View Full Version : и аз вече не знам какво става
nevermind6768
06-30-2012, 19:48
на бързо ... имам приятел с който ходим от 6 месеца . Много пъти ми е казвал "обичам те" Преди около 1 месец
се скарах с най-добрата приятелка и тя ми каза , че докато сме ходили той е ходил и с друго момиче за една седмица но я е зарязал . Казах й , че лъже , но тя каза " ако не вярваш го питай" След това се сдобрихме и попитах приятеля си , а той почна да се извинява и да казва , че съжелява и не е искал да ме нарани , затова не е казвал , Аз му казах само едно " утре ще поговорим , прибирам се " ... цяла вечер мислих и реших да му простя ... та сега вече всичко е забравено но има нов проблем ... като ходих на кино с бфф-то се запознах с една тайфа , започнахме да излизаме и полека-лека вече излизаме почти всеки ден . Забелязала съм , че едно от момчетата постоянно ме гледа и когато го погледна без да искам не сваля поглед ами ме гледа настоятелно .. той е по-голям с 3 години . та ето и проблема - като ходихме на 7 годишнината на мола в Бургас той ме целуна и аз не се отдръпнах ... сега приятеля ми знае и мисли , че си му връщам , а не е така . дигна ми скандал и се скарахме . права ли съм ? аз му простих връзка зад гърба ми , а той не може да направи същото за една невинна целувка .. HELP !! HELP !! сега ми ужасно гадно и не мога да повярвам , че всичко се случи ....
LudetinA55
06-30-2012, 19:58
върви разкрещи му се и завърши с едно "ври в ада копеле нещастно" . определено си права , що за боклук е той , ти си направила нещо толкова голямо , за да може да ви потръгне връзката , а той педала му с педал се държи така ... Аре на майната и да не ти пука ... за приятелката , защо ти е казала чак след като сте се скарали ? и за новото момче ... а на теб харесва ли ти ? как реагираш като забелязваш , че те гледа ? / това че го прави е знак , че се опитва да те прецени/
nevermind6768
06-30-2012, 20:02
как реагирам ли ? засрамвам се и без да искам се усмихвам /не мога да си спра усмивката/ ... Пък и целувката толкова много ми хареса , все се сещам за нея и не мога да я избия от главата си ;) а не мога да отида и да се развикам на бившия , когато го гледам в очите , не знам , просто настръхвам и нищо не казвам , все едно оглупявам ... страх ме ... той постоянно ми вика , даже ме е и удрял но аз нищо не казвам , само като се прибера плача ... Знам , че звучи тъпо но не мога да го зарежа , привързана съм и малко или много ме е страх ор реакцията му
Не, не си права. Един път си сгрешила като си му простила и втори път - като си направила същото спрямо него.
Не знам на колко си, но предвид написаното не си на много .. за момента годините оправдават постъпките ти.
След като си се целунала с другия е очевидно, че нещата с предишния са приключили.
nevermind6768
07-01-2012, 12:11
осми за девети клас
bilqnavod
07-01-2012, 12:37
О миличка. Толкова си малка. Направо не знам какво да кажа. Първо се хванах за това , че той те е удрял. Докъде мислиш , че ще стигне тази връзка с това поведение на момчето.(аз веднага ще си тръгна, впрочем направо ще избягам без да се замисля). Второ много си малка, но едно ще ти кажа мъжете са странно племе. Няма да намериш справедливост в случая, защото мъжете мислят така "моето е мое, а чуждото е общо" Това означава, че винаги може да ти изневери, а ти ако веднъж го сториш ще си навлечеш гнева, му ревността му и може да стане страшно. На нас жените ни е дадена хитрост. Трябва да я използваме. В случая има лошо отношение - ами решението е раздяла и толкова. А и освен това има друго момче което много те харесва. Опитай с него може той да ти е късмета, може да се държи добре с теб да те обича и да не ти причинява това което е правил предишния Пожелавам ти успех :)
LeprikonA
07-01-2012, 13:02
Не, не си права. Това, че ти си му простила нещо не означава, чче той е абсолютно задължен да прости някоя твоя прищявка, все едно е някакво наказание за него и той е длъжен да си го изтърпи. Според мен можете просто да се разделите.
