View Full Version : сефте
goshkoo_96
07-02-2012, 17:55
здравейте аз съм момче на 16. момиче предлага на мен и един мой приятел да правим секс, проблемът е че е доста дебела и се страхуваме да не каже на някой.. ние двамата сме девствени, а тя не е!какво да правим?
Толкова ли сте загорели, че да падате на това ниво? Моят съвет е да не го правите. ;)
goshkoo_96
07-02-2012, 18:00
ем спортисти сме и двамата
prosto_chovek
07-02-2012, 18:04
купете си гумена кукла :)
prosto_chovek
07-02-2012, 18:04
а да не сте спортисти със спорт - шах? Това би обяснило много :)
goshkoo_96
07-02-2012, 18:06
с бойни изкуства се занимаваме, стига сте се бъзикали ако отидем утре и направим сефтето с нея и ако се раздрънка после, че сме я минали ще бъде голям срам :х
ShtrudeL
07-02-2012, 18:09
И каквото като е дебела..Вие идеалните ли сте?!
и аз да бях момче и аз нямаше да се прежаля ^^
Вашите ще те закарат на генеколог недей така боли ХАХАХАХА
АВе ей бу**л я се опрей а ?Незнаеш как да докараш едно момиче до оргазъм,за секс ми пишеш,че и за 3ки :)
goshkoo_96
07-02-2012, 18:27
ако може още мнения
Де да те знам какви са ти ценностите бе, момче. Един би го направил, друг не. Ако си много загорял, топни. Честно казано, на твое място не бих го направил с тая. Подбирай жените, не свиквай да правиш компромиси - иначе ще се задоволяваш с трохичките. Въпрос на мислене.
има една поговорка "който подбира - мастурбира", но това не означава да го правиш с най-големите уроди, само защото те няма да видят секс през живота си заради външнияя си вид и пускат на всеки срещнат ;)))
xXxPETYAxXx
07-02-2012, 19:35
пфффф абе не знам колко е "дебела" или каквато и да е на външен вид тая, но факта, че така се предлага на момчетата и то не само на теб а и на приятеля ти - изключително тъпо и долнопробно... не е много подходящо за първи път
Ти си кретен. Направи си харакири и спаси Света от жалкото си съществуване!