View Full Version : Изгубих ключовете за вкъщи...
Bonbonchencetyy
07-11-2012, 10:35
Здравейте!При мен се оформя голям проблем!Преди около половин година си оставих ключовете вкъщи,защото всеки ден като ходехме до училище или се връщахме,с мама минавахме през магазините по центъра(имам предвид,че аз я накарах да обикаляме преди и след училище по центъра,не че и тя ходи на училище) и просто ключове не ми трябваха.С ключа имаше чип и ключодържател-Айфелова кула от Париж(леля ми го донесе).Та,оставих си ключовете на табуретката,където нашите слагат стари вестници,шапки...Към края на юни мама ме попита къде са ми ключовете.Аз ѝ казах и тя ги потърси на табуретката,но ги нямаше.Разтърсихме се из целия апартамент,без стаята на дядо(баба и дядо живеят у нас).Преди малко мама го подпита дали не е прибрал ключовете ми и той каза,че не е.Мама и баба са супер бесни.Баба се съмнява,че са ми откраднали ключовете,защото са с Айфелова кула,а мама я успокоява,че не са откраднати.Аз се съмнявам,че когато са слагали вестници на табуретката,нашите не са видели ключа и са ги сложили отгоре,а после като са ги хвърлили,са хвърлили и ключа.Моля,ако ще ме обиждате или ще се смеете,не пишете в темата,защото търся отговорите на тези въпроси:
1.Трябва ли да сменим ключалката на вратата?
2.Какво може да се случи,ако не направим 1 точка(доста тъп въпрос,защото зная отговора му,ама все пак искам да чуя вашия)?
3.Може ли по чипа да се проследи къде са ключовете ми?
4.Да претърся ли за всеки случай стаята на дядо ми,докато е извън града?
5.Има ли дори и минимален шанс да се изхвърлят ключовете с вестниците?
Знам,че въпросите ми са тъпи,но искам да чуя вашите отговори...
ППС : Знам,че някои ще кажат ''Ние откъде да ти знаем работите,да не сме ти пророци и т.н.'',но аз не искам да ми намерите ключовете,а само да отговорите на въпросите ми...
DennisCobain
07-11-2012, 10:46
Пффф.. Направете си нови ключове и готово. Кво ти пука за тая айфелова кула и някакъв си чип :shock:
1. Не бих казала.
2. :D какво може да се случи? Ами почти нищо. Замисли се.. Малко вероятно е някой да ти е намерил ключовете и да знае, че са точно от вашия апартамент :D
3. Няям си никаква представа какъв е тоя чип :D
4. Не дей да ровичкаш из чужди вещи :D кофти е
5. ШАНСА Е ОГРОМЕН. :D
Bonbonchencetyy
07-11-2012, 10:49
Не,че ми пука,ама представи си,че някой е откраднал ключовете.Е,то и без т'ва преди време някой се беше опитвал да отключи,ама не беше успял,ама както и да е.У нас няма нищо особено за крадене.Е,к'во като има едни сандали,едни кецове,маса и вестници-не виждам нещо за крадене.Предпочитам да сменим бравата и тогава да си направим нови ключове...
Тва вече е ебахти тъпата тема, заклевам се..
Майка ти и баща ти тъпи ли са, че да не знаят, че трябва да се смени ключалката?!
Ние ли да те оправяме, като си загубена?
По чипа нищо не можеш да разбереш..
Ако искаш търси, но е тъпо без разрешение да влизаш в нечия чужда стая..
Не мисля, че има, освен ако ключа не е бил между два вестника/списания и да са хванати отдолу и отгоре и да са хвърлени...
TheBeatles
07-11-2012, 10:52
Преди години си бях загубила ключовете и започна едно конско.... Наложи се да сменим цялата брава. За мен е по-сигурно да се смени бравата.
По последното ти мнение - само обувки и маса ли има във вас? На тях ли спите, кво? Дори телевизор ли няма? А и все пак да няма нищо за крадене, кво разсъждаваш така :D Божеее...
DennisCobain
07-11-2012, 10:56
Да беее... Някой е влязъл ей така във вас и си е взел ключовете? :D:D:D Ти виждаш ли се какво пишеш? :D
DennisCobain
07-11-2012, 10:58
По последното ти мнение - само обувки и маса ли има във вас? На тях ли спите, кво? Дори телевизор ли няма? А и все пак да няма нищо за крадене, кво разсъждаваш така :D Божеее...