blaaablaaablaaa
07-01-2012, 16:16
Една дума: поговорете! Изяснете си ситуацията. Щом си толкова привързана към него, се бори за връзката си. Ако не изкаш да го нараняваш, просто не го прави. Най-важното, изясни си чувствата към другия - дали е нещо за ден-два, или си хлътнала по него. Няма нужда да мъчиш приятела си, ако и ти самата не знаеш какво искаш... Сигурен съм, че ще преглътне случката, ако поговорите и наистина съжалиш за случилото се.
nevermind6768
07-01-2012, 19:02
Днес сутринта получих СМС " наистина те харесвам " от второто момче и бях много объркана , Затова говорих с бившият , обясних му всичко и че не искам да се събираме но той реагира само , че не му пукало и ще си намери друга .. Казах му , че не ми харесва това че мее е ударил , а той ми каза " е в гнева си , ко да се прави " Не знам защо но ме заболя наистина много /от първото/.. Преди около 2-3 часа говорих с второто момче по SKYPE и също му разказах всичко .. Казах му , че и аз го харесвам . че е супер , но имам нужда от време . Той ми каза , че ще чака , защото наистина ме харесва много . Не знам защо , но ми е много тъжно , за бившия , въпреки че както го гледам , не му пука . Вече е обвързан с някаква Росица в фейсбук и по стените им има разни сърца ... сбърках ли с думите си към него ??? трябваше ли да постъпя така ? и искам да кажа , че наистина много харесвам второто момче , но мисля че имам нужда от малко време , преди пак да имам връзка ..
blaaablaaablaaa
07-02-2012, 06:39
Да, имаш нужда от малко време. Бившият сигурно е помолим някоя да се обвържат във фб, за да покаже, че не му пука. Не знам до колко не му пука, но не вярвам на някое момче да му е чак толкова лесно наистина да захвърли всичка. Не разбрах само дали искаш бившият да ти прости, или да скъсате окончателно. Защото в началото уж искаш да се сдобрите, а в думите ти "обясних му всичко и че не искам да се събираме" се усеща нотката на второто. Но както и да е, наистина ти трябва малко време, за да почнеш да мислиш на трезва глава.
heartshapedbox
07-02-2012, 07:31
Оставяй го-ходил е с друго момиче, докато сте били заедно,ударил те...какво повече искаш?
marin4itu
07-02-2012, 08:21
Оставяй го-ходил е с друго момиче, докато сте били заедно,ударил те...какво повече искаш?
Абсолютно! За какво ти е с такъв да се затормозяваш още от сега? Продължавай напред с новото момче, но ако не се чувстваш готова за връзка, изчакай малко, излизайте си, общувайте колкото се може повече на живо и постепенно нещата ще се получат..
nevermind6768
07-02-2012, 08:38
Аз вече помислих и съм си решила . Бившият каза да сме си останали приятели , което малко трудно точно в този момент , но е най-добрият вариант . Разбрах , че наистина харесвам второто момче и поговорих с него . Казах му че искам малко да почакаме , преди да почваме каквато и да е връзка и се радвам че той ме разбра и каза , че за него нямам проблем да чака . това ли е най-доброто решение ? да остана приятел с бившия и да поизчакам преди да имам нова връзка ?
blaaablaaablaaa
07-02-2012, 10:36
Явно да, само времето може да покаже. :)
bilqnavod
07-02-2012, 10:40
Аз вече помислих и съм си решила . Бившият каза да сме си останали приятели , което малко трудно точно в този момент , но е най-добрият вариант . Разбрах , че наистина харесвам второто момче и поговорих с него . Казах му че искам малко да почакаме , преди да почваме каквато и да е връзка и се радвам че той ме разбра и каза , че за него нямам проблем да чака . това ли е най-доброто решение ? да остана приятел с бившия и да поизчакам преди да имам нова връзка ?
Определено за сега и аз смятам, че това е най-доброто решение :) Успех!
nevermind6768
07-02-2012, 13:19
Благодаря на всички ви ! Надявам се всичко да се оправи :)