Влез

View Full Version : Пълен егоист :@@

hayely
06-26-2012, 16:41
Здравейте, знам, че няма как да ми помогнете, но просто искам да споделя. Преди малко звънкам на баща ми да купи нещо за ядене, защото ТОЙ е изял всичко, което беше в хладилника. Каза ми, че няма толкова пари.. след няколко минути си влиза в нас с шише бира, както винаги :@@ Как може да е такъв егоист, да не го интересува, че децата му гладуват, само бира да пие :@ Нищо не прави вкъщи, поне това да е ...

SmilezZz
06-28-2012, 07:10
О'кей, не му ли поиска ти пари и да отидеш да вземеш това, което искаш?

hayely
06-28-2012, 13:22
Не, нямаше да ми даде.

xoxi
06-28-2012, 15:12
Това ми е до болка познато.
Няма измъкване от това положение.
Учи се да си отделяш храна само за теб.

hayely
06-28-2012, 20:31
ох, снощи стана по-лошо.. Напи се ии започна да се заяжда с мен и мама /което до преди никога не е ставало когато се напие/ и ни изпотроши терасата :( покривката от масата със всичко, което беше на нея излетя през терасата, след това стола, счупи един прозорец (имаме остъкление) .. просто вече не знам.. преди това посегна на мама, каза й че е "патка" и всякакви други неща.. с мама си говорехме и ми каза, че ще става още по-зле защото той вече е станал пияница. искам да се махне от апартамента :X не знам как ще продължавам да живея с него...

Wazaap
06-28-2012, 21:35
Бирата е много хранителна ! Може да си е купил бирата преди да си му се обадила .

xoxi
06-29-2012, 03:27
На чие име се води апартамента? Или го гонете него или вие се махайте от там.
Много мразя такива мъже, жалко е обаче, че повечето жени ги търпят и им позволяват волности.

hayely
06-29-2012, 11:02
По принцип се води на името на дядо, който е баща на мама. Мама веднъж го беше гонила, но той така и не се махна (тогава проблемите бяха други, той не се напиваше така, просто нищо не правеше вкъщи и не даваше пари за нищо) .. Дано сега вече да се махне, защото наистина почва да ме хваща страх от него...

hayely
06-29-2012, 11:03
Бирата е много хранителна ! Може да си е купил бирата преди да си му се обадила .
Може.. Само, че един час след тази случка той отиде да си купи още една бира

KuTaPa
07-02-2012, 02:04
Поговори с майка си, защото със сигурност ще става оп зле.Аз така съм била цял живот скандали, побой в къщи трошене, крещене.Изгонете го, защото само ще ви трови живота, не си заслужава, тъй като сама каза че той не прави нищо за вас.
Като започне да вилнее викайте полиция, макар че в моя случай те не правеха нищо...като идваха се хилеха и си говореха най - спокойно с баща ми (в някои случаи вуйчо ми). :@ Миличка спасявайте се докато е време.
Майка ми не изгони баща ми още го търпи да я обижда, пребива..страх я е.В резултат на това и двете сме травмирани, аз съм несигурна в себе си, притеснявам се от околните .През целия си живот сме били тормозени аз както в къщи така и в училище.
Ако не можете да го изгоните просто се преместете някъде другаде..може жилището да е по право на майка ти, но не си заслужава заради това да стоите там.

game
07-08-2012, 19:42
Единственото решение е развод. :) Само тогава ще живеете спокойно.

DaNGeRousLy
07-08-2012, 20:17
Според мен преди каквито и да е било гонениния, караници и разводи седнете и си поговорете като хората.
Ако е поне малко умен ще се вразуми, иначе ще остане самичък с бутилката си от бира.
Нали за това сте семейство - да си помагате един на друг !

mMemories
07-10-2012, 18:03
подхвърли му, следващия път като направи така, "Значи имаше пари да си купиш бира, но нямаше пари да вземеш хляб или нещо друго за ядене?!"