Влез

View Full Version : Обезцветяване на косата!?

mihaelapetrova
06-28-2012, 16:21
Искам да попитам какво точно представлява процедурата обезцветяване на косата , вреди ли и , и възвръща ли се наистина естествения цвят на косата и колко струва ? Който е запознат да ми каже :)

Melanie
06-28-2012, 17:04
Обезцветяването не връща естествения цвят на косата, а отнема всякакъв пигмент от нея. Ако си искащ естествения цвят, насочи се към друга процедура.

Cucko0
06-28-2012, 17:05
обезцветяването си е ..обезцветяване
вредно е да.
естествения цвят израства ,обезцветеното не се маха/докато не се отреже /.

Tikche
06-28-2012, 17:39
Днес бях, за да ми дооправят цвета и да ми обезцветят корените. Всъщност това е изрусяване. Чрез блондор ти премахват естествения цвят на косата из основи. На това място никога няма да се върне естествения ти цвят (него вече го няма-забрави, че съществува). Вредно е доста за косата, понеже я дехидратира и изгаря, но с добри грижи можеш да имаш мека и здрава коса като мен. Просто трябва при всяко къпане задължитено да ползваш маска за коса и балсам за изтощена коса. Днес като бях при фризьорката и отне малко повече от час, за да ми смъкне цвета от тъмно рус до светло рус и още към 25 мин за корените, този път с фолио от тъмно кестенява, даже черно до светло русо. Цената за косата беше 20лв и още 20лв за корените, понеже ми бяха израстнали. Цената е м/у 20 и 30лв в зависимост от дължината на косата. На мен ми взе 20 за дълга коса, понеже се размрънках малко, а тя ще иска и друг път да идвам при нея, понеже живея на 1 минута от там, а и русата коса иска ежемесечна грижа и това са доста пари за нея като се има в предвид как в този салон все мрънкат, че нямат пари. Ако и кажеш искам такъв цвят, а не го е направила точно такъв може да ти смъкне доброволно цената. Ако ще можеш да даваш м/у 20 и 40 лв на месец за тази процедура в зависимост от това колко често ходиш рискувай нищо не губиш. Както ти казах с добри грижи косата ти може да бъде пак толкова мека и жива, колкото ти е и сега. :)

Reenata
06-28-2012, 18:07
До коллкото съм информирана аз, знам,че се нарича изпиране на косата и цената е около 100 лева ( цялата коса) :)

rosencetooo
07-03-2012, 09:16
Не ти го препоръчвам :) ходила съм два пъти на обезцветяване , резултата въобще не беше това , което очаквах .. и адски много ми се изтощи косата...