечеството и те са реални.
Един път засякох един коментар и много ме накара да се замисля: --Двама си говорят и единия казва.Братле предстяваш ли си след време да има литящи машини..А той казва (да,да НЕВЪЗМОЖНО) и след време...това го има .Просто ми е чудно , много неща не знаем и не виждаме след време даже не се знае какво ще стане и какво още ще разберем
DownloadVirus
06-26-2012, 13:09
Така баща ми е върколак,майка ми е вампир,аз съм върколясъл вампирясъл мелез.Плаши се от мен и отдай почит като си отрежеш пишката завреш я отзад и си направиш лайна с праз на яхния с месо от човешки полов орган.Бон апетит
SmilezZz
06-28-2012, 16:13
Възможно е още от древността върколаците и вампирите да са си митове и легенди, както е и сега. Единици са тия хората, които вярват в съществуването на подобни същества - не е изключено, но аз също на мнение, че трябва да го видя, за да повярвам в съществуването им. Единствено при извънземните не се съмнявам толкова, тъй като първо, че е невъзможно да сме единствените живи същества във Вселената и второто, което е станах свидетел на НЛО преди два месеца някъде. (Поне така си мисля, както и всички останали).
Иначе не виждам конкретно зададен въпрос и проблем, така че явно просто си изразяваме мнението (както и обикновено, де, но все пак). Техниката и като цяло всичко нараства и се мобилизира - техниката напредва и става все по - добра за нас, хората. Напълно възможно е да се докажат съществуването на тия неща, които сега се питаме дали наистина ги има. И да, не се знае какво ще стане след време и какво ще разберем, няма как и да стане. Времето ще покаже какво ще се случи с нас, с обкръжаващата ни среда и др.
daniel10
06-28-2012, 16:40
мерси,че си направи труда да изразиш мнение заразлика от горния коментар...мозък пълен с глупости
И двете, вампирите и върколаците, са били болести. НЕ знам как точно се наричат, но хората ги било страх от тях и така. А анаболния тъп отгоре безуспешно се прави на интересен.
ledenakrasota
07-03-2012, 20:56
Аз самата съм почитателка на тези фолклорни представители, дори имах честта да ги изучавам. :)
Amore-Mio*
07-10-2012, 07:05
Напълно възможно е върколаците и вампирите да се знаят от едно време. Митове са или някакво подобие на митовете са все пак. Та, развитието на техниката и образованието, е напълно възможно да доведат до наистина най - различни неща, които в момента не вярваме да станат някога. Но всичко се развива и отива към по - добро, уж.
DownloadVirus
07-10-2012, 11:21
мерси,че си направи труда да изразиш мнение заразлика от горния коментар...мозък пълен с глупости
духай мъник