Влез

View Full Version : Гадно е да обичаш и да бъдеш разочарован по-гаден начин.

KUM4o
06-28-2012, 04:40
Здравейте младежи!!! Не искам съвети ,просто искам да си излея душата ,защото сега съм в чужбина и няма на кого да споделя. Имах приятелка от 4 години ,всичко беше на 6 до последните 2 месеца. Тя започнала да се зарибява във фейсбук с някакъв от общата компания ,а един месец след като са започнали да се зарибяват заминах за чужбина по ред причини. След като съм заминал ,шматката се почувствала все едно съм я зарязал при положение ,че си идвам 2-пъти месечно със самолета ,за да се виждаме. И сега от втория месец от както си пишат вече са доста напреднали. Как разбрах ли? Последните няколко седмици беше доста странна по телефона и се усъмних ,че има нещо. Разбих и паролата на пощата ,след това смених паролата и на фейса и започнах ,четене на 12000 реда писаници ,направо почувствах сърцето си във всичките ми крайници. Мили хора обичайте половинките си и не ги карайте да се чувстват така както аз се почувствах след като прочетох всичко.

Auriss
06-28-2012, 06:36
Тъкмо няма да даваш пари за самолетни билети.
Сега ... да ти кажа да не ти пука едва ли върви, ама ако се позамислиш - нито ти е първата, нито ще ти е последната.

// еба*ти тъпата к*рва да ти пропилее 4 години от живота с мизерното си съществуване и накрая да те пръжне зад гърба ти.

dimitar_ak
06-28-2012, 06:40
Хакерските изпълнения са много, много грозни. След като си имал съмнения е трябвало да я попиташ и после да си тръгнеш като мъж, защото явно дамата не си заслужава. Няма и за какво да се тормозиш.

bilqnavod
06-28-2012, 06:46
Хакерските изпълнения са много, много грозни. След като си имал съмнения е трябвало да я попиташ и после да си тръгнеш като мъж, защото явно дамата не си заслужава. Няма и за какво да се тормозиш.
Съгласна съм с dimitar_ak. Но има и нещо друго. Пич, ти задавал ли си си въпроса поне веднъж за 4 години с какво момиче ходиш. Все някъде трябва да си е проличало, че е несериозна към теб. Знам какво е да те предадат. Много боли. Обаче, все пак помисли си колко възможности сега ти предлага животът. Ще срещнеш нова любов, когато най-малко очакваш. При мен се получи така.

SmilezZz
06-28-2012, 06:55
Макар разбиването на паролата й да е подтикнато от друго действия, това не те оправдава, че си постъпил по този начин. Още при първите съмнения просто трябваше да отидеш при нея и да поговорите на четири очи, и напълно сериозно. Ако все пак за тия 4 години те уважаваше - щеше да ти каже какво всъщност се случва. Та, иначе продължи смело напред - вярно е, че е гадно след толкова много време да те предадат, но явно й е писнало. Не знам, само тя си знае защо е постъпила така спрямо теб и дългогодишната ви връзка.

sweetycherry33
06-28-2012, 07:15
Трябва да поговорите на живо според мен.Поразпитай я и се прави, че нищо не знаеш (като по криминалните филми :D ) и ще видиш какво ще стане.Ако ти каже истината - поне малко те уважава.Ако те излъже - зарязвай я по - добре.Няма да ти е първата, нито пък последната, както казаха по - горе.

LubomirIvanov
06-28-2012, 07:29
sweetycherry33 няма как да се направи все едно не знае, защото и е сменил паролата на фб.

SisiStrange
06-28-2012, 07:37
Айде сега моралните. От 4 години е с това момиче и тя го разиграва като кученце. Големия прас, че и е погледнал чатовете. Да, нахлуване в лично пространство е и не е хубаво в коя да е нормална ситуация. Ама в тоя случай е разбираемо. Какво като я пита? Тя, за да стигне дотук, не се е червила при всяка лъжа. Какъв е смисълът да си удължава агонията щом нещата са вече толкова напред? Всеки би искал да знае истината.

Bloody-girl
06-28-2012, 08:50
Аз пък го подкрепям. Ако не беше прегледал чатовете на момичето, как щеше да разбере? Още щеше да го лъже, а той да си казва '' Дали има нещо..? Странна е..''
Авторе, още по-гадно е да тъжиш за нещо, което вече е свършило.

DisappointedDreamer
06-28-2012, 09:01
Айде сега моралните. От 4 години е с това момиче и тя го разиграва като кученце. Големия прас, че и е погледнал чатовете. Да, нахлуване в лично пространство е и не е хубаво в коя да е нормална ситуация. Ама в тоя случай е разбираемо. Какво като я пита? Тя, за да стигне дотук, не се е червила при всяка лъжа. Какъв е смисълът да си удължава агонията щом нещата са вече толкова напред? Всеки би искал да знае истината.

