View Full Version : Не ми се живее..
Здравейте, не знам дали темата е за този раздел, но не знаех къде да я пусна .. така че ако не е за тук просто я преместете.. та исках да кажа,че не ми се живее.. на 19 съм някак си нямам някаква амбиция, не знам дали не ми се живее, защото нямам много пари или защото не съм влюбен в някое момиче (преди бях но но нещо не се получи) ,но просто нямам някакво желание .. понякога се замислям ако си пръсна мозъка или нещо от тоя сорт дали ще ми е по добре.. смисъл няма да се налага да работиш, да се изнервяш,да си прецакан за нещо.. просто няма да правиш нищо.(случвало ли се е на някой да му минават тези мисли през главата или просто не съм наред)
dimitar_ak
07-05-2012, 13:08
Сърбят ме пръстите да те нахраня, но ще се държа прилично. Просто се стегни.
betty-dimitrova
07-05-2012, 13:14
В застой си. Просто имай търпение и след време ще видиш,че 'съдбата' или там каквото е ще ти поднесе поне малко по-интересен живот така да се каже.. Впрочем ти приятели нямаш ли? Надявам се да имаш и да те вразумят, ако не поне сам да се стегнеш... А и между другото като казах да чакаш ;съдбата' нямах предвид да стоиш на дивана пред телевизора по цял ден.. Излизай, разхождай се.. дори и сам да си няма ли да е отпускащо да се разходиш някоя вечер когато е хладно.. едно излизане може да промени живота ти..
NambyPamby
07-05-2012, 13:33
Сърбят ме пръстите да те нахраня, но ще се държа прилично.
Аз пък няма. ;п
Такива като теб вечно се изкарват мъченици и все някой друг им е виновен. Вариантът за "пръсване на мозъка" при теб няма да проработи и ще ти кажа защо - нямаш топки, за да го направиш. Във форума с тази тема(както навярно и в живота си извън него) просиш внимание по отчаян начин и си търсиш съчувствие и утеха от някой друг инфантил, който да ти каже, че не си сам, всеки минава през подобни периоди и прочее. Истината е, че да, хората минават пред подобни периоди. В такива моменти обаче важното е да вкараш обратна психология, сиреч, колкото повече те мързи и нещо не ти се прави, толко' повече да си ангажиран и да си отвличаш ума с разни неща.
В момента от теб лъха на отчаяние, депресия и лузърщина като цяло. Първо си промени мирогледа, което ти е най-голям и основен проблем, после оправяй другите неща.
При теб е "хем сърби, хем боли" - нямал пари, ама не му се и работело. Извинявай, ама си мъж на 19 години, голям човек си вече и е време да се вземеш в ръце, вместо да се държиш като петгодишно, на което не му изнася. Вземи си живота в ръце, намери си работа, намери си втора, като не ти стигат доходите, намери си приятели, излизай, завързвай социални контакти. Ако сам не си помогнеш и не се мотивираш малко, няма кой друг.
Imperial
07-05-2012, 17:16
Извинявай, ама си мъж на 19 години, голям човек си вече и е време да се вземеш в ръце, вместо да се държиш като петгодишно, на което не му изнася. Вземи си живота в ръце, намери си работа, намери си втора, като не ти стигат доходите.
Трудна работа. Младежката безработица е над 20% и отсега му казвам, че няма да си намери работа колкото и да търси.
ShtrudeL
07-05-2012, 17:19
Не уважавам хора като теб.
Furious?
07-05-2012, 17:24
ти си този, който определя какъв ще бъде животът ти!
SmilezZz
07-05-2012, 17:32
Стегни се.
