View Full Version : Втора употреба ?
kitti123
07-02-2012, 22:20
Виждала съм страшни неща качени в другата тема и често казано ми се струват малко нереално. Аз съм от Благоевград и веднъж се осмелих да вляза в една втора употреба и съжалих.Не видях абсолютно нищо,,само усетих аромата,който ме потресе.Сега ще ходя на гости на роднини в София и мисля отново да прекрача прага на такъв магазин пък дано късмета се усмихне и на мен.Вие на какво мнение сте за тези магазини ?
closeenough
07-03-2012, 05:08
Много ми харесват! Аз пазарувам от Мания и там никога не ми е миришело странно. В други вериги не съм влизала, защото няма близо до мен, но сестра ми е обиколила всичките и не съм чула силни оплаквания. И понякога наистина могат да се намерят страхотни неща.
rosencetooo
07-03-2012, 05:15
Ами ако трябва да съм честна напоследък почти само от там си пазарувам :) Ходя в ден на зареждане в Манията, и си намирам страхотни неща и повечето са чисто нови с етикета. Не виждам нищо лошо в това да се пазари от там...
Колкото до това , че не си намерила нищо , просто разбери кога зареждат нова стока и само тогава ходи.
heartlesandfreaky
07-03-2012, 06:40
ами в малките магазинчета в града няма нищо хубаво, но в Манията има страхотни неща... майка ми си купи шлифер, много готин за 20 лв (а преди е струвал 100, в обикновения магазин).. има доста хубави попадения понякогаи сега ме подсетихте, мисля скоро да намина ;д
don't say anything.
07-03-2012, 07:05
Мацка, не можеш да влезеш и да очакваш да видиш най-марковите и готини дрехи на света.
Зависи от доста неща, в кой ден си отишла, кога са получили стоката, изобщо не се знае дали ще попаднеш на нещо готино. Аз отделям минимум по час, за да преровя хубаво цялата, понеже все в големи влизам, и търся, търся, ровя и винаги си намирам нещо, което ми харесва. Има дни, в които излизам от магазина с по 5-6 плика, има и дни, в които излизам с едно потниче, и дори такива, когато излизам с празни ръце. Не можеш да очакваш от първия път да стане. :)