View Full Version : Момчета, защо изневерявате? ;(
Gwendoline
07-10-2012, 19:25
->
Teenhelp1
07-10-2012, 19:44
Момичета, защо изневерявате ? ;(
Не всички момчета изневеряват, а също така и момичетата също го правят. Това не зависи от пола, а от човека и от ситуациите, в които попада. Всички сме способни на изневяра, не е готино, но се случва.
Teenhelp1
07-10-2012, 20:06
Така е вече свестните не се срещат много често. :)
Момичета, защо давате напразни надежди постоянно?! ;|
SisiStrange
07-10-2012, 20:15
Защото си се хванала с кретен.
Най-мразя това обобщение, че всеки мъж изневерява.
Ми не е така.
По същите причини като момичетата
ForzaFelipe
07-10-2012, 20:23
Много ме дразнят подобни теми с еднополов род...Осъзнавате ли колко са тъпи подобни теми,звучите все едно всяко момче изневерява,а момичетата не...ама нали се сещате че като изневеряват,не изневеряват с момче,а с момиче...Всичко си зависи до характера,а не до пола,тва че приятеля ти е кретен не значи,че всички мъже сме такива....
DragonLady
07-10-2012, 20:27
Защото могат ...
Аман от безсмислени въпроси ...
Иначе споделям мнението на marilyn
ShtrudeL
07-10-2012, 20:27
/хейтърски модерен пост за общите знаменатели и дискриминацията ^_^
/сериозен пост, в който се споменава, че изневеряват по същите причини, поради които го правят и момичетата.
Аз не изневерявам. Това, обаче, което са ми казвали е следното:
1) Мнение едно. Хората просто така са създадени. (Това не го приемам, понеже не важи за мен). Случва се.
2) Хората изневеряват, когато имат проблем във връзката си. Най- вече проблеми с общуването с партньора. Когато той отказва да ни слуша, да говори с нас за възникнал проблем. Обзема те чувство, че си неразбран, и търсиш някой друг, който ще те изслуша, ще те разбере, ще получиш това, което партньорът ти не може да ти даде.
Склонен съм да се съглася със второто. Въпреки че, ако партньорът ти не ти дава това, от което имаш нужда, то защо да продължаваш да си с него? Любов? О, хайде. Любов и мазохизъм са 2 различни думи.
Ако си боклук ще изневеряваш. Важи с еднаква сила и за двата пола.
ledenakrasota
07-10-2012, 22:37
В природата ни е/им е. Като тръгнеш от това, че мъжът първоначално е бил водачът на групата и е осеменявал няколко женски, както е и в природата, какво очакваш?
Прекалено индивидуални случаи има без значение пола. Изневяра има по навик, по нужда а избягаш от реалността, проблеми, не го изслушваш, не му даваш това, от което има нужда, такъв си е и т.н.
Най-често и двамата имате вина.
unbreakabl3
07-10-2012, 23:31
Изневярата може да се случи на всеки и обикновено тогава, когато му липсва нещо от страна на партньора му, когато връзката е изчерпана и т.н. Ако някой държи на теб и те обича истински, няма да тръгне да ти изневерява, защото така му е кеф. Преди време и аз бях много наранена от изневяра и си казвах, че никога не бих го направила, но... съдбата ми доказа, че и на мен ще се случи такова нещо. Така че според мен човек трябва да си помисли и какво от това, което той дава във връзката си не е наред, за да се стигне дотам, че партньора му да му изневерява. Разбира се, говоря за по-зрели отношения, не за 12-13-годишни. Там няма причини.
DarkTemplar
07-11-2012, 00:26
Авторке, почни да се занимаваш с жени, ще видиш, че и те изневеряват.
Поредната малоумна тема...
Amore-Mio*
07-11-2012, 03:47
Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел. Лично мнение. Ако не му липсваше нещо - нямаше да избяга от питомното, за да гони дивото. Не е много подходящо в случая, но си мисля, че напълно отговаря на това, което искам да кажа. Седни и помисли за това как се е развила вашата връзка до този момент - какво е станало. Кое е нещото, което го е провокирало да търси нещо в другите, а не в теб. И не, не си мисли, че обвинявам само теб - не, в никакъв случай. Ти си виновна, че не си обърнала достатъчно внимание на нещата преди да се стигне до тук, а той, че не е седнал да говори с теб и ако трябва да те зареже, ако от доста време насам смята да ти изневерява.
Лек ден!
invisible_girl
07-22-2012, 08:29
Изневярата може да се случи на всеки и обикновено тогава, когато му липсва нещо от страна на партньора му, когато връзката е изчерпана и т.н. Ако някой държи на теб и те обича истински, няма да тръгне да ти изневерява, защото така му е кеф. Преди време и аз бях много наранена от изневяра и си казвах, че никога не бих го направила, но... съдбата ми доказа, че и на мен ще се случи такова нещо. Така че според мен човек трябва да си помисли и какво от това, което той дава във връзката си не е наред, за да се стигне дотам, че партньора му да му изневерява. Разбира се, говоря за по-зрели отношения, не за 12-13-годишни. Там няма причини.
