PDA

View Full Version : Неприятно

bluef
07-12-2012, 19:31
Преди две седмици ми излезе пъпка на челото, която стана доста голямо, но няма връх и не иска та не иска да набере и вече ми омръзна просто да си седи на челото и да не се променяр като някакво мастно, меко топче е и не знам ако тръгна да го стискам - първо че боли второ пак не набира. Просто си седи нито спада, нито набира. Та искам да ви питам знаете ли нещо с което да го намажа, че да набере или някакъв съвет просто ?

glam_girl
07-12-2012, 21:23
Преди две седмици ми излезе пъпка на челото, която стана доста голямо, но няма връх и не иска та не иска да набере и вече ми омръзна просто да си седи на челото и да не се променяр като някакво мастно, меко топче е и не знам ако тръгна да го стискам - първо че боли второ пак не набира. Просто си седи нито спада, нито набира. Та искам да ви питам знаете ли нещо с което да го намажа, че да набере или някакъв съвет просто ?

Разбирам те много добре! И на мен понякога ми се случва... Мисля, че при всички е така. Мажи се с хума, много успокоява. Не я пипай, по-зле става! Просто я остави да мине. Не яж много мазни храни или шоколад, може и от това да е... Може и от стрес, така че гледай си спокойна. Надявам се да съм ти помогнала... :)

FuCKkK13
07-12-2012, 21:31
паста за зъби.. слагаш на пъпката, чакаш пастата да изсъхне - махаш,пак слагаш и пак махаш, и така..

scrooper
07-12-2012, 21:33
ако до месец не се оправи, отиди на лекар. Няма да те е срам ;р

пAteNцЕ
07-13-2012, 07:08
паста за зъби.. слагаш на пъпката, чакаш пастата да изсъхне - махаш,пак слагаш и пак махаш, и така..

А! и аз правя така :)

Amore-Mio*
07-13-2012, 08:26

Съгласна съм. При мен има ефект. За близо седмица си махнах по този начин пъпка, подобна на твоята - голяма и нямаща вероятност да се изстиска. Пробвай, нищо не губиш.

darkness848
07-13-2012, 10:36
Ха, това с пастата за зъби не го знаех... Ще го пробвам щом помага... :D

Колкото до авторката, аз си мажа пъпките с Банеоцин... Може и да помогне... :)

Runaway11
07-13-2012, 19:22
тези наистина са много гадни, но не ги стискайте много или нещо подобно щото става по-зле. И това за лекара е абсурд - смисъл тя няма как да се махне за по-малко от седмица тъй или иначе. На мен най-вече зимата ми се появяват и аз просто ги изчаквам да спаднат. ;дд отнемало ми е и по 2 седмици да се махне напълно. Иначе следващия път и аз това с пастата смятам да пробвам ;дд