Влез

View Full Version : какво да правя?

iveta_bebeto
06-26-2012, 17:34
аз съм момиче, имам си приятел от година и нещо, като в началото той ме караше да се чувствам най красивата и обичана.Чувствах се добре , обичам го но един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм ... От тогава имам проблем със самочувствието, след секс аз съм няква замислена и отнесена и на него му прави впечатление това .. мина време но след го попитах за гърдите си като очаквах че ще каже нещо хубаво тъй като досега съм имала комплименти относно тях.. но за него не беше така. Колкото и да е тъпо сега не се чувствам добре и той вижда че има проблем в мен мисли си че имам друг .. опитах се да му обясня по заобиколен начин какво се случва с мен ,но ... сринато ми е самочувствието

ShtrudeL
06-26-2012, 17:44
ами обясни му по незаобиколен начин :>
и на мен ако ми кажат нещо такова ще ми се срине самочувствието (което и без т'ва не присъства коой знае колко)
И мисля, че ако някой е с теб, трябва да те харесва такъв, какъвто си.

Chacho
06-26-2012, 17:52
Бла-бла, на Щрудел приказките. Принцеске, слезни на земята, няма цял живот да ти свалят звезди и да ти правят комплименти. По-добре да е честен с теб, отколкото да лицемерничи. Ти една дупка и цици ли си, та се засягаш? Самочувствието ти не трябва да зависи от чуждите приказки и трябва да приемеш, че имаш и недостатъци. Не си перфектна, ма е избрал да е с тебе, нали? Сигурно имаш още 5000 кусура, които хората ти спестяват. Замисли се какво можеш да направиш за себе си, вместо да чакаш някой да ти се мазни и да те залъгва, за да се чувстваш добре.

Supermassive____
06-26-2012, 17:54
Хахах това да ти е проблема.. "но един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм... От тогава имам проблем със самочувствието" Със всеки изминал ден все по-тъпи теми пускате,начетох се на всякакви простотии.. Моля ви,СПРЕТЕ СЕ! :Х :D :D

draid
06-26-2012, 17:59
Ами за това, обикновено казвам да не ме питат неща които не искат да научат. Няма да лъжа за нещо и т.н. Ако има средни гърди, няма да и кажа, че има най-върховните гърди на света и са супер големи, просто е безмислено

bloodyF
06-26-2012, 18:16
човекът ти е казал своето мнение
той не е центъра на света
следователно някой ще те харесва и оценява повече
следователно ако не се чувстваш окей с него го зарежи и толкоз

DarkTemplar
06-26-2012, 19:31
Дам, истината боли.

ShtrudeL
06-26-2012, 19:45
Бла-бла, на Щрудел приказките. Принцеске, слезни на земята, няма цял живот да ти свалят звезди и да ти правят комплименти. По-добре да е честен с теб, отколкото да лицемерничи. Ти една дупка и цици ли си, та се засягаш? Самочувствието ти не трябва да зависи от чуждите приказки и трябва да приемеш, че имаш и недостатъци. Не си перфектна, ма е избрал да е с тебе, нали? Сигурно имаш още 5000 кусура, които хората ти спестяват. Замисли се какво можеш да направиш за себе си, вместо да чакаш някой да ти се мазни и да те залъгва, за да се чувстваш добре.

Ама никой не е казал, че трябва постоянно да ти правят комплименти и да те залъгват. В случая какво може да направи тя?! Силикон ли да си сложи, или да се подложи на операция за стесняване на вагината?! втф?!
На теб ако ти кажат, че не ти е достатъчно голям, как ще се почувстваш?
Нека е искрен, но някоИ неща създават комплекси.

babity
06-26-2012, 19:52
Ем да бе, ама тея неща няма да се променят, ако и ги премълчи. Няк'во едно и също е. А и според мен Чачо имаше предвид, че трябва мадамата да се съсредоточи върху силните си страни. Може и да не може да си направи пластика на вагината, ама за чудо време може да избара някой секси бедър или яка дупинка, нали? Аз лично тоя проблем си го реших като спрях да питам. Щом е решил да прайм к'вото ш' се прави, значи все има за какво да е.

marilyn
06-26-2012, 19:57
Еми бил е искрен. А и нз как така седите говорите си и ти го питаш "какво е мнението ти за гърдите ми?"
Всеки има кусури, той също...
Не може непрекъснато да ти обяснява колко си красива, готина, как си центъра на света за него и бла бла бла...

