PDA

View Full Version : Като,че ли губя желание за живот



gabbriella94
07-09-2012, 20:54
Здравейте,
моята история или по скоро проблем е самотата.Преди време приключих с приятеля си,който беше и първото ми гадже,гадно ми беше,но го преживях.От известно време,обаче чувствам ужасна празнота в себе си,липсва ми момче ... момче,което да ме обича,да ме гушка,да излизаме вечер,да си говорим,просто някой,който да е зад мен и на когото да мога да се опра.Имам приятели и преди те запълваха тази празнота,но вече не,всяка вечер см навън,но се чувствам празна,не виждам никакъв смисъл в нищо.Живея като на чернова,винаги см искала само да бъда обичана,да имам някой и сега,когато отново изпитах самотата отново искам само това.Всяка вечер виждам влюбените двойки,държейки се за ръце,говорейки си,целувайки се,искам и аз,искам да прекарвам вечерите в компанията на НЕГО,да говоря с НЕГО,да се гушна в НЕГО и да забравя за всичко.Най-лошото е,че сега когато смея да кажа см отново влюбена,той е един непознат,с когото само имената си знаем и с когото ако някой не ни събере на едно място нищо няма да излезе,а аз го виждам всяка вечер и се надявам да стане нещо,а най вероятно това са напразни мечти ... Незнам вече какво да правя,дайте някакъв съвет,само без подигравки,достатъчно зле се чувствам ...

fenasf
07-09-2012, 21:01
Намери си момче. Не подбирай много. На всяка цена. Ако не си дебела и грозна, няма да е трудно. И вземи всичко това, което ти липсва.

gabbriella94
07-09-2012, 21:08
ами смея да кажа,че не см нито дебела,нито грозна,просто съм ужасно сама ;[[

Glamour92
07-09-2012, 22:30
Превърнала си идеята да станеш част от двойка в идея фикс и затова не се чувстваш добре.
Докато не отклониш поглед от това,което толкова диво преследваш,няма да се почувстваш по-добре,нито ще постигнеш нещо кой знае какво-като с пеперудите е-докато подскачаш около нея и ръкомахаш,тя няма да кацне и улавянето й ще бъде доста по-трудно,ако не и невъзможно.

А за да не ти бъде самотно,намери си хоби,ако трябва такова,което включва и други хора-тренировки някакви,уроци по рисуване/пеене/фотография-там нищо чудно покрай новите познайници да попаднеш и на нещо неочаквано(ключовия израз...недей да седиш на нокти и да виждаш във всяко момче потенциален принц...просто,отклони поглед и се заинтересувай и от други области от живота)

ForzaFelipe
07-09-2012, 22:56
Толкова ми е познато...като изключим че НЕЯ при мен вече я няма,има само самота...повечето ми приятели имат връзки,тръгна ли да излизам с някой ставам свидетел само на мляскане,"охх колко те обичам" и т.н. ...Тъпо е,постоянно търся любов,или по точно се опитвам,но нямам късмет,не ми е писано явно още.Трябва да преодолееш тази загуба на желание за живот,опитвай се да търсиш позитивизъм и си намери хоби,трудно е,но няма друг начин,като му дойде времето ще намериш някой ;)

GLaDOS
07-10-2012, 00:58
Story of My Life ... Adjust or just collapse .

Sh@d0w
07-10-2012, 03:42
Не си чак толкова самотна, щом те е срам да заговориш момчето, което си си харесала.

От какво те е срам не знам, но това си е твой проблем. Няма нищо срамно.

Amore-Mio*
07-10-2012, 06:28
Бъди силна. Не си чак в такова положение, с който да не можеш да се справиш. Живей си живота сега, защото след време много ще съжаляваш, че не си го правила. Всичко се случва, когато най - малко го очакваш: не търси момче под дърво и камък. Просто се занимавай с някакъв спорт, запознай се с нова хора. Когато му дойде времето: ще се появи и момчето от мечтите ти. Просто повярвай в себе си и не се предавай.

dimitar_ak
07-10-2012, 06:38
Превръщате идеята да сте с гадже в някаква мания и това ви върти в затворен кръг. Живейте активно и се забавлявайте. Половинката няма да дойде при лузър, а при при позитивно настроена и щастлива личност. Затъвайки в такива мисли само отдалечавате момента, в който той/тя ще се появи.

Anonyss
07-10-2012, 09:58
И аз бях сам и се чувствах така, но започнах да ходя насам-натам, намерих си хоби и я срещнах ей така.. Тъкмо бях забравил, че искам любов и тя се появи.. Сега я няма и пак ще направя както преди и сигурно друга ще се появи :D Аххах това малко смешно ми стана, но е факт :)

aks13v
07-10-2012, 10:36
Общо взето същото и при мен, само дето съм момче.
Много кофти чувство и тъкмо като си мисля, че отминават тея мисли, някой приятел идва с приятелката си и почват да се мляскат точно до мен. Еее тва вече ебава ситуацията изцяло. Точно заради това избягвам да излизам с приятели с гаджетата им, а още повече с приятелки с гаджетата им. Супер кофти е.
Давате съвет да не си го вкарва като фикс идея това да си намери някой, обаче като гледаш около теб само влюбени сложно/невъзможно.

gabbriella94
07-10-2012, 12:12
именно,казвам си спри се и ти ще си така скоро и започвам да мисля за други неща и точно тогава ще мина покрай наякоя влюбена двойка и хоп пак се сдухвам,не мога да продължавам така,просто искам някото

aks13v
07-10-2012, 13:59
Мога да те посъветвам да се пуснеш по течението и квото стане. Да, то и при мен не действа особено, но е вярно, че най-голямата любов се среща когато най-малко очакваш и вече си се предал.

AnzaRe
07-11-2012, 06:30
От срама губиш.