PDA

View Full Version : Нима той е загубил интерес !?

donatc
07-11-2012, 12:39
Историята е следната!:Предложих на едно момче да ходим той се съгласи;Но аз започнах да се държа гадно с него понеже вече тръпката я нямаше и постоянно се правих на сърдита и накрая той скъса с мен като се има в предвид че аз имах тази възможност но нз защо не го направих просто не можах като ме погледне с тези мили очи и не мога да кажа нищо!Той после съжали !Започна да ми пише съобщения , обаждаше ми се, въобще се си намираше повод! И така той ме викаше навън да се разходим а аз като най-голямата глупачка се съгласявах!Говореше ми за миналото , играхме волей заедно , разсмиваше ме и като че ли отново се върна в живота ми и започнах силно да го харесвам.Той на няколко пъти ми предложи отново да се съберем но аз все му казвах незнам,ще си помисля - нещо от тоя род.Реших да споделя с една приятелка че го харесвам и тя ми каза че ще направи всичко възможно да се съберем.След като разбра че аз също го харесвам като че ли му станах безинтересна и е сигорен че каквото и да направи пак ще се върна при него.Искам да кажа на няколко пъти ме убиди дразни ме а аз още го харесвам дори му пиша в скаип.ТОй твърди че аз съм го използвала че го лъжа, въобще коренно се промени а аз още му пиша и се надявам пак да съм с него!Кажете какво да направя как да си го върна,и не ми се струва че толкова бързо ме е забравил само за седмица!И всички ми казват вие се харесвате много ,личи ви ,няма ли най-после да се съберете.Мисълта ми е следната да продължавам да се боря за него или най-трудното-да го забравя!

LadyDi
07-11-2012, 12:54
Ъ-ъ...
Не.
Дори и с най-голямото си желание не успях да разбера какво точно се е случило.
Ходили сте, той те е искал, ти не си го харесвала. Той е скъсал с тебе, щото ти не си могла, понеже той е тоооолкова шлядък. После обаче започнал да ти пише и ти си започнала да го харесваш, ама той те е Убидил, но ти си сигОрна, че те харесва... И понеже не можеш без него, сега го искаш обратно?
Правилно ли разбрах?
Защото ако съм разбрала правилно, значи възрастта ви е 13-14 години и е много сигурно, че ще се съберете, така че не губи надежда!

:D

marin4itu
07-11-2012, 13:16
Авторке, ако наистина си на 18, както ти пише в профила, аз загубвам ума и дума..

Enchanting
07-11-2012, 13:43
незнаеш какво искаш... нормално да те скъса.
нали знаеш.. оценяваш нещо чак след като го загубиш.

darkness848
07-11-2012, 14:10
Един въпрос. Защо не си скъсала с него, след като тръпката вече била изчезнала? В смисъл, в пъти по-добре щеше да бъде, ако си му беше казала, че вече не изпитваш нищо, вместо да го разиграваш и да се правиш на сърдита постоянно. ;)
Anyway... Станалото станало... И сега, до колкото разбирам, той така и не е разбрал, че тръпката от твоя страна била изчезнала и съжалил за това, че те е скъсал. А сега, когато на няколко пъти ти е предлагал отново, ти така и не си му дала конкретен отговор.
И в крайна сметка, той едва ли не си отворил очите и разбрал, че си си била играла с него, че си го била използвала, а ти от своя страна отново си лудо влюбена в него.
Хм... Имам чувството, че вече ролите ви са сменени... :D
Както и да е... Щом твоята най-добра приятелка е казала, че ще направи всичко възможно, за да се съберете, можеш да оставиш всичко в нейни ръце, макар че, не ми се струва много удачно... Ако ли не... Или му кажи да, или не. Достатъчно сте се разигравали... :)

ledenakrasota
07-11-2012, 14:21
Държиш се като 5-годишна пикла...