Нямаш право да се оплакваш от липса на амбиция, когато сам не си поставил някаква цел, която да следваш и която да те държи силен. Въпреки, че причините, поради които се оплакваш, че не ти се живее са напълно тъпи и напълно възможно да се разрешат. В днешно време много хора нямат достатъчно пари, а някои нямат и достатъчното, което ние имаме, за да се изхранват. Осъзнай се. Липсата на момиче , също! Няма как да намериш половинката си, оплаквайки се във форум от липса на такава. Това с нищо не ти помага. Любовта няма да почуква на вратата ти, за да ти каже: "Ето ме, дойдох". Трябва да я заслужиш. Вярно е, че хубавите неща стават тогава, когато най - малко се очакват, но няма да стане, когато си седиш у вас и се самосъжаляваш.
ledenakrasota
07-05-2012, 17:38
Бий си два шамара и вземи живота си в свой ръце. Не изпадай в ролята на жертва. Ако не си помогнеш сам, кой ще ти помогне?
Teenhelp1
07-05-2012, 19:09
Намери цел в живота си и направи всичко за да я постигнеш. :)
Tyler The Creator
07-05-2012, 19:23
Еми самоубий се, ние как да ти помогнем...
mr_nikolov
07-05-2012, 19:30
Брат на теб хората никога ли не са ти казвали: "ти не можеш", "няма да го направиш", "от теб нищо няма да стане" и т.н. ?! Винаги ще има моменти в който се ще чудиш има ли смисъл да продължиш, именно тези хора са ми стимула на мен. Живея освен заради семейството и приятелите си и заради всички тези боклуци които са ми казали някога че от мен човек няма да стане. Така че намираш цел "and keep walking". Другия вариант патрона, въжето, ножа, отровата или каквото избереш и тва е.
HollyGolightly
07-05-2012, 21:27
Мързел се вика на такива, нямало нужда да работи и нямало да има кой да го прецака ако се гръмнел. Именно понеже по цял ден седиш и няма какво да правиш, за това ти идват такива мисли на ум. Ако пък не можеш да си намериш работа, поне ходи, или бягай,или карай колело, или каквото и да е , ама от седене пред компютъра и писанен на тъпи теми, нито повече пари ще имаш, нито ще си хванеш приятелка.
В главата ми винаги присъства въпроса "има ли смисъл да продължаваш да си жив" "трябва ли да се живее на всяка цена?"
По нагоре някой беше казал "Да работи на 2 места да създава контакти и да си намери приятелка" OMG ти осъзнаваш ли че ако работи на 2 места всяка вечер когато се прибира ще се изправя пред дилемата "да ям и да си взема душ или направо да си лягам" Много тъпи са ви изказванията.
Аз съм на мнение че инстинктът за живот е по-силен от неговия смисъл!!!
SisiStrange
07-06-2012, 04:10
В главата ми винаги присъства въпроса "има ли смисъл да продължаваш да си жив" "трябва ли да се живее на всяка цена?"
По нагоре някой беше казал "Да работи на 2 места да създава контакти и да си намери приятелка" OMG ти осъзнаваш ли че ако работи на 2 места всяка вечер когато се прибира ще се изправя пред дилемата "да ям и да си взема душ или направо да си лягам" Много тъпи са ви изказванията.
Аз съм на мнение че инстинктът за живот е по-силен от неговия смисъл!!!
И едно работно място му стига, за да си стъпи на краката. И айде, айде, нямало да има сили за нищо друг път. Приятеля ми е 8 часа на ден на работа и всяка вечер излизаме. Аз самата съм на работа и на университет едновременно, и пак си имам време за всичко. На 19 е, за бога. Би следвало сега да е жизнен и да комбинира от всичко. Хората се преуморяват от работа след 40-50, че и това не е съвсем вярно.
Просто в нашата страна отдавна децата не се възпитават на труд и амбиции. Жалко е.
Silent94
07-06-2012, 07:05
То така и баба знае дет се вика,я се стегни,извади си главата от задника и си намери работа(занимание)мързел такъв.Най-лесно е да умреш, живота е труден тва е положението щеш нещеш преживей го
rockandroll
07-07-2012, 01:20
недей да живееш тогава.
Ако я имаше още казармата, как хубаво щяха да те оправят там...
На 19 години не му се живеело. Ти ако искаш всичко на поднос да ти се носи, ще е добре а?
Я вземи се стегни.
SuperBadSuperFresh
07-07-2012, 12:04
Наред си.Ще мине.
Живота е хубав понякога.По-често е скапан де,ама хубавите моменти си струват.