View Full Version : замисляли ли сте се?
New_Teen_Mashine
06-26-2012, 18:53
Не знам как мислите но повечето(90%) момичета до 18-20 години имат красотата си за даденост и си мислят, че без усилия ще си намерят някой "мъжага".
Логиката е ние(момчетата) да си яки пичове с мускули а момичетата просто да разчитат на 1 красота не съм ли прав?
Здравей, New_Topic_Mashine. Да, аз мисля, че не е така.
New_Teen_Mashine
06-26-2012, 19:00
Здравей, New_Topic_Mashine. Да, аз мисля, че не е така.
Аз съм го забелязал в моя клас пък на 16 години да пушат само и да си боядисват косите...
Вярно във фитнеса ходят ама 1-2момичета :((
Погледни го от добрата страна. Поне има 1-2 момичета, които не разчитат на красотата, а ходят на фитнес.
Какво очакваш от едно 16 годишно момиче?
New_Teen_Mashine
06-26-2012, 19:04
Какво очакваш от едно 16 годишно момиче?
Еми 50% от момчетата тренират или футбол, или фитнес от момичетата не се иска мускули а някакви усилия да положат в такъв смисъл а не даром красива съм..
SmilezZz
06-26-2012, 19:05
Какво всъщност те бърка?
Не съм се замисляла, нито пък съм попадала само на такива, които приемат красотата и мускулите си за даденост. Вярно е, че ги има доста такива, но и другите, които са си свестни и не външния вид за тях е на първо място - не са малко.
New_Teen_Mashine
06-26-2012, 19:08
Това не е каприз просто мисля, че разчитат прекалено много на красотата си на тази възраст
Всеки полага определени грижи за външния си вид. В повечето случай момичетата прибягват към козметика, солариум, аеробика, момчетата към фитнес. Какъв ти е проблема не мога да разбера? Искаш момичетата да са с плочки на корема, така ли? Или си мислиш, че момчетата полагат повече усилия за добър външен вид? Лъжеш се. И двамата пола са еднакво суетни и отделят доста внимание на външния си вид.
Боже, авторе. Добре ни заблуди в началото, че говориш за нещо повече от външен вид. От баналното завихме в малоумното. Намери си по-смислени мисли, над които да се чоплиш.
Аз не разбирам теб какво те бърка. Какво очакваш ,някаква на 16 години да разчита на нещо друго. Като дойде шило до гъзило ще дойде акъла в главата. На теб не ти влиза в работата как се поддържат или защо.
New_Teen_Mashine
06-26-2012, 19:17
Мен не ме бърка това аз питам какво мислите вие ми скачате като петли :)
не скачаме, тва е което мислим...питаш за мнение - даваме ти го.
Окей какво искаш да направи момиче на 16г... Да отиде да и оправят носа... т'ва ли няма да е даденост за тебе...
струва ми се, че ще намериш хорица съгласни с твоето мнение и ще хейтвате и избивате комплекси заедно Good luck bro
Е, к'во толкова се разлютихте? Не е открил топлата вода, 'ма е прав в наблюденията си. Друг въпрос е к'ва е масата...
ShtrudeL
06-26-2012, 21:25
1. Не се имам за красива. И за грозна де... но определено не се чувствам достатъчно хубава. :>
2. И не смятам, че мога да си ъъ намеря лесно някой :>
3. Дори и някой да ме хареса, като ме опознае, шанса да ме остави е голям :>
Silent94
06-26-2012, 21:44
Авторе ходи си на фитнес поти си се,другите не ги мисли толкова.Колкото и да те е яд освен да ти избелее косата друго не можеш да промениш.И щрудел не така бе жена в мола самочувствието с лопата да го ринеш,иди си гребни малко :D