View Full Version : Какво прави един 20 годишен младеж???
NIKZnikz
07-08-2012, 08:41
Винаги Съм се чудел какво прави един 20-23 годишен младеж,дори и момиче..?? питам защото
аз съм на 23 и само работя и си идвам в къщи...:( вие какво правите,от време на време излизам с приятели ,хода на фитнес...но нямам приятелка ,обикновено само с нея излизах и се виждах но се разделихме...кажете какво правите ,особено тези които нямат никой до себеси :( ??
Ами аз съм на 27 и от няколко дни също вече съм официално сам (а преди това имаше 2 месеца пауза) и общо взето е същото като при теб, с икзлючение на фитнеса и излизането с приятели. Работа - вкъщи - анти-депресанти - работа - вкъщи - анти-депресанти и така. Не искам да звуча песимистично или да те отчайвам, но след 23 обикновено свестните момичета вече са заети и от свободните, които остават, 95% са тиняк (не казвам, че няма и там свестни, но шанса да попаднеш на такова е все едно да спечелиш 6ца от 6/49). Най-добре излизай с приятели докато още не са се изпоизженили и се забавлявайте.
Един такъв младеж обикновено бачка, паралелно с което пие/пуши/друса по даскотеки и там намира нещо за ебане. Фитнеса се опитай да не го заебеш никога.
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.
loveca777
07-08-2012, 11:27
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.ооо
:D :D
Teenhelp1
07-08-2012, 15:28
Педофилства.
Glamour92
07-08-2012, 15:55
Аз лично,на 19,в последно време(да се разбира-2-3 месеца) тренирам(напоследък силово),философствам с разни познайници,чета доста,чат-пат излизам ,за да поосъмна навън,отвреме-навреме имитирам някаква работна дейност и най-вече чакам октомври,за да се започва със студентството...
В тоя ред на мисли-не си ли мислил за висше образование?
бай дъ вей,призовавам младежа с антидепресантите да престане с опитите си за разсъждение върху живота и естеството на женската природа,щото не му се получава,ама никак...
ХилиядО пъти обсъждани неща,да му се невиди и все същата...
22 г, уча, за това си давам живота...излизам с приятели, ходя по разходки, да пазарувам, да си спомням, че обичам света...ходя по планини, по изложби...каквото всички, обвързани или не...
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.
Мога да ти кажа,че точно 20-23 годишният българин почти не ходят на купони?И знаеш ли защо е така?
Липса на ресурси може би :)
Не е толкова розово както си я мислите.Да плащаш ток,вода,храна когато татко и мама ги няма. :)
Аз лично си гоня интересите, които ми запълват времето и не ми остава време да мисля за мъже. В такъв период съм. ((:
предимно бози в тийнпроблем! всичко останало са подробности:Д
//моето се доближава до това на Алис;
NIKZnikz
07-09-2012, 09:41
Ами аз съм на 27 и от няколко дни също вече съм официално сам (а преди това имаше 2 месеца пауза) и общо взето е същото като при теб, с икзлючение на фитнеса и излизането с приятели. Работа - вкъщи - анти-депресанти - работа - вкъщи - анти-депресанти и така. Не искам да звуча песимистично или да те отчайвам, но след 23 обикновено свестните момичета вече са заети и от свободните, които остават, 95% са тиняк (не казвам, че няма и там свестни, но шанса да попаднеш на такова е все едно да спечелиш 6ца от 6/49). Най-добре излизай с приятели докато още не са се изпоизженили и се забавлявайте. То и аз съм на антидепресанти,абе мани нямам думи,ще чакам да дойде някоя ,то се е видяло .да не се отчайшаме приятел...
NIKZnikz
07-09-2012, 09:42
Един такъв младеж обикновено бачка, паралелно с което пие/пуши/друса по даскотеки и там намира нещо за ебане. Фитнеса се опитай да не го заебеш никога.
Ами не мисля,изкарах си карта,и мисля да продължавам напред с спорта...:) прав си!!!
NIKZnikz
07-09-2012, 09:44
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи. Аз няма каде да хода по купони,на 23 съм нямам много приятели,а и мисля че купоните пред фитнеса са загуба на време...
NIKZnikz
07-09-2012, 09:47
Мога да ти кажа,че точно 20-23 годишният българин почти не ходят на купони?И знаеш ли защо е така?
