View Full Version : forever alone.
yolonigga
07-11-2012, 15:42
hey. на 14 съм и още си нямам гадже, някво тъпо ми е, защото наистина имам нужда oт boyfriend hxa ( by the way тва не го приемайте буквално . . ) so help me .
SomeoneWhoCares
07-11-2012, 15:54
И аз съм на 14 и аз си нямам гадже Ама кво да се праи и аз не съм от найй-обичаните....Квото и даа става най-малкото ша знаеш че не си сама ми има и други кат тебе
hey. на 14 съм и още си нямам гадже, някво тъпо ми е, защото наистина имам нужда oт boyfriend hxa. всъщност не съм от най-якитеее и да може и т'ва да е проблема . . so help me .
И как така наистина имаш нужда от гадже?!Я ни светни к'ва точно е тая нужда?!Какво ще ти даде гаджето,че толкова много се нуждаеш от него ...
SomeoneWhoCares
07-11-2012, 16:17
И как така наистина имаш нужда от гадже?!Я ни светни к'ва точно е тая нужда?!Какво ще ти даде гаджето,че толкова много се нуждаеш от него ...
Тру тру
като не си яка тренирай и пий креатин
darkness848
07-11-2012, 16:28
Аз пък съм на 17 и си нямам гадже, и кво? :lol:
Ако се чувстваш самотна, с ниско самочувствие и мислиш, че всичко това ще се реши като си хванеш гадже, мисля, че грешиш... ;)
Излез с приятели, разведрявай се с тях, другото ще си дойде с времето... :)
yolonigga
07-11-2012, 16:32
И как така наистина имаш нужда от гадже?!Я ни светни к'ва точно е тая нужда?!Какво ще ти даде гаджето,че толкова много се нуждаеш от него ... абе не мога да ти обясня точно, ноо не ме разбирайте толкова буквално . .
SomeoneWhoCares
07-11-2012, 16:47
Аз те разбирам но по добре не си търси Аз много си изпатих с това търсене....
HollyGolightly
07-11-2012, 16:48
Съдейки по начина по който се изразявате, няма и да имате скоро време
New_Teen_Mashine
07-11-2012, 16:50
ЕХ много станахте
DisappointedDreamer
07-11-2012, 17:33
И как да ти помогнем? От съвет за сваляне на килограми/обличане/държание ли се нуждаеш?
Е моя е малко по-различен, но наистина ще ти помогне - вдигни си задника от компютъра, спри да питаш тъпи въпроси в тийн форуми и виж света, запознай се с хората, които живеят в него.
HatersGonnaHate
07-11-2012, 17:43
Като седиш пред компа и ни казваш, че искаш гадже няя' стане работата.Земи излез, разходи се с приятелите насам-натам пък се ще излезне нещо.
Това с креатина може да го пропуснеш, понеже се пие за маса, а не мисля че ще впечетляваш с мускули.
Ако толкова искаш си оправи и намали критерийте.Запознай се с нови хора.. се някой ще те хареса.
и аз съм на 14 /почти/ и си нямам гаджИ, ама не знам той ли ме заряза или аз него.
Всъщност не сме се зарязвали, още се ходим ама аз се водя необвързана. :lol:
ахахахаха сори, ама исках и аз да си кажа кво ми е :lol:
gummybear
07-11-2012, 17:55
ами ние ко да направим ? Ще му дойде времето.
НА 14 ГОДИНИ КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИШ С ГАДЖЕТО СИ ???
`````````
НА 14 ГОДИНИ КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИШ С ГАДЖЕТО СИ ???
`````````
какво не може? :lol:
HatersGonnaHate
07-11-2012, 17:59
sex on the beach?
SisiStrange
07-11-2012, 18:04
Снимай се с duck face и си пусни снимката в impulse. Ако не си като млатната с лопата в лицето, веднага ще се намери ГаДжИ.
HatersGonnaHate
07-11-2012, 18:08
Снимай се с duck face и си пусни снимката в impulse. Ако не си като млатната с лопата в лицето, веднага ще се намери ГаДжИ.
