PDA

View Full Version : Да се върна ли при нея?



missg79
07-11-2012, 20:10
Който е прочел предишната ми тема знае в какви филми съм се вкарала... преди малко повече от една седмица имах рожден и тя ми изпрати букет от 19 бели рози( аз цветя не обичам, единствено изключение правят белите, особено рози) поех ги от доставчика и бързо скрих картичката, за да не я видят родителите ми.Казах им че са от класа ми(може да не са повярвали, важното е че повече не питаха). Когато прочетох картичката: "18 за годините които навършваш, 1 допълнителна за времето в което те обичам. П.П. Обещавам с всяка година допълнителните да са с още една повече." при което аз се разплаках. Не знам защо, а си бях обещала да не й позволявам да ме разчувства отново. През деня, ми звънна няколко пъти, аз не й вдигнах. Когато на другия ден ми звънна за около 7ми път, вдигнах "за да я отрежа" говорехме около 2часа. На другия ден отново, на следващия пак и така всеки ден. До вчера когато ме убеди да се видим. Видяхме се, този път обсъдихме всичко което ни тежеше(нещо което избягвахме по телефона). Тя спомена че уикенда ще остане сама у тях и предложи да "спя" при нея, "за да не е сама". Е, всички знаем какво ще стане ако отида и останем сами в апартамента през ноща... какво да правя??

draid
07-11-2012, 20:17
Пропуснал съм защо сте се разделили, но по принцип съм привърженик на тезата, че всеки има право на втори шанс, стига да не сте се разделили заради нещо брутално.

missg79
07-11-2012, 20:33
Не е нищо страшно. Просто започнахме да се караме за всяко нещо. Тя не ми вярваше, ревнуваше ме, следеше ме, ровеше ми в телефона. Правеше всичко възможно, за да ме нарани, само защото смяташе че й изневерявам. А всичкото това задушаване на мен ми идва в повече и за това един ден си събрах нещата(бях си оставила дрехи, четка за зъби-майка й знаеше за връзката ни и ни криеше от моите родители- просто тя е широко скроена и подкрепя дъщеря си във всичко)и си тръгнах.

draid
07-11-2012, 20:39
Ами ако я обичаш, може да се пробвате пак. Може да си е взела поука, но ревността трудно се изкоренява.

missg79
07-11-2012, 20:53
Благодаря ти за мнението. И все пак се надьвам на още мнения.

HoBaTopka
07-12-2012, 09:14
Вълкът кожата си мени, нрава никога. Щом сте се разделили значи е имало причина.

Amore-Mio*
07-12-2012, 11:01
Вълкът кожата си мени, нрава никога. Щом сте се разделили значи е имало причина.

На същото мнение съм, макар че наистина всеки човек заслужава втори шанс. Така, че се обърках в самата ситуация. Ти решаваш. НоВаТорkа ти го каза много точно: вълкът козината си мени, но нрава - не. Надали е преодоляла ревността, но все пак ако си решена да опиташ отново - давай. Друго не знам какво да ти кажа.

missg79
07-12-2012, 13:55
Да знам че аз ще реша, така и ще направя. Просто чувствата които все още бушуват в мен замъгляват преценката ми и за това се обръщам към вас за безпристрасттно мнение. ;-)