Amore-Mio*
07-11-2012, 14:39
Вземи порасни малко.
Искам го, после не го искам. Била си с него, направила си така , че да те зареже - проблема си е лично твой. Не можеш от него да очакваш непрекъснато внимание, когато ти е предлагал доста пъти, а ти си нямала смелостта да му кажеш истината, вместо "не знам" и "ще си помисля". Разбирам го! Та, от тук какво ще правиш си е лично твое решение. Съветвам те по - скоро или да си оправиш отношенията с него и да пробваш пак, или просто да преодолееш симпатиите си и да си продължиш с друго момче.

fenasf
07-11-2012, 15:07
Заслужила си го.

HollyGolightly
07-11-2012, 16:59
Честно казано нищо не разбрах. Ама за това на 12-14 ви е още рано за връзки, вие самите не знаете още какво искате

mal4oty
07-11-2012, 18:14
Трябва и ти малко да изпиташ това , което той е изпитал ..

donatc
07-11-2012, 20:06
да знам че се държах като пълна глупачка за което съжалявам ,но той ако наистина ме харесваше щеше да ми каже а не само да ми прави намеци! Разбрах от приятелки че много съжалява за това че не сме заедно ,казал го ревейки!И те естествено ме обвиняват че съм била отвратителна с него е то си е така де!Човек оценява нещо след като го загуби!Може да се държа като пикла както казвате ,но бас държа че той ще се върне обратно при мен ще направя всичко възможно и ще стане!!

crowberry
07-11-2012, 20:21
Значии..Правиш се на много оборотна. Къса те, защото вижда, че не го щеш. Сега го искаш, защото го нямаш... Факт. И после пак отначало.

MarkKnight
07-11-2012, 22:53
тва е да имаш мозъка на една КИФЛА !

xXxPETYAxXx
07-12-2012, 08:37
Щом смяташ, че ако той найстина те харесвал щял да ти го каже, вместо само да ти намеква, ти защо след като уж го харесваш го режеш, а не му кажеш! Съгласна съм с crowberry - като получиш нещо вече не го искаш и като го изгубиш съжаляваш. В интерес на истината и пича и той май е същия :)

analug
07-12-2012, 19:39
Разиграла си го като си му предложила и той се е съгласил и после си имала лошо отношение към него --- достатъчно е да разбере , че ти не го искаш и това го е принудило да те зареже, но въпреки това той си е затворил очите и се е опитал да оправи нещата и ти пак си си поиграла с чувствата му колкото и да го харесваш.Аз даже си мисля , че ти никога не си имала чувства към него, защото ако имаше , нямаше да постъпваш така или ти просто незнаеш какво искаш. Така , че не се надявай приятелката ти или който и да е било да оправи нещата.. просто ти вече нямаш никакъв шанс .. достатъчно си го наранила :) ... Но пък, не мога да разбера за острата му реакция след като разбира ,че имаш чувства към него и защо като уж те харесва те е обиждал?? А пък и нали е искал да ходите .....НЗ...обърках се .... мисля ,че грешката е в двама ви ... вие просто не знаете какво искате :)

sofityoy
07-12-2012, 19:46
Не мисля че между вас може да се породи нова силна връзка тъй като вече сте били двойка и ти един вид си го прецакала! Дори и той да те харесва все още както очевидно и ти е по добре да го забравиш и да продължиш напред,защото накрая той ще те нарани...предполагам както ти някога него.-Логиката на повечето момчета е такава.
А ако чувството е по силно от теб- обясни му чувствата си и се опитай да му обясниш,защо тогава си се държала така и защо си се държала лошо с него...
Това е от мен дано съм ти помогнала поне малко.

Luidgie
07-12-2012, 19:49
Значи ти се държиш гадно, после късате после той се държи добре, после ти го харесваш, а той те хейтва. Какъв е изводът? Че не знаеш какво искаш. Че той ти го връща. Че си глупаво дете. Също така, нека ти за тъпото ти и детинско поведение. Са да страдаш, защото не се постъпва така с хората.