Влез

View Full Version : Лъгана или не ? Помощ

s1m0na
06-30-2012, 17:46
Искам сега да ви обясня по някакъв начин моето положение и вие да кажете какво мислите .

Значи ходя с моя приятел от 1 година.. Само че проблема е там - Аз го обичам адски много .. Той постоянно ми повтаря че ме обича и до скоро се криехме по негово желание ... сега може би от месец вече сме по отпуснати ходим навсякъде по кафета но днес па се случи нещо странно ... Направи се пред приятелите му че не ме познава !? Как си го обяснявате вие ?

crowberry
06-30-2012, 17:59
o.O Квоо? Много долна постъпка. Все едно се срамува от теб. Зарязвай копелето без жал.

s1m0na
06-30-2012, 18:04
Лесно е да кажеш зарязвай... Не е така .. Обичам го страшно мн.. Аз съм свикнала до толко с него че правя всичко за него !

Зайче..
06-30-2012, 18:05
Все едно се срамува от теб..

мда.
Аз точно това бих си помислила, ако настоящия ми приятел направи така.
Много гадно е постъпил, наистина.
Съветвам те да поговориш с него на тази тема и ако не те отрази особено много просто го зарежи.

s1m0na
06-30-2012, 18:06
Говорихме по телефона веднага след случилото се.. Написах му смс че е пълен боклук .. И думите му бяха бейби какво сам направил стига обичам те !? ........ И не му се случва за първи път !

granger
06-30-2012, 18:09
Извинявай,ама си абсолютна овца.
Крие те почти година,прави се,че не те познава и ти му се тъпчеш още?!
Да,явно го е срам и те държи само за кефа.
Биеш му шута и точка.

SisiStrange
06-30-2012, 18:11
И аз бих го скъсала веднага. Много грозно.

Sh@d0w
06-30-2012, 18:14
Може да има амнезия човека :D

пAteNцЕ
06-30-2012, 18:15
абе лъже те.ти искаш ли да си с човек който те лъже?

Зайче..
06-30-2012, 18:16
всеки на твое място би го зарязал.
и да, не е толкова лесно да се направи, колкото да се каже, ама по-лесно ли е пък да търпиш такъв идиот??

s1m0na
06-30-2012, 18:17
Благодаря ви на всички за саветите !

horacio
06-30-2012, 18:26
Трябваше да го зарежеш още на минутата щом ти го е казал тва че иска да се криете!
Имай малко уважение към себе си и стига си се унижавала с тоя!

Ilikeliljon
06-30-2012, 18:32
Стига трябва това, трябва онова. Значи фактите дотук са, че не е за първи път, че сте се крили около година. Въпросът е защо сте се крили? Каква е причината сега де не се криете и какво той отговори на въпроса защо е направил така. Кога пак е станало същото

assd
06-30-2012, 18:51
сигурно си грозна, аз обичам да си показвам гаджетата си, да ми завиждат другите. ако не те показва, може да не си за показване

Phobiaa
06-30-2012, 19:28
Каква е причината да се криете?
Имаш си достойнство все пак.
Ппоговори с него и му кажи как се чувстваш вместо да пишеш теми във форОма и да се чудиш.

ledenakrasota
06-30-2012, 19:47
Може би върти две момичета. Ти си едното, а другото е за пред приятелите му. Няма никаква логика да крие сериозната си приятелка.

"Говорихме по телефона веднага след случилото се.. Написах му смс че е пълен боклук .. И думите му бяха бейби какво сам направил стига обичам те !? ........ И не му се случва за първи път !"

И при мен е така, но с тази разлика, че знам, когато ме лъжат. Знам и причината. :lol: Игнорира проблема все едно няма такъв и си въобразяваш. Ла*но долно!

Сега водя една тактика на маймуна и почти си е научил урока. :evil:

fenkaaa
07-01-2012, 10:48
Ако съм на твое място освен да си помисля,че има друга,не знам какво друго би било.. ти питала ли си го защо иска да се криете ?

bilqnavod
07-01-2012, 11:48
Спокойно миличка. Знам за какво говориш. Знам какво означава, ти да минаваш покрай въпросния човек, а ти все едно, че си статуя незабележима... Но едно помни, това което си споделила на мен лично не ми харесва. Помисли дали е нормално това което прави той с теб. Аз мисля, че не е. Най-вероятно или иска да си запази личната свобода пред приятелите си да изглежда все едно е неангажиран, или пък наистина се срамува от теб, или пък си има и друга?! Наблюдавай го и ако видиш нещо обезпокоително от този сорт, по-добре го зарежи първа, преди той да го направи, защото повярваай ми много ще бъдеш унизена и много ще те боли. Затова наблюдавай го... :(

mihooooo_9
07-05-2012, 13:36
Лъже те според мен! Ако те обичаше истински, защо му е да го е срам от теб и да се прави, че не те познава?

не разбирамм

error92
07-05-2012, 14:14
Крие нещо...късно е вече да правиш разследване, зарежо го ^^

SmilezZz
07-05-2012, 17:09
Почти всеки, да не кажа всеки, на твое място би се разделил с него. Постъпката му е от отвратителна , по - отвратителна. Още повече, че в продължение на 1 година вие се криете, а уж сте заедно - срамува се от теб или поне така излиза от всичко това.
Така, че не си заслужава да си с него. Но ако все пак ти е трудно и подобни - говори с него, но на твое място не бих очаквала някаква промяна. Ако има, то ще е временна.

BornToRaiseTheHell
07-05-2012, 18:03
Замисли се много хубаво дали ти трябва момче, което си позволява такова поведение.Имаш три опции: говориш с него, без да му позволяваш да се изнизва по тънката лайсна, късаш с него и не се разправяш с глупости и... мълчиш като *задни части* и му позволяваш да те тъпче, докато на него не му писне от теб и на стане "чао на мача". Take a pick.

IWannaBeSedated
07-05-2012, 18:17
И какво стана - заряза ли го или още му ходиш по задника ?

kyon
07-05-2012, 18:46
Лесно е да кажеш зарязвай... Не е така .. Обичам го страшно мн.. Аз съм свикнала до толко с него че правя всичко за него !

Тогава забравяш за себе уважението и не пишеш повече теми.

magita
07-06-2012, 11:58
Извинявай,ама си абсолютна овца.
Крие те почти година,прави се,че не те познава и ти му се тъпчеш още?!
Да,явно го е срам и те държи само за кефа.
Биеш му шута и точка.

+1 и 433 хиляди букви

iolito789
07-23-2012, 09:29
здравейте :) ... нова съм в този сайт затова не знам как да напиша нова тема.. моля без коментари от типа ''от коя планета си че не знаеш'':? и такива! :) значи с приятеля ми сме от 9 месеца (и нещо) заедно.. късали сме и пак сме се събирали..преди съм го наранявала но сега осъзнавам грешките си.. така де от 5 месеца не сме се разделяли,но той започна' да си връща'' така да го наречем.. започна да ми казва че е с мен само заради секса ,за да си отмъсти и такива.. ако имало друга която да му се натиска..би ми изневерил,дори нямало да се дърпа..ако имал възможност да спи с друга щял да го направи.. не знам какво да правя :(( обичам го ужасно много :xx

complicated_
07-23-2012, 09:59
мда.
Аз точно това бих си помислила, ако настоящия ми приятел направи така.
Много гадно е постъпил, наистина.
Съветвам те да поговориш с него на тази тема и ако не те отрази особено много просто го зарежи.

същото мога да ти кажа и аз ;)