Ares
07-05-2012, 05:17
Досега не съм се влюбвал и никое момиче не беше успявало да ми грабне вниманието за по-дълго време. Може би се досещате, че историята ми започва с "докато не срещнах Нея..." . Банално, но факт ! Това момиче се оказа моя "сродна душа", каквато досега не бях срещал. Принципно се познаваме от доста отдавна, но преди няколко месеца си станахме по-близки приятели. Започнаха чатове, разговори на най-разнообразна тематика, излизания насам-натам, и всичко беше страхотно, наистина се наслаждавах на компанията й. Бяхме само приятели- тя не даваше никакви знаци да ме възприема като нещо повече, а и на този етап това ми бе достатъчно, не исках да насилвам нещата. Добре, но в един момент въпросното момиче, умишлено или не, започна да ме пренебрегва. Става на въпрос за няколко наши уговорки (някои от които по нейна инициатива), които тя пренебрегна с лека ръка, без да дава вид, че й пука особено. При това аз се почувствах предаден, тъй като винаги съм се старал да бъда максимално коректен с нея и се надявах да го оцени. Мислех, че ме уважава, но това, което демонстрира, бе точно обратното. Все пак има вероятност да се впрягам прекалено много (не е типично за мен) и затова реших да спра да я търся известно време, с надеждата тя да ме потърси. Е, някъде от около седмица не сме контактували и се чудя дали не е време да я потърся... Не знам какво е да обичаш, но това, което изпитвам към нея е най-малкото силно влечение. Почти непрестанно мисля за нея, надявайки се да ми звънне/пише. При всички случаи ми е "врътнала главата", дет се вика :D . Мога и ми се ще да продължа приятелските отношения с нея, но се чудя до къде ще доведе това, дали накрая няма да съм още по-разочарован... Да изчакам ли още, или да я потърся ? Извинявам се ако проблемът ми ви се струва банален и ви занимавам с глупости, просто досега не съм попадал в подобна ситуация и съм леко объркан. Благодаря предварително !!!