Chacho
06-26-2012, 20:03
Ама никой не е казал, че трябва постоянно да ти правят комплименти и да те залъгват. В случая какво може да направи тя?! Силикон ли да си сложи, или да се подложи на операция за стесняване на вагината?! втф?!
На теб ако ти кажат, че не ти е достатъчно голям, как ще се почувстваш?
Нека е искрен, но някоИ неща създават комплекси.

Е нищо нема да прави, кво да прави. Като ми кажат, че не е, здраве да е. Няма да се комплексирам. Ако ми каже, че не мога да й оправя телевизора и предпочита майстор, щото аз очевидно не съм такъв, да не взема да се комплексирам? Или ако ми не харесва някой зъб? Тва си е нейн проблем, че приема нещата навътре, не може да очаква всичко да му се харесва.

Какво предлагаш да й отговори в случая, че са й страхотни и неповторими циците? Не е ли по-добре вместо да те лъжат, да знаеш, че имаш кусури, но те приемат въпреки тях. (абстрахирай се от баналното звучене)

ShtrudeL
06-26-2012, 20:13
Не е ли по-добре вместо да те лъжат, да знаеш, че имаш кусури, но те приемат въпреки тях. (абстрахирай се от баналното звучене)

Така е, но трябва да се знае, че те приемат въпреки тях, а не като авторката да се чудиш...

xXxPETYAxXx
06-26-2012, 21:08
"един път реших да го попитам дали след него в секса аз съм се разширила отдолу и той каза че съм ... " няма да питам как по дяволите си решила да зададеш подобен въпрос... но не виждам нищо лошо в това, че момчето ти е отговорило честно.Като не искаш да знаеш отговора-не задавай въпроса. Трябва да се радваш, че те харесва такава каквато си, все пак той е избрал да е с ТЕБ, нали така.

DarkTemplar
06-26-2012, 22:32
най-смешното в цялата схема ще е, ако той ти е първия.

granger
06-26-2012, 22:40
По-скоро ще е жалко и тъпо.

didkymd
06-27-2012, 03:56
Само едно не мога да разбера ... как така си се разширила ? То това си е гладка мускулатура ...еластична ...ако водите редовен полов живот ... вагината се адаптира срямо пениса ... така ,че тук не го разбрах.....Може би съм някакъв идиалист ..ама все си мисля ,че ако едно момче обича едно момиче ...определено трябва да я кара да се чувства като най-красивата ..и съвършена ..дори и да не е така ....ако насадиш комплекси на приятелката си без значение дали от тялото й или заради уменията и ..просто връзката ви си заминава...може леко и тактично да се опиташ да и намекнеш..ама така директно ...ама разни хора -разни маниери

SmilezZz
06-27-2012, 09:09
Момчето си е било честно и няма смисъл да създаваш проблеми , и подобни. Никой не е идеален - нито ти, нито той, нито ние. Но просто голяма част мислим трезво и не очакваме някой да ни прави комплименти, само защото да се чувстваме красиви. Това може да стане, когато започнеш да виждаш и харесваш силните си страни. Още повече: замисляла ли си се някога, че той те харесва такава, каквато си - все пак е с теб, правите секс и подобни.

anonymous708973
06-27-2012, 10:31

Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.

mechone
06-27-2012, 11:08
Е, мама му стара, не може да й казва, че се е разширила отдолу! Първо, пълна глупост е... и второ, не знам какъв секс ще види после. Изобщо не става дума за мазнене и залъгване, става въпрос за тактичност. Не става въпрос и за сваляне на звезди от небето и център на света. Пълни глупости са това.
Напълно съгласна !

Може би и той има някакви комплекси относно външния си вид и това, че по някакъв начин ти казва това-онова може би го кара да се чувства по-добре. Имам предвид, че щом веднъж ти е казал нещо, което на теб не ти харесва, дори да има нещо в него , което на теб не ти харесва едва ли не сте "квит". Може би го прави, за да прикрие това, което иска да скрие от теб. Това е моето лично мнение, правила съм го и знам, че е гадно, но по някакъв начин ме е карало да се чувствам добре за момента...

Chacho
06-27-2012, 11:37

Хахахаахах, ква тактичност? Да питаш гаджето си дали ти се е разхлопал улука...