View Full Version : Съвет
black pearl
07-03-2012, 15:02
Здравейте ! Става дума за най-добрата ми приятелка и бившото и гадже.Та историята е следната.Тя започна да харесва едно момче и в последствие и той нея след няколко целувки заради една игра.На следващия ден той и предложи.Тръгнаха.Връзката им вървеше добре но едно момче от нейния клас беше сключил сделка с едно момиче да я уреди с това момче а в замяна тя да му помогне(тук няма да влизам в излишни подробности понеже това не е от значение).И така връзката им се съсипа.Той тръгна с това момиче но приятелката ми все още го обича и иска да си го върне отново.През последните няколко дни всичко стана много неясно защото той махна обвързването им във фб а тя си пише публикации на стената от сорта "Има ли един свестен boyfriend" и т.н.Той днес и писа защо не тръгне с едно момче което има чувства към него но тя не иска при положение че го обича.Та въпроса ми е има ли смисъл да се бори за него ако са скъсали или да се откаже.И ако трябва да се бори по какъв начин?Моля без обиди и нападки!
ForsakenFreak
07-03-2012, 15:08
Ако любовта е силна, ако има надежда и тя да е в него, си струва да се бориш за нея. Но ако наистина е несподелена, по-добре не.
black pearl
07-03-2012, 15:15
А как да разбере дали е споделена ?..Малко тъп въпрос ама...
Здравей, Погледни моята тема. И аз се чувствам, както се чувства твоята приятелка :))
П.С - По темата, Не спирам да се боря за нея"колкото и да не ме вижда,че го оправя" Но това не е от голямо значение. Ако искаш нещо истински и се бориш за него. Все някой ден ще го имаш :))))
black pearl
07-03-2012, 15:26
И твоята история не е много весела ;xx Но един от проблемите е че тяхната връзка беше съсипана от друг.Тя страшно много иска да си го върне и прави всичко по силите си но той не го забелязва..не разбера от намеци.
Нужно е само едно изречение, разбирам те напълно ! Имал съм една такава връзка като твоето приятелче... И какво стана??? Намерих го кой е тоя, събрах 2 човека и стана тупаница хихи ;д.... Като цяло кажи и на твоята приятелка, както са казали хората "Надеждата, идва последна" Щом са били, заедно значи има малък плам между тях(така да го нарека) За което.. Колегата каза по горе ако любовта е силна винаги има 2 шанс. Не знам как стоят нещата между тях, отношения и тн.. Нека да излезнат
било то на кафе ресторант, да си разснят собствените си отношенията. (При мен е много по различно, дори и това немога да направя!) :))))))))))))))))))
kolegata88
07-03-2012, 15:38
Порастнете
Голям ти е корема.. : ))) , момичето се опитва да помогне на нейната приятелка. Ние сме се разпамили :|
tattoobitch19
07-03-2012, 16:09
тва пък с фейсбук е най-голямата простотия! като почнат мазните заядливи статуси...
кажи им да поговорят лице в лице!
...и да, ако наистина толкова го обича, би трябвало да е готова на всичко за него, дори и да се бори със зъби и нокти..но тя да си реши по какъв начин, на мен не ми идват идеи! :)
black pearl
07-03-2012, 16:25
Мхм..благодаря на хората които се опитват да помогнат.А до kolegata88 мисля че не порастването тук е проблемът.То това за излизането го има отдавна в предвид но то не се знае дали в действително са скъсали с това момиче. А ако не са приятелката ми не иска да излезе като някоя интригантка ако се опита да си го върне докато все още ходят.Въпреки че заради нея се разделиха... ;xx
SmilezZz
07-03-2012, 17:30
Обясни на приятелката си, че няма смисъл да си го връща. Той е нямал никакви симпатии и чувства към нея, та щом толкова лесно се е вързал на този и тръгнал с друга. Тя, ако има капка достойнство и самоуважение, да не се занимава с него. Има и други момчета на света.
blaaablaaablaaa
07-03-2012, 17:42
Пораснете се пише без "т". Пораствам се пише с "т". Има в, има и т. Просто много хора го бъркат, така може някой заблуден случайно да види в темата как се пише.
Според мен може да опита да си го върне, ако човек наистина не мже без някого, той прави всичко, за да постигне целта си. Но ако не иска да стане "интригантка", първо да поразпита общи познати дали наистина са скъсали. Ако не са, просто да не се занимава. Освен ако не е някоя мазохистка, която да не спира да се интересува от определено момче, колкото и по-наранена да става с времето (има го и този тип хора).