Влез

View Full Version : КАК???

SomeoneWhoCares
07-10-2012, 19:37
Как по дяволите да се откажеш от някой,който много обичаш?

antineutral
07-10-2012, 19:44
А защо след като го обичаш, да се отказваш от него?

SomeoneWhoCares
07-10-2012, 19:50
Защото ме мрази Не се виждаме няма как Или трябва да намеря начин да се откажа от него или съм загубена

marilyn
07-10-2012, 19:59
Понякога ако виждаш, че няма смисъл най-добре е да се откажеш. Иначе е деструктивно, самосъсипваш се. Човек винаги трябва да се бори, но трябва и да знае кога да спре, ако вижда, че наистина няма да се получи. Аз лично така съм губила много време, енергия и отдаденост на загубена кауза. Накрая като опрях дъното се осъзнах, че се самоунищожавам и света не се е свършил. Гледай напред!

xoxi
07-10-2012, 20:50
Спираш да мрънкаш и... се отказваш.
Готово.

comics
07-10-2012, 22:01
Закачи се за друг човек :D

SladyYyrka
07-10-2012, 22:53
Любов с любов се забравя...

unbreakabl3
07-10-2012, 23:22
Колкото и да не ти се вярва на този етап - клин клин избива. Единственият начин да забравиш някого е чрез някой друг. Няколко пъти ми се е случвало и съм напълно убедена в това. Огледай се около теб и открий новата си тръпка. :)

Amore-Mio*
07-11-2012, 03:51
И защо трябва да се отказваш? Не си ли струва да се бориш точно за тази любов или просто предпочиташ да избягаш от трудностите?

Tyler The Creator
07-11-2012, 06:07
Мрази ли те... Нали знаеш колко е тънка границата м/у любовта и омразата.

AnzaRe
07-11-2012, 06:29

А тъпата тънка граница между живота и смъртта?

Tyler The Creator
07-11-2012, 06:34
А тъпата тънка граница между живота и смъртта?

Tell me 'bout it.. ?!

AnzaRe
07-11-2012, 06:34
Tell me 'bout it.. ?!

Борбата за живота и смъртта!!!

Tyler The Creator
07-11-2012, 06:38
И к'ва беше връзката с темата ?!

AnzaRe
07-11-2012, 06:38
Не ме интересува темата,захванах се за комента.

SomeoneWhoCares
07-11-2012, 07:58
Де да беше така Само че нали знаеш когато един човек ти е неприятен още от самото начало Трудно ще го заобичаш А и ние не се виждаме + накарах го да си промени мнението за мен но не стана + той (май) харесва друго момиче :(
И все пак адски ми се иска да вярвам ....

SomeoneWhoCares
07-11-2012, 08:00
И защо трябва да се отказваш? Не си ли струва да се бориш точно за тази любов или просто предпочиташ да избягаш от трудностите?

Не за съжаление не си заслужава Това е като да се заблуждавам че един дин може и да полетя

li0n
07-11-2012, 08:05
Само аз ли не съм съгласна с това твърдение?

xoxi
07-11-2012, 08:07

Защо не си?

li0n
07-11-2012, 08:14
Лично аз щом обичам даден човек няма да дам на друг да ме прегръща и целува.. Лично мнение ;)

heartshapedbox
07-11-2012, 11:10
Лично аз щом обичам даден човек няма да дам на друг да ме прегръща и целува.. Лично мнение ;)
И аз съм така. Пробвала съм-не стана. Само ми беше по-гадно после.

xoxi
07-11-2012, 11:38
Прекалено буквално го приемаш.
Ако скъсаш с някой, не трябва веднага да започнеш да се залъгваш с друг, играейки си с него и със себе си.
Но и не трябва да се затваряш в себе си и да се ограждаш с бодлива тел.
Ако някой е наясно с чувствата ти, харесва те и се отнася с търпение към теб, тогава вече любовта може да се излекува с повече любов.

SomeoneWhoCares
07-11-2012, 15:56
Еми зависи...Зависи каква е любовта

SomeoneWhoCares
07-11-2012, 15:59
Само че примен няма мераклии да ме целуват и прегръщат...I''m forever alone

Anichkaxxwee
07-11-2012, 18:23
Като толкова си убедена, че те мрази и те ненавижда, забрави го. Хвани си гадже - така най-лесно ще го забравиш : )

SomeoneWhoCares
07-11-2012, 19:31
Като толкова си убедена, че те мрази и те ненавижда, забрави го. Хвани си гадже - така най-лесно ще го забравиш : )
С удоволствие бих но не ога Никой не ме харесва

Tyler The Creator
07-11-2012, 19:55

Именно. Наскоро имах едно залитане, дори тогава... вървя виждам мацка... нищо, не ми дреме. Направо се уплаших.

