View Full Version : Как да получа оргазъм
Така почнах да правя секс с надеждата че ще получа оргазъм преди съм мастурбирала и съм получавала клиторен орзагъм но вече каквото и да правя не се получа защо ? От една две години някъде каквото и да правя не се получава ?
Незнам какво да ти кажа.Правила си секс с големи "ебачи" явно.
iakatamacka
07-06-2012, 10:11
Има различни упражнения които можеш да правиш. Не е само в "ебача" и от теб си зависи как се контролираш долу. тук бях чела подобни статии за оргазмите - прочети ги. Също така опитай разни секс играчки - могат да ти свършат работа - на опаковки им е описано къде и какво се прави с тях. Не се бъзикам, много помагат.
SmilezZz
07-06-2012, 11:29
Това си зависи и от двамата. Той явно не е успял да намери слабото ти място , а ти не си успяла да се контролираш, както трябва. А пробвала ли си да си отгоре? Принципно тази поза върши работа за женския оргазъм главно. ;d
Цаката е да си напълно отпусната.
marin4itu
07-07-2012, 12:11
Като правиш секс недей да мислиш как искаш да получиш оргазъм. Просто се отпусни, кефи си се там, то само ще си дойде.
Отпусни се. Не знам как има толкова момичета, които не могат да свършват...
LightningMcQueen
07-07-2012, 13:35
Аве не е лошо да пишете на колко сте като ги пускате тези теми, че правилата в частни случаи не важат. Къв клиторен оргазъм на 12 като клитор още нямат...
lamer4e7o
07-07-2012, 13:36
Хах, много правилно. :)