Хеитърс Гона' Хеит :D :D
:/ Keine Ahnung.. Да , не се и учудвам :/
Anichkaxxwee
07-11-2012, 18:11
И аз неразбирам каква е тая нужда, ама ;д .. И кво като си нямаш гадже, не е болка за умиране. Все някога ще си намериш приятел, не се притеснявай
SisiStrange
07-11-2012, 18:12
Хеитърс Гона' Хеит :D :D
Не хейтвам. Просто темата е абсурдна.
IWannaBeSedated
07-11-2012, 18:29
Закриха Импулса. :(
Глезиш се ,авторке, все едно да си имаш гадже е да имаш нов телефон например.
SisiStrange
07-11-2012, 18:33
Глезиш се ,авторке, все едно да си имаш гадже е да имаш нов телефон например.
Сериозно? Изоставам с материала значи. :D
mlakniwe
07-11-2012, 18:35
И аз няям! момченце съм 93 набор-пък и не и тряя като се замисля
Аз когато бях на 14 едвам говорих с момичетата хахаха... В моя квартал когато аз бях на 12-14 беше голямо нещо да се държите с "гаджето" за ръка.... Днес на децата са им промили мозъците с тая чалгия , мода и т.н. Готови консуматори от малки....
extreme16
07-11-2012, 21:43
:D :D :D
За да искаш някой да е до теб, трябва да се попиташ какво би накарало някой да ти се отдаде. Също така трябва да прецениш на какво си готова. Накрая само трябва да го покажеш. Човекът сам ще те намери.
yolonigga
07-11-2012, 23:06
хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .
Shiiverss
07-11-2012, 23:12
Защо да те храним ? Какво лошо има в това, че искаш по-сериозна връзка, а не някой "ебач" ? Просто още не се намерила подходящия.
yolonigga
07-11-2012, 23:16
Защо да те храним ? Какво лошо има в това, че искаш по-сериозна връзка, а не някой "ебач" ? Просто още не се намерила подходящия.
не, нямах това предвид. невърмайнд.
yolonigga
07-11-2012, 23:20
grubo :D
Tyler The Creator
07-11-2012, 23:28
Сигурно сте страшни уроди.
на 14 си, още ти се пикае, а ти си мислиш, че други неща ти се правят.
iliqn4e12
07-12-2012, 07:27
Не ти трябва гадже. И сега точно през лятото ти искаш връзка ? Иди на плаж, море,почивка запознай се с някого, забавлявай се и си изкарай добре. Друго не ти трябва. ;)
yolonigga
07-12-2012, 09:10
хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .
'НЕ МИ ТРЯБВА НИТО ВРЪЗКА, НИТО МОМЧЕ' .. и да споко, не седя само пред компютъра . .
mMemories
07-12-2012, 09:40
не си търси гадже- то се иска любов.. :Д.. пък ако искаш си го търси ама наистина ще си 4ever alone
yolonigga
07-12-2012, 10:24
не си търси гадже- то се иска любов.. :Д.. пък ако искаш си го търси ама наистина ще си 4ever alone еми аз не виждам смисъл да си 'хвана' някой просто така ;д . . и да в момента ми трябва fun, не връзка :Д ...
HatersGonnaHate
07-12-2012, 10:26
Така и не разбирам смисъла на тая тема, аз ли съм прост или наистина няма смисъл :?
yolonigga
07-12-2012, 10:50
Така и не разбирам смисъла на тая тема, аз ли съм прост или наистина няма смисъл :?
явно аз доста оплетох нещата . . ;д
ForzaFelipe
07-12-2012, 10:52
Ако беше от Варна щях да помогна ама... :(
Amore-Mio*
07-12-2012, 10:57
И как искаш да ти помогнем? За всичко си има време и място, недей бърза да растеж. Излизай си с приятели, забавлявай се, запознай се с нови хора и с течение на обстоятелствата, ще дойде време да си намериш и първото гадже.
Сиси,недей така!!!Момичетата не са виновни за тия физиономии :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/553163_10150909003636954_418042519_n.jpg
SisiStrange
07-12-2012, 11:55
^ :lol: :lol: :lol:
Wednesday666
07-12-2012, 11:59
И за какво точно ти е Нужно гадже? Да си изпълняваш физическите нужди или да се хвалиш пред другите? Вземи реши най-накрая искаш ли гадже или искаш просто повече внимание.
Може би има нужда от човек до себе си ддз...