П.П. Да не си много гнусна ?

SomeoneWhoCares
07-12-2012, 10:03
Неее Много съм си добре Нямам никви проблеми Ако искаш ще ти го докажа

dryn
07-12-2012, 12:29
Спрете с това forever alone, forever е бая дълго време (а и никой няма как да знае дали ще е така цял живот). Човек рядко е сам - има и приятели и роднини и куп хора, които ги е грижа.
Съгласна съм с xoxi, не се впускай веднага в мисли за друг. Сама казваш, че се самозалъгваш, от там почни - спираш да се самозалъгваш, да се надяваш и тн, счупи я тази лъжлива кула.

mechone
07-12-2012, 12:51

не. Btw, аз също май се намирам в такова положение... :(

SomeoneWhoCares
07-12-2012, 15:09
Now I don't care at all :D:D:D

notlike
07-12-2012, 18:22
Тая тема се превърна в доказване на умения по английски език - на трима двама го говорят. Нищо кой знае какво. Относно темата - авторке, знаеш ли какво значи в действителност да те мразят? Заплахи за живота имаш ли? Някой твой роднина пострадал ли е? Да са ти правили нещо гадно? Ако не, тогава излез от филма ;)

3oPuTy
07-12-2012, 18:37

Аз не съм съгласна :)
От 6 години се опитвам да забравя човек,дори мислех,че съм го забравила.Имах 3 сериозни връзки след него и то все от по година и отгоре + няколко по-кратки от по няколко месеца,но на студентския празник го видях отново и всичко се върна - и чувствата,и желанието да съм с него,и всичко ... А не е като да не съм изпитвала силни чувства,дори обич към другите 3-ма ...

Juls
07-12-2012, 19:01
Само да ти кажа авторке,че ти НЕ го обичаш.Според мен нещата са двупосочни.Вижда ми се
някак невъзможно ти да го обичаш,а той да не може да те понася,или както ти се изрази.
Ако някога е имал чувства към теб,но с времето са се превърнали в озлобление и тн.-да,разбирам.
Ноо по твоите думи съдя,че никога не те е харесвал.Отговори ми на този въпрос-Как може да обичаш
човек,който никога не е показвал някаква симпатия към теб?И още по-лошото-не те понася?
Ако някой не харесва някого,най-малкото
той ще постави някаква бариера между двамата.Следователно хората няма да успеят да се опознаят.
Та тогава за каква любов говорим?Доколкото помня си на 14.Така че няма да се учудя ако ми кажеш
и че никога не сте се виждали на живо.Малко са децата на 14,които знаят какво е истинска обич.Таа
спри да се жалваш и си живей лятото : )

SladyYyrka
07-12-2012, 23:25
Аз не съм съгласна :)
От 6 години се опитвам да забравя човек,дори мислех,че съм го забравила.Имах 3 сериозни връзки след него и то все от по година и отгоре + няколко по-кратки от по няколко месеца,но на студентския празник го видях отново и всичко се върна - и чувствата,и желанието да съм с него,и всичко ... А не е като да не съм изпитвала силни чувства,дори обич към другите 3-ма ...

Ако става дума за първата любов, да и аз съм на мнение че няма как да се забрави. Колкото и време да мине, колкото и нови връзки да имаме след това първата любов ни остава тръпка за цял живот, но мисля, че всяка друга взръзка след това
може да се забрави. :)

Zaharinka
07-12-2012, 23:27
Прекаленото вкопчване в даден човек не води до нищо добро...По-добре се занимавай със себе си :]]

Luidgie
07-12-2012, 23:30
Как реши, че те мрази? И как така той те мрази, а ти го обичаш? На каква основа са и двете? Щото нещо никак не ми е ясно.... (Ти не беше ли на 13?)

