PDA

View Full Version : Кажете ми какво да направя.



Fabregasss
07-11-2012, 00:37
Ами значи сега ще бъда 8 клас, мисля,че съм хубава, доста момчета ме харесват, но има едно момче - той ще е 10 клас, което отскоро харесвам, виждала съм го няколко пъти в квартала ми с един негов приятел и си го бях харесала, преди няколко дена беше на линия в фб и реших да му пиша писахме си доста дълго имахме теми т'ва - онова, мисля ,че съм му симпатична, даде ми скайпа сии и така пишем си, но проблема е, че само аз му пиша 1-ва, и въпросът ми е далии му досаждам .... просто не знам какво да правя и дали може да ме хареса.

saraeli
07-11-2012, 01:03
Еми, щом си пишете дълго и широко значи го "устройва". Все ще измисли нещо с което да те разкара ако реши, че му досаждаш. Преди години аз бях същия и винаги чаках момичето да пише първо. Обаче само с писане ала-бала няма да я докараш, трябва да измислиш начин как да излезете. Т'ва е. Иначе той като момче и батко не би трябвало ти да го подканваш, но все пак ти си тази която търси "връзка".

Моето лично и скромно мнение! :)

9gag
07-11-2012, 01:22
Това,че винаги ти му пишеш първа не значи,че му досаждаш,ако го правеше той щеше да те разкара досега. Аз имам един сладур, дето винаги той ми пише пръв,но не ми досажда в никакъв случай,ако беше досаден нямаше да му отговрям,същото се отнася и за теб. Пък ако искаш да пробваш,една-две вечери не му пиши и виж дали той ще те потърси пръв,така ще си убедена,че и той има интерес.

Amore-Mio*
07-11-2012, 03:43
Щом си имате доста теми на разговор и с нищо не ти показва, че не му е приятно - то тогава надали му досаждаш. Пишете си, според мен. След време (малко или много), излезте заедно и се опознайте и в реалността. Тъй като доста често хората зад мониторите са съвсем различни, отколкото в реалността, в реалния живот.