Влез

View Full Version : Харесване или просто ебавка....

sofityoy
07-12-2012, 20:10
Здравейте,благодаря,че сте се поинтересували и сте постнали в тази тема =] 1
Ето и историята ми:
Запознах се с едно момче 2 години по голямо от мен на рождения ден на мой съученик.Още 2 часа след започването на рождения ден той започна с заучени реплики - истински свалки. Аз не обичам момчета с такива заучени реплики за това не му обърнах внимание.След това той продължи,а аз в своя защита започнах да се заяждам...заяждането ни се превърна в малка игра,а докато тя траеше той изведнъж без абсолютно никой на предполага стана (аз бях права) и толкова силно ме прегърна,че ми изкара въздуха аз разбира се се възмутих и му казах да ме пусне,а той каза,че не иска да му пусне и започна да ме държи още по - силно докато си отпускаше главата на моето рамо.Тази ..прегрътка,, продължи шокиращите 15 минути...
Така след нея той ме гледаше постоянно,а аз най-накрая си тръгнах.От тогава той се държи ПРЕКРАСНО С МЕН! Говори ми уникално мили неща-че съм най-красивото момиче на света,когато ме види започва да поздравява само мен,а не приятелките ми когато сме заедно или се фука или ме гледа постоянно...аз честно казано не мисля,че той ме харесва НЕ ЗНАМ ЗАЩО!!!!!!Едни момичета ми казаха,че е ебавка,а най-добрата ми приятелка е на 100% убедена,че той не е сигурен в чувствата си,но по скоро се влюбва в мен.Прави и говори уникални неща,но лошото е че понякога не се усеща и наистина прекалява...аз не го харесвам,но МНОГО искам да знам какво изпитва той към мен...не знам защо,но ми е приятно когато започне да се държи така с мен...не знам какво стана между нас и се надявам да си дадете мнението и да ми помогнете да разбера какво се случва между нас...дали обикновенната свалка на непозната ще се окаже начало на супер приятелство,дали наистина много ме харесва или просто се гаври жестоко с мен... надявам се вие да ми кажете!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

xoxi
07-12-2012, 20:16
Наистина си на 13, нали?
Няма абсолютно никакъв шанс ние да знаем какви са му намеренията към теб.
Като не го харесваш, не се занимавай. Ако се шегува нещо - окей, ама ако наистина се интересува малко или много от теб, няма смисъл да си играеш с него, просто защото ти е приятно някой да ти обръща внимание. Егоистично е.

sofityoy
07-12-2012, 20:20
Да не 13 съм,а той на 14 и половина...
Не искам да си играя с него ... не съм от този тип момичета,които биха разигравали момче (кофти е ...)-питам ви,защото искам да знам,защо е тъй като ненавиждам ебавките и ми се искам поне да предположите какво е ... =]

xoxi
07-12-2012, 20:26
На 14 още не знае къде го сърби.
Според мен има някакъв интерес към теб, иначе няма да има смисъл да ти отделя толкова време, ако си му напълно безразлична.

DisappointedDreamer
07-12-2012, 20:29
Не си от тоя тип дръжки.
Сама го каза - не го харесваш, не искаш да си с него, просто те кефи когато се държи така, демек харесва ти когато почва да ти чеше егото.

analug
07-12-2012, 20:32
Виж сега .... м0мичетата харесваме да се държат с нас мило :).... Аз също така случайно се запознах с едно момче ,което е с 3 години по-голям от мен и е съученик на бившия ми приятел .. сбижихме се до някаква степен и се държеше и все още се държи към мен много мило :) .... но се оказа,че няма никакви чувства .... така ,че това момче щом се държи така добре с теб не е задължително да се дължи на това , че може би те харесва .... той просто си е такъв - мил и нежен :). Съмнява ме да се гаври с теб, но зависи що за човек е, опознай го за да разбереш всичките му "лица" :) .... а пък колкото до това за начало на едно приятелство - най-вероятно , а пък после кой знай :)

Amore-Mio*
07-13-2012, 11:09
Най - вероятно те харесва.

crowberry
07-13-2012, 11:43
Ми сигурно те харесва момчето, иначе не би си губил времето. А ти си голяма патка, че не му казваш точно и ясно да се разкара щом не го харесваш. Просто вниманито ти харесва, не той. Нищо няма да излезе според мен.