П.П:Според мен ти е рано ..
Остави ги, все едно те не са искали на тая възраст гаджета. Щом смятате, че човек на 14 свързва думата гадже само със секс и хвалба, успех да разберете децата си един ден! Едва 2-3 годинки са миналите, откакто сте били в нейната лодка и вече сте се самозабравили.
SisiStrange
07-12-2012, 13:08
Имала съм гадже на 14, но на тая възраст беше по-скоро като вид мечтания и заигравки. Не беше цел. Стана на пълна случайност и ми беше хубаво, но не съм го приемала като нужда. Можех спокойно да си мина и без. Тогава повече ми се занимаваше с нормалните неща като рисуване, излизане на сладолед с приятелки и плещене на всякакви женско-детски неща. И никой не приемаше това за странно.
Тези тийнейджърски трепети ни учат на важни уроци. Не е случайно, че се появяват тогава.
SisiStrange
07-12-2012, 13:28
Ами да, когато се появят и като си се зародят от... случайността, или от някое запознанство. При мен си беше точно ей така от нищото и да, беше полезно, но не мисля, че щеше да донесе същите уроци, ако се бях вклинчила в идеята да имам гадже. Друго е да си харесаш някого/той да те хареса и да си станат нещата по естествен път. Като деца нямаме нужда от тоя вид любов. Когато дойде, и се радваме. Ако я няма, си я представяме. Имам позната във втори клас. Подиграват и се съученичките, че няма гадже. Не мисля, че е правилно нещата да се приемат по този начин.
Сиси, втори клас е втори клас, пубертета е друго нещо. Тогава започва да ни се насажда в мислите и да мислим за любов по един или по друг начин. Представата за гадже е много по-различна от тази, която имаме към момента, след като сме преживяли разни работи. И тази представа сме я изградили, като сме сблъскали мислите с реалността и сме си взели поуки. Хубаво е да се получат нещата от само себе си, както се казва, но това важи и за днешните ни връзки, пък не винаги става така. Колко време обаче сме прекарали да се радваме на телевизионни образи, на популярните връстници, на хора, които по-трайно сме харесали? Това е нормално, а не вредно. Нека си го изживее авторката, няма за какво да я съдим.
SisiStrange
07-12-2012, 13:46
Не се захващам да я съдя чак. Просто мисля, че и е рано да се тормози над това дали го има или не. В един момент всичко се нарежда.
SomeoneWhoCares
07-12-2012, 15:07
Хаха Доскоро и аз все се оплаквах че си нямам гадже ама да ти кажа НЕ МИ И ТРЯБВА!!! Пораснах :D
Хаха Доскоро и аз все се оплаквах че си нямам гадже ама да ти кажа НЕ МИ И ТРЯБВА!!! Пораснах :D
Имаш още да растеш.
deniity.we
07-12-2012, 16:20
forever alone!? малко пресилено не мислиш ли? Та ти си само на 14 :D Аз бах на 17, когато за пръв път си "хванах" гадже :D И още съм си с него :) Даже детенце ще имаме скоро. Но не т'ва е важното. И на 14 да си и на 20 да си не е важно с колко си преспала или колко си имала. Важното е да срещнеш някой, който ще обичаш. Иначе ако не искаш да обичаш,а просто да се "забавляваш" можеш да свалиш почти всеки за някаква кратка връзка. Обличаш се "секси" отиваш в диското и веднага ще те налазят като мухи :D Каквото търсиш, такова намираш.
Аз съм на 13 /почети на 14/ години,нямам гадже и не се оплаквам.Имах,ама разбрах че не му е времето още. Добре,представи си ,че си имаш гадже какво печелиш -нищо,само губене на време, а и не сме достатъчно зрели за гаджета .За всичко си има време :) ...Пък,ако имаш голям мерак за гадже направи нещо по въпроса,ние на можем да ти помогнем по никакъв начин :)
yolonigga
07-12-2012, 21:26
УТОЧНИХ СЕ !
