View Full Version : Приемливо ли е да поканим момче да излезем?
nickelbackk
07-07-2012, 08:50
Здравейте всички! Отскоро аз харесвам едно момче, но си го харесах така - по симпатия - с други думи от разстояние. Ние не се познавахме, но сме се виждали много пъти. После се запознахме и аз страшно се изложих при запознанството, защото се стъписах. По - късно започнахме да си пишем и така като си пишем аз забравям съвсем за физическото влечение, страшно ми се харесва да си пиша с него, страхотно забавен е и много го харесах като приятел. Когато се видим (а то не е много често) той ме поздравява, а аз му се усмихвам - ех, какво да се прави стеснителна съм.! :-) Не знам той какво има към мен и дали изобщо има нещо, но поне за себе си знам, че много ми допадна като човек и затова ми се ще да излезем, за до го опозная по-добре. Мои приятелки ме съветват да го поканя, но на мен ми пречат предразсъдъци от рода на това какво ще помисли и отговори той и дали е приемливо момиче да покани момче да излязат. Не знам дали той някога би ме поканил, но въпросът ми е дали аз би било добре да предприема подобна крачка с цел да се опозная с него по- добре, тъй като много го харесах като приятел!
ShyGuyTalking
07-07-2012, 08:55
Аз съм момче, и да ти кажа честно, не бих се притеснил от това, момиче да ме покани да излезем. Действай смело, няма от какво да се притесняваш :)
nickelbackk
07-07-2012, 09:16
Благодаря! Но аз имам и друга цел - един път завинаги да му дам да разбере, че мога да разговарям с него спокойно, без да пребледнявам или нищо подобно. А и той си пада малко клюкарка..но иначе е много добър! :)
Teenhelp1
07-07-2012, 10:59
Благодаря! Но аз имам и друга цел - един път завинаги да му дам да разбере, че мога да разговарям с него спокойно, без да пребледнявам или нищо подобно. А и той си пада малко клюкарка..но иначе е много добър! :)
''А и той си пада малко клюкарка'' OMG това ме попиля от смях. :D :D
Еми...Разбира се,че е добре да го направиш няма нищо лошо. :)
nickelbackk
07-07-2012, 15:24
Ами пада си клюкарка - имам предвид, че обича да се хвали, да споделя много - с такова впечатление останах и като нищо ще разказва после дълго насам - натам, но пак казвам - добър е, поне според мен! :)
SmilezZz
07-07-2012, 15:53
По - скоро е клюкар, ама нищо.
Та, иначе - действай. Няма нищо странно, смешно и т.н. в това момиче да кани момче на среща. Действай смело.
Недей,ние момчетата ядем на първа среща.
ivcheto0o
07-07-2012, 17:22
Няма нищо лошо да го поканиш да излезете,в крайна сметка ще си излезете по приятелски,няма смисъл да го мислиш чак толкова :)
blaaablaaablaaa
07-07-2012, 19:24
Покани го, действай! Дръж се естествено, като с някоя приятелка, и ще си докажеш, че можеш да разговаряш с него, без да се стъписваш.
nickelbackk
07-08-2012, 06:54
Ами какво да ви кажа - аз намерих много добродетели у него и когато си пишем и той ми обръща внимание, на улицата като ми каза "здрасти" и аз седях и го гледах тъпо и се хилех се почувствах много неловко. По скайпа си пишем така, сякаш се познаваме от дълго време, като приятели, но като го видя нещо ми става, като че зациклям. От всичко най - много ми се иска да си разговаряме поне веднъж, така че да не се притеснявам. В повечето случаи притеснението ми идва от странични лица, но ако съм само с него мисля че няма да е така. Аз харесвам всичко у него - От разстоянието, което има между зъбите и щръкналите уши до чертите на характера. Мои приятелки ми казват, че съм била луда да го харесвам и какво съм му намирала, но честно казано за мен той е съвсем нормален, хубав човек, а и да е такъв какъвто ми го описват според техните виждания, мен не ме интересува аз просто не искам да се влияя от чуждо мнение. ЕДИНСТВЕНОТО което ми спира да го поканя е реакцията му, защото си мисля че не ме харесва, а нямам представа дали е така. Между другото след по - малко от седмица имам рожден ден и се чудя дали да не го поканя точно тогава, за до го черпя. :) :) ;)
Teenhelp1
07-08-2012, 07:20
Ако не опиташ никога няма да разбереш.Покани го. :)
Ако го поканиш с цел да се опознаете и да го friendzone6 не е много на добре, защото ако той те хареса и иска да сте нещо повече ще му е шибано после ..
Ако е нормално момче, даже ще се зарадва, че го каниш. От много момчета съм чула, че е в плюс на момичето, ако то направи първата крачка.
Аз никога не съм се чудила дали е правилно или не, нито пък съм се притеснявала каква ще е отсрещната реакция. Сегашният ми приятел го поканих аз първа, което в последствие разбрах, че е било доста правилна постъпка. :D
Сегашната афера започна по подобен начин.
Ако го поканиш ти, ще изпъкнеш леко и ще го заинтригуваш.
nickelbackk
07-08-2012, 13:31
Странното е, че аз не искам непременно до се случва нещо между нас. По - скоро толкова ми допада, че ако ни си пиша и ден с него, сякаш не мога да дишам, искам да усещам присъствието му и като приятел, но се страхувам, че ако го поканя нещата ще се провалят - някак не искам до го стряскам, а намеренията ми са съвсем чисти и безобидни ..а и в интерес на истината и той е срамежлив.. :)
Amore-Mio*
07-09-2012, 18:42
Да! Приемливо е и съвсем нормално.