Напълно съм съгласна с теб. =) Изневярата не е грешка, а избор. Ако обичаш истински един човек, това няма да се случи. Но зависи и от самите хора.
SisiStrange
07-22-2012, 13:03
Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел. Лично мнение. Ако не му липсваше нещо - нямаше да избяга от питомното, за да гони дивото. Не е много подходящо в случая, но си мисля, че напълно отговаря на това, което искам да кажа. Седни и помисли за това как се е развила вашата връзка до този момент - какво е станало. Кое е нещото, което го е провокирало да търси нещо в другите, а не в теб. И не, не си мисли, че обвинявам само теб - не, в никакъв случай. Ти си виновна, че не си обърнала достатъчно внимание на нещата преди да се стигне до тук, а той, че не е седнал да говори с теб и ако трябва да те зареже, ако от доста време насам смята да ти изневерява.
Лек ден!
Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
Violenza
07-22-2012, 13:20
Щом се е стигнало до изневяра - значи не си му дала достатъчно от това, от което се е нуждаел.
К*Р за всички тъпи женски с такова мислене!
Рядко ме дразнят разни постове, ама това само като го видях и ми призля. Даже не бих го прочела. И по принцип не бих се изразила така, ужасно е.
SisiStrange
07-22-2012, 13:21
^ Same here.
impulsess
07-22-2012, 15:48
Да кажа ли и аз защо изневерявам или защото момичето с което съм не ми дава това от което имам нужда или защото е прекалено добра с мен и злоупотребявам
Аз изневерявам, за да се пускат такива теми във форума и да трупам мнения.
Ай аман от обобщения??!???
Момичета,защо обобщавате????
Това са глупости. Има индивиди и от двата пола, за които изневярата е тръпка и го правят ей така. За разнообразие, за бройка, заради идеята. Не, защото не са получили нещо си. Пример, майка ми. Работеше, гледаше ме, готвеше, чистеше, обръщаше му внимание, все го е чакала вкъщи трапеза с ракийка и салатка, говореше му... Красива жена беше и все още е. И за кво заеба семейството си? Щото му е липсвало кое? Липсвала му е идеята да ходи по к*рви, тва е. Вече е на 51г. и още не си е намерил жена. Хойка му се. Нищо не му липсва друго. Много много ме дразни това мнение, че все другия има вина за една изневяра. Случва се, ама има тооооолкова случаи, в които няма нищо общо, че хич не важи.
Мдаа...
Само да добавя, че преди може и да е било заложено в самите нас, но какво всяка друга черта от нас самите ни се развива и променя, не виждам това защо да не се ...
К'во мрънкате за обобщения само...
PyCoKoCkA93
07-22-2012, 19:48
Не изневеряват,а отиват при друга,за да получат от нея това,което им липсва(било емоционално или чисто физически).Изневяра става,когато е направено зад гърба ти,което е най-жалкото и най-долното...
psychopath
07-22-2012, 23:47
Защото нещо не достига във взаимоотношенията/връзката. Аз не изневерявам, но ако нещо не ми достига във връзката, първо ще поговоря с момичето, ще дам време за промяна, ще направя компромиси и ако няма промяна просто ще прекратя взаимоотношенията.
Има един момент обаче, който обърква цялата схема...ако наистина обичам момичето. :)
Аз изневерявам, за да се пускат такива теми във форума и да трупам мнения.
Да! Така трябва, иначе форумът ще залезе!
Supermassive____
07-23-2012, 06:49
Тръгна ли да изневерявам,значи момичето с което съм не ме вълнува вече.
Демек:
GAME OVER !!!
NIKZnikz
07-23-2012, 14:18
Момичета, защо давате напразни надежди постоянно?! ;|
Е тва се питам и аз от мноооогоо време!!! Защо постоянно дават празни надежди...???
ShtrudeL
07-23-2012, 15:52
Днес водих ожесточен спор на тая тема. И то с човек 20 години по-голям от мен.
После ще се включа пак, че мога да изпиша много. ^
Днес водих ожесточен спор на тая тема. И то с човек 20 години по-голям от мен.
После ще се включа пак, че мога да изпиша много. ^
Има толкова други начини да си губиш времето лятото.
ShtrudeL
07-23-2012, 17:02
Има толкова други начини да си губиш времето лятото.
Така е.
Та той усилено се опитваше да ме убеди, че не може да си с един човек и да обичаш само него на нашата възраст. (Аз съм на 20)
Че 'човека не бягал/не отказвал салама, когато му го давали.'
Че дори и да си във уж сериозна връзка, ако ти се навие някой/я батко/кака, няма да го/я върнеш.
