PDA

View Full Version : Какво прави един 20 годишен младеж???

NIKZnikz
07-08-2012, 08:41
Винаги Съм се чудел какво прави един 20-23 годишен младеж,дори и момиче..?? питам защото

аз съм на 23 и само работя и си идвам в къщи...:( вие какво правите,от време на време излизам с приятели ,хода на фитнес...но нямам приятелка ,обикновено само с нея излизах и се виждах но се разделихме...кажете какво правите ,особено тези които нямат никой до себеси :( ??

Proxima
07-08-2012, 09:35
Ами аз съм на 27 и от няколко дни също вече съм официално сам (а преди това имаше 2 месеца пауза) и общо взето е същото като при теб, с икзлючение на фитнеса и излизането с приятели. Работа - вкъщи - анти-депресанти - работа - вкъщи - анти-депресанти и така. Не искам да звуча песимистично или да те отчайвам, но след 23 обикновено свестните момичета вече са заети и от свободните, които остават, 95% са тиняк (не казвам, че няма и там свестни, но шанса да попаднеш на такова е все едно да спечелиш 6ца от 6/49). Най-добре излизай с приятели докато още не са се изпоизженили и се забавлявайте.

Ukhtar
07-08-2012, 10:43
Един такъв младеж обикновено бачка, паралелно с което пие/пуши/друса по даскотеки и там намира нещо за ебане. Фитнеса се опитай да не го заебеш никога.

Hayashi
07-08-2012, 10:59
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.

loveca777
07-08-2012, 11:27
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.ооо

:D :D

Teenhelp1
07-08-2012, 15:28
Педофилства.

Glamour92
07-08-2012, 15:55
Аз лично,на 19,в последно време(да се разбира-2-3 месеца) тренирам(напоследък силово),философствам с разни познайници,чета доста,чат-пат излизам ,за да поосъмна навън,отвреме-навреме имитирам някаква работна дейност и най-вече чакам октомври,за да се започва със студентството...
В тоя ред на мисли-не си ли мислил за висше образование?

бай дъ вей,призовавам младежа с антидепресантите да престане с опитите си за разсъждение върху живота и естеството на женската природа,щото не му се получава,ама никак...
ХилиядО пъти обсъждани неща,да му се невиди и все същата...

AliceSw
07-08-2012, 23:29
22 г, уча, за това си давам живота...излизам с приятели, ходя по разходки, да пазарувам, да си спомням, че обичам света...ходя по планини, по изложби...каквото всички, обвързани или не...

AnzaRe
07-09-2012, 07:06
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи.
Мога да ти кажа,че точно 20-23 годишният българин почти не ходят на купони?И знаеш ли защо е така?
Липса на ресурси може би :)
Не е толкова розово както си я мислите.Да плащаш ток,вода,храна когато татко и мама ги няма. :)

Hilary_
07-09-2012, 08:15
Аз лично си гоня интересите, които ми запълват времето и не ми остава време да мисля за мъже. В такъв период съм. ((:

Blab
07-09-2012, 09:04
предимно бози в тийнпроблем! всичко останало са подробности:Д

//моето се доближава до това на Алис;

NIKZnikz
07-09-2012, 09:41
Ами аз съм на 27 и от няколко дни също вече съм официално сам (а преди това имаше 2 месеца пауза) и общо взето е същото като при теб, с икзлючение на фитнеса и излизането с приятели. Работа - вкъщи - анти-депресанти - работа - вкъщи - анти-депресанти и така. Не искам да звуча песимистично или да те отчайвам, но след 23 обикновено свестните момичета вече са заети и от свободните, които остават, 95% са тиняк (не казвам, че няма и там свестни, но шанса да попаднеш на такова е все едно да спечелиш 6ца от 6/49). Най-добре излизай с приятели докато още не са се изпоизженили и се забавлявайте. То и аз съм на антидепресанти,абе мани нямам думи,ще чакам да дойде някоя ,то се е видяло .да не се отчайшаме приятел...

NIKZnikz
07-09-2012, 09:42
Един такъв младеж обикновено бачка, паралелно с което пие/пуши/друса по даскотеки и там намира нещо за ебане. Фитнеса се опитай да не го заебеш никога.

Ами не мисля,изкарах си карта,и мисля да продължавам напред с спорта...:) прав си!!!

NIKZnikz
07-09-2012, 09:44
Ходят на работа, учат, ходят по купони... Такива работи. Аз няма каде да хода по купони,на 23 съм нямам много приятели,а и мисля че купоните пред фитнеса са загуба на време...

