View Full Version : Много голям проблем с момичето, което обичам.
Имам голям проблем с момичето, което обичам. Разделихме се, а тя си намери нов приятел, който въобще не струва. Пада си наркоман и компанията му е като него. Искам да си я върна, но тя ми казва, че няма никакъв шанс в този момент и ме отблъсква, кажете какво да направя няма да се откажа от нея. Моля ви се помогнете ми.
SisiStrange
06-30-2012, 22:09
Няма хубост насила.
Е да но все пак какво да правя тя няма чувства към него затова съм сигурен. Тя не иска да ми даде един шанс, който мога да покажа, че съм се променил драстично. Затова се моля да ми помогнете.
Тъй като съм била в положението на момичето, искрено те съветвам да направиш каквото ти казва. Ако те отблъсква и ти казва, че не иска да бъде с теб, че не иска да я притесняваш, да й звъниш, да и пишеш и пр. - направи го! Ще й опротивееш много в противен случай. Уважи волята й, след като ти е казала, че няма никакъв шанс да сте пак заедно. Не ви разбирам момчетата - какъв подтекст и каква надежда виждате в подобно изказване ? Наркоман или какъвто и да е - изборът си е нейн. То оставаше и да харесаш новото й гадже...
Честно казано не е точно наркоман но ако не се беше намесил нямаше тя да ме лъже че не си пише с него. Друго което е може и да съжали но е съвсем малко вероятно но не бих се отказал аз няма да и пиша или да и звъня ако тя ме потърси добре но това за писането и обаждането го приемам за съвет.
SisiStrange
06-30-2012, 22:40
Няма значение с кого си пише и говори, и кого харесва щом не харесва теб.
Честно казано не е точно наркоман но ако не се беше намесил нямаше тя да ме лъже че не си пише с него. Друго което е може и да съжали но е съвсем малко вероятно но не бих се отказал аз няма да и пиша или да и звъня ако тя ме потърси добре но това за писането и обаждането го приемам за съвет.
Полу наркоман ?? Ти искаш да те съжали, правилно ли разбрах ? Момче, стегни се. :) Не знам на колко си, но със сигурност не е това последното момиче...не се унижавай. Не иска да е с теб и не можеш да направиш нищо. Ако искаше - щеше да бъде. Ако някой ден отново и се прииска - вероятно ще ти даде сигнал. Но сега е редно да не се занимаваш.
И това не е вярно харесва ме но някак си го прави нарочно не е точно за да ме дразни има и друго нещо но него зная. И пак няма да се откажа затова моля да ми помогнете а не да ме обезкуражавате.
Е това беше добър отговор мерси стегнал съм се не съм седнал да рева или нещо подобно просто искам да си я върна но това не означава че няма да излизам с други момичета през това време.
NyamaGolyamoZnachenie
06-30-2012, 22:54
Имам голям проблем с момичето, което обичам. Разделихме се, а тя си намери нов приятел, който въобще не струва. Пада си наркоман и компанията му е като него. Искам да си я върна, но тя ми казва, че няма никакъв шанс в този момент и ме отблъсква, кажете какво да направя няма да се откажа от нея. Моля ви се помогнете ми.
Ще ти дам съвет. И аз съм била в ситуацията на момичето и признавам бях направила грешка. Та при мен се получи така, че бившото ми гадже ме гледаше как съм с другия и беше до мен, беше ми приятел докато имах проблеми с наркоманчето. И незнам просто сама се осъзнах и се запитах какво правя?! и след 1 месец аз пак се върнах при бившето ми гадже и си бяхме щастливи. Така, че просто и бъди приятел не и досаждай много, но бъди до нея. успех :)
Има един проблем че нарочно ме отблъсква и не зная защо го прави не иска да излезе с мен дори да се видим. Просто напук го прави много е твърдоглава.
NyamaGolyamoZnachenie
06-30-2012, 23:04
Говори с нея. Може и за това да си има причина.
След днескашният разговор май няма да имам шанс да поговоря с нея освен ако не я срещна по пътя.
Както ти се каза по-нагоре .. на сила хубост не става :) Наркоман,алкохолик или какъвто и да е,изборът си е неин :)
mihooooo_9
07-05-2012, 13:35
Остави я сама да осъзнае каква грешка е направила!
Има един проблем че нарочно ме отблъсква и не зная защо го прави не иска да излезе с мен дори да се видим. Просто напук го прави много е твърдоглава.
Ти си твърдоглавия... : ))
SmilezZz
07-05-2012, 16:59
Просто спри да си даваш празни надежди. Независимо какъв е новия: наркоман, педал и какъвто и да е, този избор е неин - ти нямаш право да се бъркаш във взаимоотношенията й. Няма значение с кого си пише и излиза, щом не е с теб. Приеми случилото се, запомни я с усмивка и продължи напред.
Не е нито първата, нито последната, с която си бил и която ще обичаш.
Честно казано исках пробвах и не става такъв човек съм че и да искам не мога не зная какво да правя а не искам да я оставя просто не мога пробвах вече но не става просто съм се привързал и не мога да се освободя даже не искам. Сега имам възможност да изляза със нея и мои приятели които ми помогнаха но не зная какво да и кажа искам за момента просто да бъдем приятели за да мога да закрепя това приятелство и след това вече каквото стане. Ако можете дайте някакъв съвет какво да и кажа как да се държа и такива работи. Благодаря ви че пишете и се пробвате да помагате.
Е да но все пак какво да правя тя няма чувства към него затова съм сигурен. Тя не иска да ми даде един шанс, който мога да покажа, че съм се променил драстично. Затова се моля да ми помогнете.Че си се променил... да разбирам ли, че преди си се държал по-зле и т.н.... Едва ли ще се върне при теб. Колкото повече я търсиш и досаждаш, толко по ще те отблъсва... Спри за седмица, две да я търсиш... после я потърси пак и виж как ще реагира. Ако няма промяна не се занимавай.
Брат,сори,че ще ти го кажа,но тя е няква курва :)
От онея най-големите дето незнаят какво искат :) груб съм,но това е истината :)
Е не тя не е разбирам как да го тълкувам сега въпроса ми беше какво да правя като излезнаем с нея и няколко мои и нейни приятели като се надявам че ония няма да е със нея. Един мой приятел я навил да излезнем на басейн казал и че ще съм там ама се е съгласила като той и е казал че ще има и други хора и нямало как да не ме викне. Сега се чудя какво да правя. Дайте съвети моля.