View Full Version : Работа
Здравейте на всички! Значи проблемът е там че спешно ми трябва работа за лятото. На 16 години съм! МОЛЯ ВИ АКО НЯМКОЙ ЗНАЕ КЪДЕ МОГАТ ДА МЕ ВЗЕМАТ да ми пише или да даде нещо подходящо. Търсих в джобс.бг, намерих някой неща, но искат 18 за почти всички. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ!
SmilezZz
07-03-2012, 18:15
Аз съм в същото положение.
Трудно ще си намериш някаква работа, освен ако нямаш връзки.
В краен случай обмислям да стана дистрибутор на някоя козметична фирма.
windowlicker
07-03-2012, 18:21
Докато се чудите ще свърши лятото. Аз едно време просто влизах по магазините и ресторантите и така ме взимаха. Така не става ли вече?
SisiStrange
07-03-2012, 18:47
Докато се чудите ще свърши лятото. Аз едно време просто влизах по магазините и ресторантите и така ме взимаха. Така не става ли вече?
Точно така става. :) Така съм намирала много неща.
devil4e_kiss4e
07-04-2012, 17:43
и аз искам да работя през лятото, но живея в малко градче и нямам избор, то за възрастните няма работа, а за нас ли. Мислих варианта да се пробвам в jobs.bg на морето нещо, но няма с кого да отида и май няма да се работи и това лято. Иначе, ако има как да се уредите сезонно на морето е супер оферта. Успех
раздавайте флаери, тая длъжност е правена точно за непълнолетни :Д
prosto_chovek
07-05-2012, 08:31
ако имаш село, точно лятото набират разни лапетии за на полето, ама е тежка работа. Поне на моето го има. В град - сервитьор, но там главно връзки се искат, макар че на някои места може да минеш и без, раздавач на листчета и така :)