Умирам! :D:D:D :razz: :razz:
strawberry88
07-11-2012, 10:59
Сменете ключалката да сте спокойни поне.
Bonbonchencetyy
07-11-2012, 11:07
Е,не е само това,имаме си легло и телевизор от старите,както и компютър и лаптоп,просто нямаме такива вещи,дето са по 5 000 лева като съседката например...Купила си е от най-скъпите модели LCD телевизори,има сейф с пари и някакви странни кичозни боклуци,дето уж са направени от злато...Просто искам да кажа,че няма нищо толкова ЦЕННО и СКЪПО,за да го откраднат.
Майка ми не е тъпа(разведени са с баща ми),знае,че трябва да се смени бравата,ама като ходихме онзи ден да гледаме за брави,продавачите не можаха да намерят такава,каквато ни трябва и така като гледам,трябва да ходим в друг град,че да търсим брава.
Прав си,че съм загубена.И то много.Стаята ми прилича на кочина номер 1,разхвърлена е и за да намеря нужното нещо,трябват ми поне 5 минути...
Питам за чипа,защото татко като си загуби чипа за някакви отстъпки,отиде във фирмата и му го намериха,аз тази събота ще се видя с него и ще видя какво може да се направи.Плюс това чипа и ключа са заедно,ама явно няма значение...
По принцип без разрешение не влизам в друга стая,ама дядо ми е загубен като мен(явно е наследствено ;xx) и исках да претърся,ама така като гледам ще отнеме време и се отказах...
Ами беше се събрала малка купчинка и явно се е събрала и отгоре и така се е притиснал...
Знам,че темата е тъпа,но предпочитам да избегна конското или поне да не е толкова много...
Bonbonchencetyy
07-11-2012, 11:10
Да беее... Някой е влязъл ей така във вас и си е взел ключовете? :D:D:D Ти виждаш ли се какво пишеш? :D
Няма как да влезе някой у нас от една страна,ама от друга,може.Понякога дядо оставя външната врата отворена да се проветри апартамента(сякаш нямаме прозорци ;xx) и през това време влиза в тоалетната.Може някой да е влязъл и да ги е взел,но е малко вероятно...
Bonbonchencetyy
07-11-2012, 11:13
Сменете ключалката да сте спокойни поне.
Аз и мама смятахме да я сменим още вчера,но като обикаляхме да намерим подходяща по размер и т.н. ,не намерихме и явно трябва да отидем до Варна или някъде другаде да търсим ключалка...
Спри да пишеш. Само от няколко поста разбрахме какво има във вас, какво са си купили съседите, къде ходите с майка ти, какъв е дядо ти... А темата беше за някакви изгубени ключове, нали?
Ако си сигурна, че не са у вас (ако си прегледала АБСОЛЮТНО навсякъде), тогава отивате с майка ти където трябва и купувате нова брава. Нямало такава, каквато ви трябва. Какво толкова ви трябва? Някаква златна ли, с диаманти, с какво? Сменяте всичко и няма да имате ядове повече.
А ти ключа си го носи на врата като малките деца, за да не го губиш повече.
За теорията на вероятностите чувала ли си?
Сядай и смятай какъв е шанса да стане всичко, което си попитала. Или се допитай до екстрасенс.
SummerRoberts
07-11-2012, 11:31
Много глупави разсъждения ... 1-во няма как да са го изхвърлили с вестниците понеже ключа е тежък, щяха да усетят, че има нещо в вестниците 2- Кажи на дядо ти да не оставя вратата така може наистина някой да влезе и да открадне телевизор , лаптоп etc.. иначе никой няма да тръгне да краде ключове. Според мен са паднали някъде във вас провери хубаво под дивана,маса или там какво имате ..Ии вземи си оправи стаята :)
DennisCobain
07-11-2012, 11:35
Добре бе ключа е тежък :lol: :razz:
crowberry
07-11-2012, 11:40
Няма как да влезе някой у нас от една страна,ама от друга,може.Понякога дядо оставя външната врата отворена да се проветри апартамента(сякаш нямаме прозорци ;xx) и през това време влиза в тоалетната.Може някой да е влязъл и да ги е взел,но е малко вероятно...
Да бе... някой ще влезе и точно беценните ти ключове ще вземе, а не лаптопа примерно. (facepalm) Просто си извади други ключове. Баси, за едни ключета тука цяла тема с малоумни въпроси. То по твойта логика може смърфове да са ги взели..
