PDA

View Full Version : ПОМОЩ ВЛЮБИХ СЕ В НАЙ-ДОБРАТА СИ ФР !!!!



TheHedge
07-06-2012, 20:40
Така значи със това момиче сме в един клас от 3 години ..... още щом се запознахме много си допаднахме и си станахме мн добри фр ...... с течение на времето започнах да се влюбвам в нея и стигнах до този етап че дори не мога да спя, яда или да мисля за друго (знам че ще кажете това е банално и тк. нт. но моля ви разберете ме имам чувството че ако не я виждам всеки ден ще умра ..... знам че всеки се е влюбвал зверски и ме разбирате) .... с нея винаги сме си помагали и сме били заедно във всичко, пазели сме гърбовете и си споделяме, винаги съм я размивал а тя беше до мен в най-трудните мигове от живота ми...... излизали сме само двамата стотици пъти и е имало целувки и прегръдки но не и нещо сериозно ..... от това което съм чел знам че такива отношения много трудно се превръщат във връзка затова ПЛС ПОМОЩ

Luidgie
07-06-2012, 20:54
Това е банално, "размий" я тотално следващият път и мое да ти се получи.

sexy_for_you
07-06-2012, 21:11
Понякога такива приятелства прерастват в красива любов, друг път не. Зависи. Тя споделяла ли ти е нещо за чувствата си в такъв аспект? Има ли чувства към друго момче? Моят съвет е да поговорите, но да не бъдеш директен, поне в началото. Да опипаш почвата, както се казва. После може да намекнеш. Ако видиш, че се чувства объркана и се притесни, по-добре е да оставиш нещата тала, ако не искаш да си загубите приятелството, макар че в такива случаи чистото и непорочно приятелство трудно би могло да се запази и нищо няма да бъде същото. Дано при теб нещата се развият положително.Желая ти успех! :)

IWannaBeSedated
07-06-2012, 21:24
Голяма е вероятността да си във friendzone. Трябва да прецениш дали би рискувал приятелството ви да прерасне в нещо повече.