Влез

View Full Version : Съвет

New_Teen_Mashine
07-11-2012, 14:13
Добър ден да споделя не знам даже дали е проблем за момента, но си пиша с 1 момиче 1 мой приятел ме запозна с нея та тя ме харесва, обаче е от Канада да ви кажа и 7200км не са малко тя е на 14 аз на 16 струва си да опитам много е умна и красива, но родителите и не и позволяват да си чати и рядко влиза понеже искат да е от елита на обществото.
Може ли някакви съвети защото връзка от далече е трудна и още понеже не сме се и виждали на живо.

New_Teen_Mashine
07-11-2012, 14:14
Добър ден да споделя не знам даже дали е проблем за момента, но си пиша с 1 момиче 1 мой приятел ме запозна с нея та тя ме харесва, обаче е от Канада да ви кажа и 7200км не са малко тя е на 14 аз на 16 струва си да опитам много е умна и красива, но родителите и не и позволяват да си чати и рядко влиза понеже искат да е от елита на обществото.
Може ли някакви съвети защото връзка от далече е трудна и още понеже не сме се и виждали на живо.
Аз мога да се разбера с нея по тези въпроси, но може да ми напишете иновативни възможности

Amore-Mio*
07-11-2012, 14:41
Трудно! Аз лично не бих се занимавала - хиляди километри ви делят. А една връзка само чрез писане не става. Надали ще искаш само да си пишеш с нея, вместо да излизате , да си я прегръщаш и целуваш.

New_Teen_Mashine
07-11-2012, 15:02
Трудно! Аз лично не бих се занимавала - хиляди километри ви делят. А една връзка само чрез писане не става. Надали ще искаш само да си пишеш с нея, вместо да излизате , да си я прегръщаш и целуваш.

Не не е това проблема аз бих учил даже

marilyn
07-11-2012, 18:05
Абе ти на кой свят живееш? Не си я виждал на живо даже, а искаш връзка с нея... Малки сте, километрите са много, нищо няма да се получи.

New_Teen_Mashine
07-11-2012, 18:12
Абе ти на кой свят живееш? Не си я виждал на живо даже, а искаш връзка с нея... Малки сте, километрите са много, нищо няма да се получи.

Определено не сме малки а аз не я познавам много и никой не говори за връзка .
Първо трябва да и дам шанс не може да се каже фък офф от раз.

mal4oty
07-11-2012, 18:47
Като не връзка , то шанс за какво да и дадеш .. за любов да не става дума, освен ако не мислиш да се местиш в Канада, но да кажем за верен приятел , с който да си поделяте е супер.Пък кой знае като пораснете ако имате възможност ще се съберете.

amaz1nG
07-11-2012, 23:13
Ти знаеш ли колко представляват 7200 км ?
Най - много да правите виртуален секс :D

Seattle
07-12-2012, 06:38
Гледай си животеца и заеби тая раута с виртуална връзка, да не говорим че сте малки. Пишете си в скайп и фейса и толкова на тоя етап. НО, тва че сега на момента няма да те огрее не означава че е загубена кауза(тук говори опита). Ако е българка рано или късно ще се пребере, пък току виш сте се запознали и на живо.

тия дет са писали по горе представа си нямат как стават тия раути ;)

xXxbloody_princessxXx
07-12-2012, 06:52
Всичко е възможно =] Опитай, нищо няма да ти стане ;] Има много връзки от разстояние, които се получават. Винаги има начини за една връзка. Щом тя те харесва и ти нея също, нищо не ви пречи да сте заедно. Говорете по скайп, телефона и т.н.. =]

blaaablaaablaaa
07-12-2012, 08:21
Не се виждате, дори и си пишете рядко.. Тази връзка няма шанс... Нищо нети пречи да пробваш, но след време най-вероятно трудната кмуникация ще си каже думата. Пробвай, не губиш нищо, както каза xXxbloody_princessxXx.

New_Teen_Mashine
07-12-2012, 09:18
Като не връзка , то шанс за какво да и дадеш .. за любов да не става дума, освен ако не мислиш да се местиш в Канада, но да кажем за верен приятел , с който да си поделяте е супер.Пък кой знае като пораснете ако имате възможност ще се съберете.
Точно..

New_Teen_Mashine
07-12-2012, 09:19
Не се виждате, дори и си пишете рядко.. Тази връзка няма шанс... Нищо нети пречи да пробваш, но след време най-вероятно трудната кмуникация ще си каже думата. Пробвай, не губиш нищо, както каза xXxbloody_princessxXx.
Тя няма възможност да ми пише пък и има 7часа разлика

babyface2
07-12-2012, 09:46
Бившето ми гадже ме обиди жестоко трябва ми съвет какво да правя ?

New_Teen_Mashine
07-12-2012, 16:43
Бившето ми гадже ме обиди жестоко трябва ми съвет какво да правя ?

Обиди го и ти