PDA

View Full Version : Ах този трепет

WizKha
07-01-2012, 16:57
Здравейте, приятелчета :).Пиша ви тук защото съм луднал по едно момиче и ми трябва спешно вашият съвет.Накратко нека разкажа историйката ми.
След 1 месец навършвам 18 години, в началото на учебната 2011-2012 година бяхме една смяна с 10-тите класове.С течение на времето се сформирахме една групичка от няколко момчета и едно момиче, която се прибирахме заедно с един и същ рейс в продължение на почти цяла година.
Много се сближих с момчетата, разбира се веднага забелязах и момичето, но не съм мислил, че ще стигна до тук.И така не знам какво ми стана последният месец от училището докато се осъзная бях адски луднал по нея.Проблема ми е,че като си харесам някой и си гълтам цялата граматика.
Научих доста неща за нея (фейсбук знае всичко), бях се решил твърдо лека по-лека да действам последният месец.До момента с нея лично не бях разговарял, но започнах.Не знам може би съм се филмирал яко, но много тя взе да ме гледа много от както почнахме да си говорим.
И оттам се почна и поздравяването.И така реших да и пиша в фейса, защото винаги когато я видех в даскало бяхме с момчета от нейният клас(т.е компанията или с нейните приятелки) и ми е по-трудничко така.На следващият ден пак и писах, но тя не ми отговори( а се виждаше, че ми е видяла писаниците)
Стана ми много кофти, защото сигурно и се бях натрапил яко (най-мразя да бъда натрапник).Но не ми дава мира да се откажа, на следващият ден в у-ще я питах как е минала Историята(беше ми споделила, че ще я изпитват).На другият ден като ме видя, тя ме поздрави(до сега само аз я бях поздравявал, първият път се изчерви адски много) и беше много радостна, което ме закара на 7-мото небе.
Съжалявам, че толкова дълго и объркано ви го написах, но просто съм адски хлътнал... накрая ще направя едно обобщение.Просто отвътре един глас ми шепти, че това е моето момиче и, че я искам адски много, но го осъзнах много късно, сега като не сме на у-ще става доста трудно, няма да мога да я виждам, а аз искам да я опозная, а за 1 месец нямаше това как да стане.
Много искам да и пиша в фейс-а пак, но това, че не ми отговори миналият път ме кара да се чувствам натрапник.Не мога просто, не мога да спра да мисля за нея, сънувам я вече 3,4 пъти.

blaaablaaablaaa
07-01-2012, 17:16
Изчакай седмица - две. Тогава пак си пиши с нея. Не прекалено настойчиво, но все пак поддържайте контакт. По някое време (след месец да кажем) може да вметнеш, че си умираш от скука у вас и не можеш да си намериш никого, с когото да се помотаеш. Все пак много хора лятото са на море. А може и да отложиш това за следващата учебна година, сам си избери. Във всички слчай лятото ти (и след това вероятно) е обречено на мисли за нея.

WizKha
07-01-2012, 19:28
Аз мислих даже цял месец да чакам, но просто не мога да спра да мисля за нея.Другата година сме и различни смени, но ще се боря до край за нея няма да се предам! Трябва просто да я накарам някак си да прояви интерес към мен..мисля,че бях на прав път, но свърши учебната година.Ех да се имам и в глупака как може да хлатна толкова точно в края на годината..Принципно би трябвало да ме е забелязала още от началото на отминалата година, даже няколко пъти май се пробваше да ме заговори, но проявавах незаинтересованост(с една дума ГЛУПАК!), имаме общи познати (общата компания от нейният клас всички момчета ги познавам много добре) може да ги накарам по-така деликатно да излезем заедно с нея някъде я на плаж, я другаде, но ми е много притеснено.Като я видя все едно паднал ангел седи пред мен , прекрасна е не мога да я опиша с думи..Побърквам се тотално какво да правя, искам да я опозная толкова многоо (даже си представям как вече съм с нея и тн..), но имам и един друг проблем..мисля, че не съм достоен за нея, просто...ох....защоо, защооо я желая толкова много..

blaaablaaablaaa
07-02-2012, 07:17
Думите ти ми навяват спомени... Яко си хлътнал. Един съвет: ако ще даваш идеи да отидете на плаж или някъде другаде, го направи деликатно, не рискувай да кажеш на някого какво чувстваш към нея (тайна, която се знае от повече от един човек, не е тайна). Когато годината започне и пак тръгнете с групичката, освен другото започни леко и с езика на тялото.