Да, но не и разбивайки и скайп.
Можеше просто да поиска истината лице в лице, като големите зрели хора.

anonymous708973
06-28-2012, 09:30
И двамата имате вина. Ти, че не си й давал всичко, от което има нужда. Тя, че не ти е казала и го е потърсила другаде.

In*The*Face
06-28-2012, 09:58
Не мога да прозра смисъла от 100 коментара в подобни теми, колко не морално е някой да ти разбие паролата. Някаква си пачавра (с извинение към автора) кръшка и си прави квото си иска, понеже гаджето е далеч и няма как да разбере, а вие седите и цъкате с език, как е посмял той да й разбие фейсбука. Ама защо не я попита. И като я попита и тя каже, че няма такова нещо к'во правим? Тя си го лъже, той си й вярва и пътува от пи*котинци, за да са заедно. И до кога? Ако мъжът ми ми разбие паролата няма да ми мигне окото, защото няма какво да крия, а ако той го направи значи съм му дала някакъв повод за съмнение, нали? Или бъркам нещо. В случая с толкова огромно разстояние помежду им, преглед на кореспонденцията е единствения сигурен начин да разбереш какво се случва. Ама вие го нападайте. Всеки от вас на негово място би направил същото. И да има изключения, те са еденици.

Авторе, в началото спомена, че не искаш съвет, за това няма да ти давам такъв. Просто бих казала, че е по-добре, че си разбрал сега за какво иде реч. След 4-годишна връзка, хората започват да си правят сериозни планове за бъдещето и ако има нещо хубаво в тази ситуация, то е, че си разбрал истината навреме.

KUM4o
06-29-2012, 13:32
Не мога да прозра смисъла от 100 коментара в подобни теми, колко не морално е някой да ти разбие паролата. Някаква си пачавра (с извинение към автора) кръшка и си прави квото си иска, понеже гаджето е далеч и няма как да разбере, а вие седите и цъкате с език, как е посмял той да й разбие фейсбука. Ама защо не я попита. И като я попита и тя каже, че няма такова нещо к'во правим? Тя си го лъже, той си й вярва и пътува от пи*котинци, за да са заедно. И до кога? Ако мъжът ми ми разбие паролата няма да ми мигне окото, защото няма какво да крия, а ако той го направи значи съм му дала някакъв повод за съмнение, нали? Или бъркам нещо. В случая с толкова огромно разстояние помежду им, преглед на кореспонденцията е единствения сигурен начин да разбереш какво се случва. Ама вие го нападайте. Всеки от вас на негово място би направил същото. И да има изключения, те са еденици.

Авторе, в началото спомена, че не искаш съвет, за това няма да ти давам такъв. Просто бих казала, че е по-добре, че си разбрал сега за какво иде реч. След 4-годишна връзка, хората започват да си правят сериозни планове за бъдещето и ако има нещо хубаво в тази ситуация, то е, че си разбрал истината навреме.
Точно след 4 годишна връзка човек започва да мисли за нещо повече. Ако не бях разбил паролата във фейсбук след това щеше да ме боли повече. Много пъти сме си говорили ,та ние постоянно си говорим и винаги съм и казвал като има друг просто ми кажи ,така ще ме боли по малко. Аз не искам съвети и да ми казвате ,каква е или ,че е грубо да ,че съм разбил паролата. Най-малко хора от форума могат да кажат и да определят каква е ,винаги казаните неща може да изглеждат различно за всеки. Тя е страхотен човек и аз много я обичам ,да връзка от разстояние е трудна ,но тя щеше да дойде по-късно при мен. Един съвет хора от мен ,когато намерите любовта ,не поредната ,а най-истинската не правете грешки като тази ,защото никога повече няма да я срещнете отново. Истинската любов идва веднъж и за жалост си отива както и идва ,гръмко с трясък и от веднъж. За жалост както написах моята истинска любов си тръгна и усещането е ужасно ,все едно част от мен я няма вече. Да ще има следващи винаги е така ,но никога неще забравя всичко ,което изживях за тези 4 години.

notlike
06-29-2012, 22:22
Не забравяй тези 4 години, но това е животът, пич. Всеки един с различен сценарий. Обща скица с различни чертежи. Продължи напред, колкото и да е трудно. Разбира се, уточни се първо с момичето - доста дълго сте били заедно. Виж дали ще се оправят работите, дали има светлина в тунела. Ако не, се раздели като мъж - с достойнството си. Не се прави на обиден, колкото и да ти е неприятно. Вземи си поука и дано следващият път да имаш повече късмет :)

kyon
06-30-2012, 13:56
Да, но не и разбивайки и скайп.
Можеше просто да поиска истината лице в лице, като големите зрели хора.
Тя ако беше зрял човек щеше да поговори с него преди да се зарибява с друг. (Не е нападка към теб.)

fenkaaa
07-01-2012, 10:56
Много жалко,че така се е получило.. :) А между тях двамата попринцип имало ли е нещо,или е било само това,което са писали ?