3oPuTy
07-13-2012, 08:12
Ако става дума за първата любов, да и аз съм на мнение че няма как да се забрави. Колкото и време да мине, колкото и нови връзки да имаме след това първата любов ни остава тръпка за цял живот, но мисля, че всяка друга взръзка след това
може да се забрави. :)

В моя случай не става дума за първата любов :)

SomeoneWhoCares
07-13-2012, 10:34
Как реши, че те мрази? И как така той те мрази, а ти го обичаш? На каква основа са и двете? Щото нещо никак не ми е ясно.... (Ти не беше ли на 13?)
Не съм решавала сама че ме мрази той си го каза и го ДОКАЗВА.Не съм на 13 the fuck.Човек не ришава кого да обича.А и аз когато започнах да го ХАРЕСВАМ не знаех че ме мрази По нищо не си личеше.Но след дълго време,(през което аз го опознавах и още повече го обиквах) той си призна че съм му много неприатен човек и ме мрази ДДо преди това ИЗОБЩО не си личеше!!

Luidgie
07-13-2012, 11:23
Добре бре пуберче, успокой топката малко. Не те знам на колко си, но мисленето ти е тип "гледала съм твърде много американски захаросани лигави комедии". Да,не решаваш в кой да се влюбиш, но ако имаш малко мозък можеш да контролираш до някаква степен туй "влюбване". Пък и след като те мрази и ти е казал, че си отвратителна ти как, да го еба, продължаваш да се влюбваш? Ти самоуважение имаш ли? Нещо така?

Amore-Mio*
07-13-2012, 11:30
Не за съжаление не си заслужава Това е като да се заблуждавам че един дин може и да полетя

Щом той харесва друго момиче и не проявява никакъв интерес към теб - забрави го. Вярно е , че трудно и се питаш как, но трябва да се справиш. Относно това: как? Просто си наложи силна воля с нагласата, че няма смисъл да се бориш. Излизай си по - често с приятели, намери си някакво хоби и максимално разсей мислите си за него. Недей мисли относно това: по - зле ще стане. И вместо да го забравиш, все повече и повече ще дълбаеш в раната, която сама си си направила.

polssa
07-13-2012, 13:38
клише съм си , но времето лекува, ще видиш

Delianny
07-13-2012, 13:53
клише съм си , но времето лекува, ще видиш

Времето не лекува! лекуват приятели роднини нов любим "клин клин избива , любов с любов се гаси (поне тей мисля) , пожар с пожар се гаси" има и още ама ме марзи да ги изброявам :D аз също имам подобен проблем и ще зарежа момичето ... :x ще е трудно знам , но кво да се прави... ;х доста от сЪфорумниците ми помогнаха дано помогнат и на теб!

mMemories
07-13-2012, 14:21
Не мисли за него... Намери си някакво интересно занимание, хоби. Срещай се с повече хора, завържи нови приятелства...Ще срещнеш някой, който заслужава да го обичаш и няма да ти се налага да питаш по форумите как да се откажеш от него...! ;) На тази планета има 6 000 000 000 души, к'во ся, за един ли ще си губиш времето?!

SomeoneWhoCares
07-13-2012, 19:29
Щом той харесва друго момиче и не проявява никакъв интерес към теб - забрави го. Вярно е , че трудно и се питаш как, но трябва да се справиш. Относно това: как? Просто си наложи силна воля с нагласата, че няма смисъл да се бориш. Излизай си по - често с приятели, намери си някакво хоби и максимално разсей мислите си за него. Недей мисли относно това: по - зле ще стане. И вместо да го забравиш, все повече и повече ще дълбаеш в раната, която сама си си направила.
Това последното " ще дълбаеш в раната, която сама си си направила" е истина в БУКВАЛЕН смисъл...за съъжаление :((
Мерси за съвета

Luidgie
07-13-2012, 19:56
Ох ма то милото се кълцало - сега по-готина ли си? Ах, колко сладко само!

SomeoneWhoCares
07-14-2012, 12:02
Ох ма то милото се кълцало - сега по-готина ли си? Ах, колко сладко само!
ОМГ Аз да не съм луда че да съм го правила само за да съм готина.Как така не ме познаваш ама веднага реши че съм го правила само "за да бъда готина"?!?
Много сладко няма що А и това го правех преди Сега нямам никакво намерение заради блокуци да си съсипвам живота!

li0n
07-14-2012, 16:03
Чакай, чакай.. рязала си се?

SomeoneWhoCares
07-14-2012, 16:41
Да.Преди.Признавам че никога не бих го признала ако някой ме познаваше тук.Срам ме е от това.