Влез

View Full Version : Какво бихте направили?

MarkKnight
07-01-2012, 00:10
Понеже днес водих спор с една приятелка,за случай в който,момичето си е харесало много ама МНОГО момче,разбират се,влюбени са и т.н,обаче тя е недоволна в леглото,ако сте на нейно място,какво бихте направили,дали бихте го зарязали или се опитате заедно да направите нещата да са по-добре или пък се бихте примирили с това?

dream1707
07-01-2012, 00:24
По-скоро бих се опитала да оправя нещата, едва ли ще го оставя заради това

xoxi
07-01-2012, 00:30
Не бих се примирила в никакъв случай.
Ще поговоря с него, ще се опитаме да открием решението на този проблем.
Ако не стане, предполагам обстоятелствата сами ще ни накарат да се разделим. Всеки, който води полов живот и е имал сериозни връзки, знае че ако секса не върви, започва да се отразява и върху останалите неща.

Violenza
07-01-2012, 08:20
Не ми се е случвало, но предполагам, че ще потърсим заедно решение на проблема. Не бих го оставила само заради това, не бих се и примирила. Ще направим опит да се напаснем с времето и с открити разговори на кой какво му харесва.

granger
07-01-2012, 08:22

Нда. Винаги проблема може да се реши. Ако тя е по-опитна лесно може да му каже и покаже какво и харесва. Вярно малко е кофти в началото ти да си учителя,но пък ,ако има желание нещата да потръгнат- това ще стане.

bloodyF
07-01-2012, 08:24

сейм
ще търсим решение на проблема заедно
сексът е много важна част от една връзка, но ако наистина има чувства и хората са влюбени един в друг,не мисля, че е достатъчна причина , за да се разделят
ако при мен е така-приятелят ми да е по-неопитен и да не знае какво прави просто бих му казала или показала какво ми харесва повече

DragonLady
07-01-2012, 09:24
Не бих се примирила в никакъв случай.
Ще поговоря с него, ще се опитаме да открием решението на този проблем.
Ако не стане, предполагам обстоятелствата сами ще ни накарат да се разделим. Всеки, който води полов живот и е имал сериозни връзки, знае че ако секса не върви, започва да се отразява и върху останалите неща.

+1
Ще опитам първо с разговор, показване кое и как ми харесва, но ако и тогава нищо не се промени, просто няма да имам друг избор освен да се разделим, колкото и да не ми се иска и да ми е тежко.

MarkKnight
07-01-2012, 10:10
между другото,може и да стане обратното,мъжа да не е доволен,така че може и мъжката част да вземе участие,аз като се досетя един познат как наричаше приятелката,точно по този повод....ме хваща срам :D а и тя имаше бая извратени представи :D

DarkTemplar
07-01-2012, 10:16
^
Как я е наричал?

fenkaaa
07-01-2012, 11:00
Ами да поговори с него.. ?!

marilyn
07-01-2012, 18:17
Аз бих пробвала да променя нещата, бих се опитала да го науча на това, което ми харесва и да подобрим сексуалния ни живот. Ако след това видя, че не става... явно не сме един за друг.

archon
07-01-2012, 18:46
+1
Ще опитам първо с разговор, показване кое и как ми харесва, но ако и тогава нищо не се промени, просто няма да имам друг избор освен да се разделим, колкото и да не ми се иска и да ми е тежко.

Любовта приятелко е състояние на духа, не на пи*ката :)

TheGuardian01
07-01-2012, 19:05
Любовта приятелко е състояние на духа, не на пи*ката :)

Така бе , колега !
+ Infinity

anonymous708973
07-01-2012, 20:33
Оф, тук от личен опит колко имам да говоря...

Едно към едно. Започна да се отразява на другите неща, карахме се много за всичко, големи скандали... когато най-накрая се престраших да говоря с него, беше 2-минутен монолог. Накара ме да се почувствам супернеловко и 5 пъти съжалих, че съм си отворила устата. Точно това чувство е останало в мен и досега (макар и в много по-малка степен) и ми е страшно кофти да говоря за нещо, което не е наред в леглото. Човекът беше... все още е много свестен, обаче сексът далеч не му беше приоритет, а на мен ми е. Беше ми и тогава въпреки неопитността.

Така че... разговори, разговори, ама ако човекът отсреща не вижда никакъв проблем в секса или не желае/не може да го промени... кел файда? Връзката ни продължи още няколко месеца, но за мен беше приключила няма и седмица по-късно.