Влез

View Full Version : Какво иска момчето ?

4Questions
06-27-2012, 09:51
Здравейте :) Ето за какво става въпрос: Запознах се с едно момче преди няколко месеца, страшно ми хареса, явно и аз на него. Започнахме да се виждаме, правихме разни неща, но след известно време почти спря да ме търси и аз реших, че интересът му е бил до там. Наистина много го харесвах, но предвид обстоятелствата реших да си продължа напред и започнах да излизам с друго момче. Първият обаче дочул за това и ме потърси пак. Личеше си, че му беше гадно, ревнуваше. Каза, че имал вина и му липсвам. Каза, че връзката ни не е изстинала, въпреки че ме беше оставил с точно такова впечатление. Поиска втори шанс, каза да избера него или другия. Аз избрах него, защото изпитвам нещо повече към него. Но там е работата, че не виждам никаква промяна. Продължава да не ми обръща нужното внимание. Не се чувствам достатъчно желана, сякаш му досаждам...А от друга страна той поиска да възобновим отношенията си. Някак си щом иска да съм само с него, защо не ми дава нужното? Какво иска това момче според вас? Как да се държа?

shmatarok
06-27-2012, 09:54
Иска да си му секс сигурно другарче и до там. Ако ходиш с някой друг, вече не си му вариант, затова ти врънка да си се върнела при него.

Махай го.

Chacho
06-27-2012, 09:54
Сега можеш да се врътнеш на 180 градуса, да го намериш него и да си му зададеш въпросите лично. Според мен няма и да се промени.

4Questions
06-27-2012, 10:04
Това за секс другарчето съм го говорила с него понеже и аз си го мислех. Бях навита да се срещам с него паралелно с другия (знам че не е правилно не е нужно да ми казвате :Д), просто да сме дискретни, мислех, че перфектно го устройва, но той изобщо го смята за неприемливо. Няма други момичета, но просто той няма ли нужда от жена по-често от ..3 пъти седмично да речем?

Chacho
06-27-2012, 10:07
Хахаха, май си те държи само той да си те праска. Честито, бачи, загредила си.

International_Love
06-27-2012, 10:18
Вие двамата освен секс друго правите ли?

4Questions
06-27-2012, 10:26
Хахаха, май си те държи само той да си те праска. Честито, бачи, загредила си.
;|

Ние дори не правим чак толкова секс, смисъл доста често просто си излизаме, говорим си, гушкаме си се, разхождаме се и си изкарваме много хубаво, след всяко такова излизане чувствам някакво сближаване. Ето сега идва лято и имам възможност да го виждам всеки ден, но някак си не се случва достатъчно често.

DisappointedDreamer
06-27-2012, 10:50
Иска да си начеше егото. Това иска. Разкарвай го.

heartshapedbox
06-27-2012, 11:41
Махай го, дала си му втори шанс и той не се е възползвал.
Не заслужава повече.

SmilezZz
06-28-2012, 08:23
Или те иска само за секс, или просто и той не знае какво иска.

Време е да спреш да му позволяваш да те разиграва.
И да го зарежеш.

Дала си му втори шанс - не се е възползвал. Проблемът си е негов - продължи си напред без него, защото не сте даже и заедно.

Chacho
06-28-2012, 09:25
Абе, Смайлз, ти си като гъба бе. Като се появят 10 коментара преди тебе, попиваш ги и ги изстискваш в собствения си. Не че ме бърка, ма обикновено повтаряш дословно (буквално) и винаги съм се питал, дали понякога заставаш зад собствено мнение или си го градиш всеки път на база на чуждото?

granger
06-28-2012, 09:28
Кур за такива като тоя.Кво се тъпчеш и ти в него?! :| Дузпата като на Рамос, високо у небесата и да го няма.

In*The*Face
06-28-2012, 10:08
Ама как преценихте, че вината е в момчето? Понеже не е някаква лепка и не са заедно всеки ден по 12 часа и вече я иска само за секс или не струва. Има много хора, за които в началото на връзката 3-4 пъти седмично са достатъчни. Ако го харесваш ще намериш начин да се сближите и да го опознаеш. Има и трудни характери. Хора всякакви. Ти си знаеш дали си заслужава търпението и усилията или не.

LeprikonA
06-28-2012, 10:35
Или е просто от онези, на които докато им е интересно те искат, като те получат - вече става лесно, губи им се интересът.

Chacho
06-28-2012, 11:41
Ама как преценихте, че вината е в момчето? Понеже не е някаква лепка и не са заедно всеки ден по 12 часа и вече я иска само за секс или не струва. Има много хора, за които в началото на връзката 3-4 пъти седмично са достатъчни. Ако го харесваш ще намериш начин да се сближите и да го опознаеш. Има и трудни характери. Хора всякакви. Ти си знаеш дали си заслужава търпението и усилията или не.

Казал е, че има вина и си е същия. Щом сам го осъзнава, значи има нещо кирливо.

Оффтопик: Всеки път като прочета темата и се сещам за онази песен на Ъпсурт: "Джойнт, джойнт, джойнт, момчето иска джойнт..."

sexytty
06-28-2012, 11:57
Според мен само те използва за едно и също - секс, въпреки че не си го е признал. Правили сте го известно време после те е оставил, но ти като си си намерила друг човек, той е забелязал и сигурно си е мислел, че ще си в леглото не с него, а с някой друг. :)

4Questions
06-30-2012, 17:27
Като гледам повечето сте единодушни, че трябва да го оставя, но.... какво да правя като съм влюбена, когато сме заедно ми е супер хубаво (това е 2-3 пъти седмично).

Joc
06-30-2012, 17:32
айде да се виждаме за секс и да си траем

teen4e55
06-30-2012, 20:02
Въпросът не е как ти да се държиш, а как той трябва да се държи - може пък просто да не разбира от сериозни връзки.

Hilary_
06-30-2012, 20:23
Вижда в теб отворена вратичка, през която обаче никой не може да минава - освен той. Махай го. ;)

Jaws
07-01-2012, 02:28
Дузпата като на Рамос, високо у небесата и да го няма.

^ :D