най-сигурно ще е ако смените ключалките, за които са били изчезналите ключове
crowberry
07-11-2012, 11:44
Добре бе ключа е тежък :lol: :razz:
Чипа ..
Amore-Mio*
07-11-2012, 12:59
Всъщност наистина има голям шанс да са изхвърлени, заедно с вестниците. Особено, ако си нямала много ключове и не са дрънчали много. Иначе мисля, че е възможно да се проследят през чип къде са , но не съм напълно сигурна - така, че някой наясно по темата да каже. Иначе мисля, че няма защо да сменяте ключалката на вратата, ако си напълно убедена, че ключовете ти са били във вас. Но за да се почувствате всички по - сигурни: може и да го направите.
1.Трябва ли да сменим ключалката на вратата?
Не, губила съм ключове, вадила съм нови и ги намерих след половин година на най-неочакваното място
2.Какво може да се случи,ако не направим 1 точка(доста тъп въпрос,защото зная отговора му,ама все пак искам да чуя вашия)?
няма как да ти ги откраднат от вас, а пък ако някой ги е намерил навънка надали ще се сети къде живееш, че да дойде да ви обира
3.Може ли по чипа да се проследи къде са ключовете ми?
какъв е тоя чип?
4.Да претърся ли за всеки случай стаята на дядо ми,докато е извън града?
щом ти казва, че не ги е взимал-не
5.Има ли дори и минимален шанс да се изхвърлят ключовете с вестниците?
не минимален, ами ОГРОМЕН
знаеш ли каква патка трябва да си , за да си завиеш златен медальон в салфетка, когато падне в банята и после да го хвърлиш със салфетката, щото си забравила че е там и да се сетиш след 2 месеца за него?!
същото е последвало и с ключовете, дишай
HollyGolightly
07-11-2012, 17:17
Мерси, че ни каза какво имате у вас, остана сега и адреса да си дадеш!
И не както вече ти казаха няма нужда да сменяш ключалката минимална е вероятността ,да не кажа дори никаква, някой да намери ключовете ти, които най вероятно са в някой казан, и след това да намери апартамента ви и да ви ограби. Просто помисли малко и стига си се паникьосвала!
Ох божее, тя взе че ми каза кво имало у тях... Чип за някаква фирма:Чип за входна врата на блок. Голяма разлика. Едното е кръгла пластмаса с лепенка, а чипа за фирма е много вероятно да е много по-различен. Как да няма функция да се открива, след като ако някой друг го намери, след като е изгубен, може да ограби фирмата..
BitchPlease)
07-11-2012, 22:51
Само не разбрах к'во общо има съседката с цялата работа :D Изкарай си нови ключове и чип и си готова ;д
breathless
07-12-2012, 07:21
" .Баба се съмнява,че са ми откраднали ключовете,защото са с Айфелова кула ... " :D ? И какво като са с Айфеловата кула? Пак мога да ги задингна, тя не ги охранява. ( предполагам ) :O
neverbackdownx
07-27-2012, 18:04
В края на годината,когато бях 2-ра смяна си бях забравила ключовете за шкафчето и за вкъщи под чина в училище и осъзнах това чак у нас, когато се прибрах, а пък не бях сама и рових,рових и не ги намерих.Трябваше сутринта да стана, да отида в училище преди да са започнали часовете ( 7.30 ! ) и да ги намеря,защото бях сигурна,че са в училище. И отидох там и ги намерих в учителския шкаф в класната стая и чистачките го били намерили и го оставили там. Тъй че , за да сте по - сигурни, наистина сменете бравата / вратата. Ето и отговорите на въпросите : :D
1. За да сте по-сигурни, да
2. Може да ги даде в полицията или да ви откраднат, но шансът да знае някой,че те са за вашия апартамент е минимален.
3. Не знам чипа ти какъв е , нямам представа :D
4. Ако мислиш,че е правилно, но все някога ще разбере, че си ровила из вещите му. Не вярвам пък чак толкова да си недоверчива на близките си. ;)
5. Не мисля, защото ще се усетят ключовете. Все пак те са доста по-тежки от вестниците.
phoeniX_boy_BG
07-27-2012, 21:20
Сменя се ПАТРОНА(ключалката). Аз толкова много пъти съм си губил ключовете и нищо не е ставало. Веднъж загубих едни ключове и ги намерих след 6 месеца в едно шкафче.