Адски много се подразних.
Защо иначе ще си в сериозна връзка, ако ще изневеряваш? Ей така за по-сигурно ли?
Омг и аз направих тая грешка и поне вече знам, че ако се стигне до момента, в който няма да ми е достатъчен човека до мен, просто ще му кажа. Адски грозно е. И гнусно. И го казвам като човек, който има доста широк диапазон за изневяра и такива неща.
И единствения отговор, до който стигнах е, че хората си изневеряват, защото се приемат за даденост, което е тъжно.
streleca88
07-23-2012, 18:06
-каза го много добре --И единствения отговор, до който стигнах е, че хората си изневеряват, защото се приемат за даденост, което е тъжно.
chushkopek
07-23-2012, 20:53
Щтрудел страйкс агейн.....за съжаление си много права.
tanichka97
07-25-2012, 10:46
А така сега една тема в която исках да си задам от известно време към колкото се може повече хора въпроса отнасящ се към ДВАТА пола !! И моят въпрос е "Хора защо изневерявате не зависимо дали сте момичета или момчета ? Защо причинявате болка на партньора/партньорката си еми кажете им,обяснете им,а след това дирете нови тръпки и нова любов! Или то е модерно или "интересно" да изневериш???? "
Винаги съм го казвал и ще го казвам.. Не слагайте момичетата или момчетата под един знаменател :)
Според мен един мъж изневерява,когато му е омръзнало едно и също,нещо във връзката куца,или просто си е такъв по природа.Макар,че не оправдавам и жените :)
angelss_love
07-25-2012, 12:02
Щом го правят значи има защо ;) Не задавай глупави въпроси...
Щом го правят значи има защо ;) Не задавай глупави въпроси...
Тва е ясно, ама нещо да кажеш за причините? Или само си чешеш пръстите?
angelss_love
07-25-2012, 12:47
Толкова ли си глупав/а,че неможеш сам/а да си изтъкнеш причините.Ако едно момче си е наумило да изневери ще го направи.Явно приятелката му не му дава нужните удоволствия или може би нещо друго.Всеки човек правещ това нещо си има причина.. ;)
Толкова ли си глупав/а,че неможеш сам/а да си изтъкнеш причините.Ако едно момче си е наумило да изневери ще го направи.Явно приятелката му не му дава нужните удоволствия или може би нещо друго.Всеки човек правещ това нещо си има причина.. ;)
Давай да закриваме форума, а? Явно всеки знае причините за всичко и тогава тука сме излишни.
Айде, като нямаш какво да кажеш, не пускай глупави коментари.
Ние тука, тъпите, ще си го обсъждаме.
angelss_love
07-25-2012, 14:13
Е В Г З
Е В Г З
а д т с б?
понеже няма да го разбереш, ще ти го преведа:
а да ти сложа бан?
сакаш ли?
не ми се прави на много оборотна
angelss_love
07-27-2012, 13:32
Ще се правя на каквото си искам.Ти не си ми никаква да ми казваш.Няква вчерашна пикла..Айде ходи си лягай и не ме занимавай повече ;)
Няква вчерашна пикла
рече каката :lol:
SisiStrange
07-27-2012, 14:45
^ Банна я, надявам се?
^ Банна я, надявам се?
Не съм още. Извратено ме забавлява...
ur Freaky :lol:
sweetycherry33
07-27-2012, 15:56
Хаа.
justasmile
07-27-2012, 16:23
Не го правят всички! (:
абе аре зависи от човека дали ще изневери,кво значение има пола? тцтц
Всичко си е до човек.Ако толкова и толкова не могат да ти дадат/да дадеш/ това,от което се нуждаеш/нуждае/,може кратко и ясно да обясниш за какво иде реч,да се разберете и ако нещата не могат да се поправят да се разделите и тогава хойкай колкото си искаш.Не е нужно да постъпваш по възможно най-грозния и долен начин и да се подиграваш с човека,който ти има доверие.Според мен си е до разбиране.За едни изневярата е нищо.За други-нещо непростимо.Зависи как го разбираш.
10 Признака, че си имате работа с женкар: http://www.belladonna-bg.com/2011/10/10-priznaka-jenkar.html
10 Признака, че си имате работа с женкар: http://www.belladonna-bg.com/2011/10/10-priznaka-jenkar.html
1 признак, че трябва да смениш четивото си.
ledenakrasota
07-31-2012, 14:25
Само тази причината, че още на първата среща започва да говори за секс става и още една, две.
Само първата причината, че още на първата среща започва да говори за секс става и още една, две.
Значи съм женкар? :/
ledenakrasota
07-31-2012, 14:32
Значи съм женкар? :/
Не си буе. \:
Anichkaxxwee
08-01-2012, 00:40
Не всички момчета изневерят
Много е тъпо, като сложиш всички под един знаменател
Зависи от човека.Няма значение кой пол е !