Приятели сте. Значи сте достатъчно близки. Започни да я закачаш, но леко. Прави и намеци, прегръщай я (леко, все едно нищо не е станало), флиртувай с нея дотолкова, че да свикне с това ти държание, но да не се усъмни в нещо. Понякога тялото ни говори на език, който не разбираме, но усещаме и често се водим по него. Да, в някой случай е трудно да се прехвърлиш от леста с приятели към този с "нещо повече от приятели", но от друга страна всички знаят поговорката, че между момче и момиче може да има всичко, но не и приятелство. Никога не казвай никога, а давай напред. Не и казвай за чувствата си, а и ги намекни.
Малко лигавене (не трябва да те мисли за дете), пускане на щеги, но не от неприятните (внимавай с тях, ако не искаш да те помисли за груб). интересувай се от мнението и, от проблемите им. Говорете за общи теми, общи интереси.
Ако не си "играч", НЕ се дръж като такъв, защото може а ти излезе през носа, ако не си достатъчно обигран. Довери се на езика на тялото - чевек може да не разбира какво му говори тялото на друг човек, но го усеща и често започва "да танцува в неговия такт". Леки прегръдки вместо "довиждане", когато стане нещо лошо, леко хващаш момичето през рамо, стоейки до него, за да усети, че е в сигурни ръце. В зависимост от ситуацията може и през кръста.
Комуникацията е важна - няма комуникация, няма и искра. Не може да хареса истински човек, когото не познава, с когото не си говори. От друга страна прекаленото досаждане има обратен резултат и рискуваш да те блокнат. Така че давай, но не прекалявай, ако не искаш зда съжаляваш.
Щом усетиш, че се спичаш, се отпусни , карай по течението, важен е купонът, доброто изкарване, дръж се като с приятел момче. Не си давай много зор, защото ще изпушиш. Дръж се лееееко непукистично (но леко, не бива да те помисли за несериозен). Май малко прекалих с коментара... :)

WizKha
07-05-2012, 10:33
О така е, до сега не бях хлътвал толкова много. Споделил съм на най-добрият ми приятел (който го чувствам като брат, но с него си знаем и кътните зъби).Благодаря ти за съветите, целта ми е в момента да почна лека по-лека да си пиша с нея, да я опозная възможно най-добре и като почнем у-ще да продължа да действам на пълни обороти(дано само сега през лятото да не си хареса някой, че ще ми бъде доста гадно, момичето е просто богиня за мен).Притеснява ме още факта дали съм и неприятен след като не ми отговори тогава, но може пък и да се е притеснила (но действията и в у-ще, начина по който ме гледаше и тн. ми подсказваха друго),Имам чувството, че е доста срамежлива, кофтито е, че и аз съм доста...преди да почнем да се поздравяме и да си говорим, не можех да и чуя гласа, когато съм около нея.Смятам другата седмица към края да и пиша :), но се притеснявам дали ще премине добре разговора, искам да и направя много добро впечатление, да привлича вниманието и.

Не съм играч, нямам особено опит, все момичета ме заговаряха първи, каниха ме да излизаме, все те ми пишеха, все те се интересуваха от мен, даже 2,3 ми бяха признали, че ме харесват, но нямам необходимият опит, а и не съм сигурен точно как да постъпя, когато аз трябва да се поставя на тяхно място, но за всичко си има първи път.

dimitar_ak
07-05-2012, 10:45
Човек, зарежи Facebook. Опитай се да общувате предимно на живо.

WizKha
07-05-2012, 11:36
Знам, че е така, но като не сме на у-ще освен да се почне с чат, друга алтернатива не виждам..Фейсбук принцпино не използвам (главно заради нея започнах да влизам толкова често), когато ми потрябва някой контактувам с него на живо, но като не я познавам толкова добре няма как да стане(не върви да и пиша още от първият път за среща).Късно се сетих и нямаше как това да стане точно в края на даскалака, а не издържам и не мога да чакам до края на лятото, трябва да търся друг начин да започна по-сериозно да комуникирам с нея.