All563
06-30-2012, 16:59
Хора, ваканцията едва вчера дойде, а вече се чудя какво да правя. Много ми е скучно. Цял ден вися на компютъра, а искам тази ваканция да правя по-различни и интересни неща, защото винаги преди да дойде ваканцията си казвам, че това лято ще е различно, а като дойде по цял ден и цяла нощ съм на компютъра. Понякога ходя на плаж с приятелките ми и излизаме, но рядко... някой отиват на село или на почивка извън България. Решила съм това лято НАИСТИНА да правя нещо и да си оползотворя времето. Мисля да започна да уча някой език - италиански най-вероятно, защото ми е любимия език, а може и френски. Ще ходя на плаж, ще излизам, но искам нещо, което не съм правила досега. Споделете идеи или кажете вие какво сте планирали за лятото. Какво ви се прави и така нататък. Аз през лятото най-много 5-6 пъти да отида на плаж, защото живея в морски град и не му обръщам особено внимание. Тааа мисълта ми е да споделите плановете си за лятото какво ще правите, ще ходите ли някъде, какво искате да правите и такива неща.