NIKZnikz
07-09-2012, 09:47
Мога да ти кажа,че точно 20-23 годишният българин почти не ходят на купони?И знаеш ли защо е така?
Липса на ресурси може би :)
Не е толкова розово както си я мислите.Да плащаш ток,вода,храна когато татко и мама ги няма. :)
Права си,нямам ресурси . издържам баща ми...нямам време за купони...

NIKZnikz
07-09-2012, 09:49
Аз лично си гоня интересите, които ми запълват времето и не ми остава време да мисля за мъже. В такъв период съм. ((:

Брей,а аз си мислех че за вас Жените най ВаЖното е да има някой до вас,можеби бившата ме накара да мисля така...браво за интересите гони ги :) успех

babity
07-09-2012, 09:51
С'а, бейби, ти е времето да правиш всичко, което ти се прави. На 20 съм и гледам да правя точно това, дори въпреки финансите, които доста често се опитват да ме спъват. Работа като падне, ученето на първо място, във всичкото останало време приятели, запои, поддръжка/тунинг, по мъничко сън, за покриване на физиологичния минимум абе... всичко, което ти се вписва в определението за живот... е, с'а му е времето. Никога след т'ва няма да имаш дори и толкова спокойствие, колкото имаш в момента

assd
07-09-2012, 09:53
Нишо съществено не правят повечето на тия години, щото са загубеняци.
Аз гледам да правя колкото се може повече неща, обичам да карам кола и за това всеки ден ходя някъде, обиколих доста места в бг, бях пуснал преди месец и нещо тема къде да отида и от тогава не съм се спирал, навъртях сигурно 7-8 хиляди км, проблема е че всички са на работа, само аз не работя работа, която да се изисква да съм някъде постоянно.
Ама сега като няма с кой август тръгвам на изток, вече съм си купил билет до москва :D

az_ti
07-09-2012, 10:09
Учи, от време на време някой запой и тва е. И лятото ако не си намери работа скука, та скука.

Кво мислиш че е, мамините синчета и на 40 години ша си мамини синчета, за тях може живота да е вечен купон, но нали знаеш, че няма нищо вечно на тоя свят.

PyCoKoCkA93
07-09-2012, 11:23
На 19 съм и сега мързелувам и си гледам живота и любовта...НО ЗАСЛУЖЕНО!!!Защото преди това си съдрах д*пето,за да си взема матурите и държавните изпити с 6-ци,а за кандидатстудентските изпити да не говорим...И сега гледам филми,разхождам се,пиша в някой и друг форум,ще ходя на почивка с приятеля си,на когото сега отдавам заслуженото внимание,карам си колата с баща ми,докато свикна сама и чакам с удоволствие започването на студентството :) В общи линии сега си наваксвам за "изгубеното" време за учене в 12-ти клас... :D

ПС:А,забравих да кажа,че и работа усилено си търся за през лятото,ама без особен успех :D

LadyDi
07-09-2012, 11:35
Какви антидепресанти, бре? Вие луди ли сте?
На 23 взимате антидепресанти, на 33 ще развиете шизофрения. Я да се успокоите.
Казах :D

AnzaRe
07-09-2012, 11:35
Искаш да кажеш прав съм :) не съм дама съжалявам,че ти разбих мечтите хяхя

Furious?
07-09-2012, 11:39
бичя си айляка - излизам с приятели , ходя по курви , преструвам се , че уча , ходя на фитнес ,цъкам игри в нас , мажа на футбол

NIKZnikz
07-09-2012, 12:13
Искаш да кажеш прав съм :) не съм дама съжалявам,че ти разбих мечтите хяхя

izvinqvai brat :D

jeni4kata
07-09-2012, 15:06
Общо взето голяма тъпня.Стоя си в къщи особено ся като е толпо, към 9 може да излезна ако някой се обади и тва е .......

Proxima
07-09-2012, 16:28
То и аз съм на антидепресанти,абе мани нямам думи,ще чакам да дойде някоя ,то се е видяло .да не се отчайшаме приятел...
Ами опитваме се. Поне за сега хапчетата помагат. Надявам се поне ти да не си като мен 2,12м и да изглеждаш с 10 години по-възрастен, че тогава още по-зле :(

AnzaRe
07-09-2012, 16:49
Авторе ако ти се занимава с бизнес пиши на скайп co.heaven

Amore-Mio*
07-09-2012, 16:57
Предполагаха се, че ходят на работа, през свободното си време излизат с приятели или се занимават с някое хоби/спорт. Съвсем обикновени неща.
Това, че си 20-годишен, не означава, че си на 90, че да не можеш нищо да правиш.

NIKZnikz
07-09-2012, 17:29
Общо взето голяма тъпня.Стоя си в къщи особено ся като е толпо, към 9 може да излезна ако някой се обади и тва е .......

същото :Д