Влез

View Full Version : Вежди

soshy97
06-28-2012, 15:35
Проблемът ми е следният:

Преди около година си оскубах веждите за пръв път (отидох на козметик естествено)
След известно време забелязах че отново са пораснали, но нямах възможност да отида да ми ги оправят, и тръгнах сама...
Накрая едната стана доста по къса от другата но формата някак я докарах.. С течение на времето те си растяха, но всеки път щом поникваха косъмчета които да издължат по-късата аз ги скубех за да не стои грозно. Факт е че сега е още по-зле.Не знам къде ми е бил акъла. Разликата в дължината им не е фрапираща но пък се забелязва.
Последният път в който си оскубах въпросните косъмчета беше преди около 2 месеца. Оттогава не растат повече.
Въпреки че като съм ги скубала съм се надявала те повече да не пораснат.. сега вече това не ме устройва ;д
Знам че ви звучи глупаво но. ако знаете някакъв начин или нещо което ще накара тия косъмчета да си растат пак, моля Ви споделете. : )

FuCKkK13
06-28-2012, 15:40
натъркване с чесън ? бадемово масло ?

lovelywords
06-28-2012, 17:24
На мен козметичката ми каза ,да ги мажа със стимуланта на Икаров

daq96
06-28-2012, 17:33
бадемово масло

Runaway11
06-28-2012, 18:23
най-добре се консултирай с козметичка. аз когато имах малко растояние като ми пораснаха след около месец тя ми каза, че трябва да се радвам, защото на много хора въобще не им растяли пак..така че по-добре отивай още идните дни все ще има какво да ти препоръча.

strawberry88
06-28-2012, 18:42
Ох,на мен пък едната ми расте по-бързо от другата. :D
Мажи ги с някое масло и като порастнат отиди на козметик.
:):):)

soshy97
06-28-2012, 20:16
Благодаря ви много ! Колкото до козметичката ми, допитах се днес до нея и тя твърдо заяви ,че няма с какво да подпомогна растежа им и че трябва да ги чакам сами да пораснат.

Ще опитам с бадемово масло, пък ще видим какво ще се получи. :) Отново Ви благодаря :*

SmilezZz
06-29-2012, 15:56
Консултирай се с козметик.