LadyDi
07-13-2012, 11:49
Не си от тоя тип дръжки.
Сама го каза - не го харесваш, не искаш да си с него, просто те кефи когато се държи така, демек харесва ти когато почва да ти чеше егото.
Че на кого не би му харесало?
Щом не вярва, че я харесва, просто да се наслаждава на вниманието и толкова. Това, че ѝ е приятно и даването на напразни надежди са две различни неща и ако е умна, няма да се оплете.

DisappointedDreamer
07-13-2012, 13:33
Въпроса е че тя не разбира че двете неща са различни.

mMemories
07-13-2012, 14:16
Ако поне малко ти пука или ти е жал за тоя човек му бий шута... По-добре да знае, че е отрязан, защото ти сега като стоиш и се кефиш на тези комплименти той си мисли, че все още има някаква възможност. Ако толкова се съмняваш, че те бъзика и искаш да знае, че нямаш интерес към него, може директно да му кажеш, че между вас няма да се случи нищо, но по по-мек начин... Ако след като му го кажеш, той продължи да ти говори тези неща, значи наистина ги мисли и не е само на бъзик...

LadyDi
07-13-2012, 14:55
Въпроса е че тя не разбира че двете неща са различни.
Рано ѝ е просто...

ledenakrasota
07-13-2012, 15:12
... и те е гушкал :oops: вътре, вътре, сук, сук...

sofityoy
07-13-2012, 19:46
Да така е наистина ни е приятно,но въпроса е че той ИЗОБЩО не е мил и нежен даже не се и доближава до този тип момчета за това и постнах темата,защото не ми е ясно дали нарочно се гаври или ме харесва-е след повечето отговори ми се изясниха нещата-благодаря ти и на теб и на всички!

sofityoy
07-13-2012, 19:47
Да така беше- ее не ми беше особено приятно,защото не го очаквах,а имам само приятелски чувства към него =]

sofityoy
07-13-2012, 19:49
Днес обаче се случи нещо (споделям ви го,защото мисля,че ще повлияе на мненията ви...) разбрах,че преди 2 дни баща му е починал и сега просто сърце не ми дава да го отрежа,дори и да няма някакви особени чувства към мен-не мога да го направя толкова скоро...
Дали ще навреди,ако изчакам още малко?

ledenakrasota
07-13-2012, 19:51
Ако те харесва, ще има нужда от подкрепата ти. Дай му едно рамо и ще разбереш намеренията му. :)

z1p0
07-13-2012, 21:22
лигави се с теб всеки си има някоя, с кояято се ебава ужасно много : Д

Shiiverss
07-13-2012, 21:55
Влюбен е. Повярвай ми ;д

sofityoy
07-14-2012, 11:20
Благодаря =]

heartshapedbox
07-14-2012, 11:37
Харесва си те предполагам.

Tyler The Creator
07-14-2012, 12:26
Като ти видях снимката - Ебавка е.. uhxuahx

sofityoy
07-15-2012, 19:54
Tyler The Creator мерси за мнението...но защо мислиш така ?

ledenakrasota
07-15-2012, 20:26
Tyler The Creator мерси за мнението...но защо мислиш така ?

Не се връзвай на идиоти от нета. Търсят внимание. ;)

DisappointedDreamer
07-15-2012, 20:26
'Щото намеква че си грозна.

sofityoy
07-16-2012, 13:18
Добре (питам защото може да значи много неща и супер много се дразня,когато някой се прави на интересен)

Teenhelp1
07-16-2012, 16:13
Просто те тролна много гадно. :D

Tyler The Creator
07-16-2012, 18:32
Не се връзвай на идиоти от нета. Търсят внимание. ;)

Ти като пишеш тука не си ли същия идиот/ка ?

sofityoy
07-16-2012, 19:33
Ти като пишеш тука не си ли същия идиот/ка ?

Ем...тя поне ми даде съвет,а ти само ме хейтна =] така че май не е идиотка