View Full Version : Коя да избера..?
Значи,моля ви за помощ,не знам какво да направя.Историята е следната: Тръгнах с моя много добра приятелка и как да го кажа забавно ни е заедно,виждаме се само през почивните дни.На завършването се събрахме с моя клас и още няколко човека от другия.Всичко беше на ред,докато едно момиче не дойде и не ме намаза с сладолед и след това го облиза...Всеки може да си представи какво беше.Танцувахме и аз я целунах тя не се отдръпна ,беше много хубаво ,Но тогава се сетих за приятелката ми и как тя не го заслужава,,не знам какво да направя,коя да избера?
Без идиотски коментари. :)
Избери второто момиче... Не се заблуждавай че обичаш приятелката си щом има друга. Ако я обичаше нямаше да си целунал другата. Повярвай ми от опит го знам.. Много е трудно да избереш ... Но ако сега не я оставиш заради съученичката си .. ще е след известно време... Замисли се ! Не я обичаш щом има друга !
Права си,но какво да кажа на приятелката ми сега..? Ние се познаваме от 2 години и някак ..не знам..
Еми ... Аз бих и казала следното ако съм на твое място :
Излизаме някъде или и пиша следния смс ( с смс е много по лесно ) : Виж .. не искам да те лъжа защото знам че не го заслужаваш искам да ти кажа че докато бяхме заедно страшно много те обичах и винаги ще останеш част от мен .. Не искам да те наранявам но искам да спрем до тук.. Има друго момиче .. Ти си страхотна но не си за мен ... И измисли нещо от тебе си :)
СМС-а е безкрайната тъпотия. Отиваш до тях и говорите като хора.Описвап го сякаш връзката ви не е от най-сериозните,така че-действаш като мъж,а не путка.
sweetycherry33
06-30-2012, 18:00
И аз мисля, че не я обичаш, щом си я целунал онази.По - добре първо я опознай тази съученичка... и зарежи гаджето ти.Но ако не я опознаеш и после не ти хареса, ще се заблуждаваш и ще си мислиш, че напразно си я зарязал.
ако си играч нито една, бъди с двете и се радвай, че живота ти се усмихва.
mr_nikolov
06-30-2012, 18:57
Която и да избираш отиди и кажи на другата като мъж че няма да бъдеш с нея! Защото мъдри хора са казали, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер.
''Ако харесваш двама,избери втория.Защото ако харесваше достатъчно първия,нямаше да харесаш другия.'' И в твоя случай явно е така,бъди мъж и ѝ кажи на четири очи не чрез скайп/фейсбук.
nevermind6768
06-30-2012, 19:27
Това че си целунал второто момиче , не означава , че не ти пука за първото . Хубаво е , че поне си се сетил . Според мен е по-хубаво ти да решиш . Помисли за по този въпрос : с коя да бъда ? Ако от тези коментари които казват "втората" си разочарован , значи за теб е първото момиче . Върви при второто и и кажи , че всичко се е случило на мига и тя е супер , но и си имаш приятелка . Ако пък от коментарите , да запазиш второто някак ти е олекнало , върви при първото и и обясни "наистина ми харесваше , ти си супер човек , но с времето спрях да те харесвам , сега си падам по-друга искам да скъсаме , за да не те наранявам повече . много съжелявам " и преди да тръгнеш с второто първо го опознай , не вземай бързи решения .... :)))
anonymous708973
06-30-2012, 20:12
Защото мъдри хора са казали, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер.
Доста добро. И вярно.
Няма да коментирам "проблема" в темата.
Която и да избираш отиди и кажи на другата като мъж че няма да бъдеш с нея! Защото мъдри хора са казали, че путката не е женски полов орган, а вид мъжки характер.
!!!!!!!!!!!!!!!!
Furious?
06-30-2012, 20:30
Излизаме някъде или и пиша следния смс ( с смс е много по лесно ) : Виж .. не искам да те лъжа защото знам че не го заслужаваш искам да ти кажа че докато бяхме заедно страшно много те обичах и винаги ще останеш част от мен .. Не искам да те наранявам но искам да спрем до тук.. Има друго момиче .. Ти си страхотна но не си за мен ... И измисли нещо от тебе си :)
Много мъдро решение със смс.С теб така ли направих ?
nevermind6768
07-02-2012, 08:47
хехеххе .. ами след време като ти предложат брак ,купиш си скъпа рокличка , прическата , ноктите туй онуй и кат си в църквата едно смсче "sorry няа се женя за тебб щот си харесах една в стриптис клуба аре не мизванни не ме тарси Ивана лли Мария ли кват там беше "
anonymous849184
07-02-2012, 11:13
Според мен не си постъпил правилно спрямо приятелката си. По-добре излезте сами и на спокойствие и и кажи всичко, което мислиш, но спри да я нараняваш по този начин. Не бъди егоист, колкото по-рано и го кажеш толкова по-добре.
SmilezZz
07-03-2012, 18:34
Осъзнай се.
И реши час по - скоро коя искаш.
Макар ако трябва да съм честна: явно имаш симпатии към второто момиче, но не и към приятелката ти, с която си в момента.
Все пак си целунал новото момиче - ако наистина държеше на приятелката си, обичаше я - нямаше да се случи това и нямаше да си поставен в такъв случай.