yolonigga
07-12-2012, 21:30
forever alone!? малко пресилено не мислиш ли? Та ти си само на 14 :D Аз бах на 17, когато за пръв път си "хванах" гадже :D И още съм си с него :) Даже детенце ще имаме скоро. Но не т'ва е важното. И на 14 да си и на 20 да си не е важно с колко си преспала или колко си имала. Важното е да срещнеш някой, който ще обичаш. Иначе ако не искаш да обичаш,а просто да се "забавляваш" можеш да свалиш почти всеки за някаква кратка връзка. Обличаш се "секси" отиваш в диското и веднага ще те налазят като мухи :D Каквото търсиш, такова намираш. aaa за името, просто шега :D
bootyboy
07-12-2012, 23:25
ох момичета вие сте още толкова малки, а някои други вече са наистина за съжаление//
tanichka97
07-26-2012, 11:35
Еее само не разбрах какво толкова се "нуждаеш" от гадже минала съм по тоя път на 15 съм и аз си нямам гаджета предлагали са ми ама не е болка за умиране този период минава бързо на мен ми мина за около 3-4 месеца.
Жалкото е ,че важни теми седят празни,а тук цели 3 страници за тази простотия.Малка си ,колкото и да парадираш с останалият свят,ако си лигла няма да си намериш скоро. Не си режи вените и не се депресирай заради това :)
Само като ти гледам името ми се догади 'hxa'
Като толкова искаш гадже си хвани, харесай си някой и действай. Какво друго искаш да ти кажем?
DaNGeRousLy
07-26-2012, 12:04
На 14 и ревнали за гаджета :cool:
Аз като съм на 18 и нямам гадже да не би да ми липсва самочуствие ?
Гаджето няма да ти вдигне самочуствието .. може би.
Има време за всичко. Момичета и момчета на всякъде.
Няма Импулс?Сериозно? Потрес!!!!!
По темата-не разбирам логиката да имаш нужда от гадже.Не е като да имаш нужда от някой до себе си, а конкретно от гадже.Била съл на 14 и знаме,че сега хормоните летят и си мислиш че едно гадженце ще оправи всичко.Но той може и да развали много неща.Живейте си бре дечица,има време мъжете да ви тровят нервичките :D
PyCoKoCkA93
07-26-2012, 14:19
Ако постоянно гледаш на сериозната връзка,която уж търсиш,като на плячка,която да уловиш,и след няколко години пак ще си на същия хал...
просто имаш нужна някой да е до теб да знае че те обича и да те целува да ти дава страст и топлина и аз изпадам в такива ситуации винаги между коледа и нова година ама сега си имам :P
petetyyy
07-28-2012, 15:57
Като ви гледам правописа, по-добре си наблегнете на ученето и на часовете по български, отколкото да се чудите какво не ви е наред ;)
JonkataK
07-28-2012, 16:09
На тази възраст всички искат да имат гадже. Мислят, че е нещо кой-знае какво. Всички сме били така. След първото ще види, че е нещо съвсем нормално и няма да изпитва толкова голяма нужда да е постоянно обвързана.
btw, много заповедническо звучи so help me, все едно очакваш ние да ти дадем гаджето в ръцете. Бих ти помогнал със съвети, но няма да го направя, защото очакваш всичко на готово.
porcelainblackk
07-28-2012, 20:50
Едва ли толкова имаш нужда от гадже. Просто не искаш да останеш по-назад от другите.
Не насилвай нещата и някой ден ще срещнеш някого.
twilightkid
07-28-2012, 21:27
На 14 имаш ОТЧАЯНА нужда от гадже. Да, ама не. На тази възраст се забавлявай с приятелки, излизай навън, бъди свободна. На тази възраст не ти трябва гадже, повярвай. И аз бях като теб и много много исках гадже и накрая направих най - голямата грешка в скромния ми 17 годишен животец. Поживей си още годинка - две и тогава се обвързвай. Обвързването е пъъълен шит на тия години, повярвай ми
"Дъвчи си дъвката, прави балончета и за друго не мислииии..."
trollface.
07-30-2012, 08:26
Аз съм на 2 месеца от 15 и не съм имал гадже до ся.. fuck yea forever alone ;D Не е толкова лошо..
Стига търсихте, ще си пропуснете живота от това търсене. Докато търсите принца на бял кон, изпускате страхотни стойностни момчета. Ще си намериш някой, но може би по-нататък, знаем ли ние къде, кога, кого и как ще срещнеш, та да ти помогнем?!