Влез

View Full Version : Относно пмс

Fluffu
07-11-2012, 19:25
Здравейте! От известно време водя полов живот и преди да го започна всеки месец няколко дни преди цикъла ми(пмс-то) имах симптоми като леко уголемяване на гърдите, леко вагинално течение,гоооляма сънливост ;дд, понякога и болки отдолу..Тези два месеца обаче нямаше нито едно от горе изброените неща,нито едно..(не съм бременна ако си мислите,че за това пиша (в цикъл съм вече)) Не че ми трябват подобни неща, но този месец примерно ми беше много притеснено да не е станал някой гаф,понеже нямах налице никакви симптоми, но за щастие всичко е ок :)) Та искам да попитам дамите, при вас как е и случвало ли ви се е нещо подобно..

Благодаря ви предварително :) :) :)

Amore-Mio*
07-11-2012, 19:37
При мен много рядко има симптоми, които да ми известят наближаването на цикъла.

ShtrudeL
07-11-2012, 19:45
нц
ден преди великия ден си ме боли корема, а като съм в цикъл ИЗОБЩО не искам и не давам да ме пипат хаха
други забележки нямам. ^^

awesomeblah
07-11-2012, 20:24
при мен симптомите са много редки,само предният ден или същият ме боли леко корема,нищо повече ;д

anonymous708973
07-12-2012, 07:30
Случвало ми се е да липсват въпросните симптоми, но се е случвало да ги имам седмица преди да ми дойде.
Неизменна е само болката първия ден.

babity
07-12-2012, 07:44
Споко, стават такива неща. То т'ва опира най - вече до моментния компот на хормоните ти. Имам месеци, в който по време на пмс се поддувам като плондир, друг път мразя всичко и всички, в трети случаи пък съм склонна към изнасилвания... Нормални са такива неща.

marilyn
07-12-2012, 10:03
Понякога и на мен ПМСто ми е сигурно седмица преди да ми дойде. А някой път просто идва без никви предизвестия... организъм, кво да го прайш!

Zaharinka
07-12-2012, 11:13
Оффф добре сте вие мен като ме хване точно около и малко след овулацията и е ужас....Настроенията ми се сменят на минути,раздразнителна съм,боли ме всичко под пъпа...абе ужас е. ;[

DragonLady
07-12-2012, 11:54
До преди 7 месеца и аз понякога имах пмс понякога не, но от както започнах да правя секс почти всеки ден винаги имам пмс около 4-5 дни преди да ми дойде. Така че редовният секс влияе различно върху всяка жена респективно и върху цикъла и.

mechone
07-12-2012, 12:14
При мен пък е обратното. Откакто започнах да водя полов живот всеки месец една седмица преди цикъла ме болят гърдито ужасно много, ям като разпрана, спи ми се, боли ме главата и корема... При всеки е различно. :)

xXxPETYAxXx
07-12-2012, 13:48
и при мен има подобно влияние, но при мен и това, че е лято, и е горещо също влияе на спирането на болките поне. Иначе зимата пак е кофти, независимо без или със секс.