Липса на ресурси може би :)
Не е толкова розово както си я мислите.Да плащаш ток,вода,храна когато татко и мама ги няма. :)
Права си,нямам ресурси . издържам баща ми...нямам време за купони...
NIKZnikz
07-09-2012, 09:49
Аз лично си гоня интересите, които ми запълват времето и не ми остава време да мисля за мъже. В такъв период съм. ((:
Брей,а аз си мислех че за вас Жените най ВаЖното е да има някой до вас,можеби бившата ме накара да мисля така...браво за интересите гони ги :) успех
С'а, бейби, ти е времето да правиш всичко, което ти се прави. На 20 съм и гледам да правя точно това, дори въпреки финансите, които доста често се опитват да ме спъват. Работа като падне, ученето на първо място, във всичкото останало време приятели, запои, поддръжка/тунинг, по мъничко сън, за покриване на физиологичния минимум абе... всичко, което ти се вписва в определението за живот... е, с'а му е времето. Никога след т'ва няма да имаш дори и толкова спокойствие, колкото имаш в момента
Нишо съществено не правят повечето на тия години, щото са загубеняци.
Аз гледам да правя колкото се може повече неща, обичам да карам кола и за това всеки ден ходя някъде, обиколих доста места в бг, бях пуснал преди месец и нещо тема къде да отида и от тогава не съм се спирал, навъртях сигурно 7-8 хиляди км, проблема е че всички са на работа, само аз не работя работа, която да се изисква да съм някъде постоянно.
Ама сега като няма с кой август тръгвам на изток, вече съм си купил билет до москва :D
Учи, от време на време някой запой и тва е. И лятото ако не си намери работа скука, та скука.
Кво мислиш че е, мамините синчета и на 40 години ша си мамини синчета, за тях може живота да е вечен купон, но нали знаеш, че няма нищо вечно на тоя свят.
PyCoKoCkA93
07-09-2012, 11:23
На 19 съм и сега мързелувам и си гледам живота и любовта...НО ЗАСЛУЖЕНО!!!Защото преди това си съдрах д*пето,за да си взема матурите и държавните изпити с 6-ци,а за кандидатстудентските изпити да не говорим...И сега гледам филми,разхождам се,пиша в някой и друг форум,ще ходя на почивка с приятеля си,на когото сега отдавам заслуженото внимание,карам си колата с баща ми,докато свикна сама и чакам с удоволствие започването на студентството :) В общи линии сега си наваксвам за "изгубеното" време за учене в 12-ти клас... :D
ПС:А,забравих да кажа,че и работа усилено си търся за през лятото,ама без особен успех :D
Какви антидепресанти, бре? Вие луди ли сте?
На 23 взимате антидепресанти, на 33 ще развиете шизофрения. Я да се успокоите.
Казах :D
Искаш да кажеш прав съм :) не съм дама съжалявам,че ти разбих мечтите хяхя
Furious?
07-09-2012, 11:39
бичя си айляка - излизам с приятели , ходя по курви , преструвам се , че уча , ходя на фитнес ,цъкам игри в нас , мажа на футбол
NIKZnikz
07-09-2012, 12:13
Искаш да кажеш прав съм :) не съм дама съжалявам,че ти разбих мечтите хяхя
izvinqvai brat :D
jeni4kata
07-09-2012, 15:06
Общо взето голяма тъпня.Стоя си в къщи особено ся като е толпо, към 9 може да излезна ако някой се обади и тва е .......
То и аз съм на антидепресанти,абе мани нямам думи,ще чакам да дойде някоя ,то се е видяло .да не се отчайшаме приятел...
Ами опитваме се. Поне за сега хапчетата помагат. Надявам се поне ти да не си като мен 2,12м и да изглеждаш с 10 години по-възрастен, че тогава още по-зле :(
Авторе ако ти се занимава с бизнес пиши на скайп co.heaven
Amore-Mio*
07-09-2012, 16:57
Предполагаха се, че ходят на работа, през свободното си време излизат с приятели или се занимават с някое хоби/спорт. Съвсем обикновени неща.
Това, че си 20-годишен, не означава, че си на 90, че да не можеш нищо да правиш.
NIKZnikz
07-09-2012, 17:29
Общо взето голяма тъпня.Стоя си в къщи особено ся като е толпо, към 9 може да излезна ако някой се обади и тва е .......
същото :Д